Clearblue Digitální a tyčinkovy test. Zkušenosti?
Ahoj holky,
Jakou máte zkušenost? Stalo se vám že vám tyčinkovy test (DRMAX nebo i jiná značka ) vám ukázal negativním výsledek a digitální vám naopak ukázal pozitivní?
Meskam pět dní a test od DR Maxe se ukazuje negativní.. Dnes ráno jsem si ho dělala. Posledních pár měsíců byla vždy v čas MS.. Tak si nejsem jistá.
Ale příznaky žádné nemám a i těhotenské a ani jako před MS. Uvažuji že ho koupím je prý lepši.. Vaše názory? Děkuju moc 😊😊😊
@keksikova1 To asi ne... Jeden den duch, druhý den nic... Teď momentálně taky čekám po IUI jestli se dostaví ms pokud ne zkusím test... Ms mám dostat v úterý pokud nedorazí tak je lepší asi test udělat ve středu? 😊🤔
@kikinekdoly Ideálně jo,pokud vydržíš 🙂 držím palce! 🙂
@keksikova1 Dekuji... No budu muset... 😊
Holky já dnes meškam 10 dní a na testu bílo 😏😔 Koupila jsem si ten Clearblue ale ještě nemám odvahu si ho udělat.. Zatím zkouším jen ty DR max a ty jsou bílé. Před cca 3 dnema mi ukázal mamatest nepatrného ducha od té doby bílo.. Mamatest neměli tak jsem musela sáhnout po dr maxovi...
Mě osoboně dr max nikdy nic neukázal. Meškala jsem 3 dny dr max nic mama test čárka. 🤷🏻♀️ Nemám ty testy ráda.
A mama test ti ukázal ducha a pak jsi testoval testy od maxe?
@sim244 ahoj Simi testovala jsem mamatest ten ukázal nepatrného ducha ten den jsem dělala ještě odpoledne a byl tam skoro neviditelný duch (mamatest) .. A ráno už jsem testovala DR maxe a ten negativní... Dnes ráno zase DR max ale comfort a taky úplně bílo... 🤷🏻♀️ A meskam dnes 10 den.. 😏 Bolesti občas jakou kdyby MS měla dorazit ale nic a dnes mě začali troškou bolet prsa ale nic hrozného jen občas...
@nikolaa123 to si tedy myslím,že 10dni meškání by byly dálnice jak blazen i na maxovi, to mi přijde CB jako vyhazování peněz.
@keksikova1 Taky si myslím... jsem s toho zmatená a doktorká me odmítá vzít prý jen akutní případy což já teď nejsem jen řekla ať testuji.. Ovu byla 27 a sex 28 a dále.. Ms měla dorazit 10.3 dnes jsem 23 dní od Ovulace.... Nemůžu ani na krev ani na tu prohlídku.. Taky mám obavy třeba u s cysty... 😏
@nikolaa123 Ms může být opožděná prostě proto,že na ni tolik čekáš,řešíš ji. Cysta- ve většině případů se to stejně jen sleduje. Je to blbá situace, máš nějaký potíže? Tu ovulaci máš nějak potvrzenou?
@keksikova1 Ovulaci potvrzenou nemám.. Ani nikdy jsem nějaké příznaky ovulační neměla.. Bolesti nemám sem tam mě zaboli bříško ale nic hrozného a trochu prsa ale taky nic šíleného.. Já mám strach nebo spíš obavy s cysty protože jsem jednou tohle měla a přišla jsem o vaječník z vejcovodem.. Bohužel teď je taková situace pokud nelezes po čtyřech tak tě nikdo nevyšetří 😏
@nikolaa123 Jo,tak ted ty obavy chápu už víc. Nicméně ovulace proběhnout nemusela,nebo mohla proběhnout později a tedy ms se opozdí,případně test může být pozitivní později. Nicméně s touhle anamnézou bych počkala ještě pár dní a poté zavolala gynekologovi,že zkrátka ms není,testy negativní a mám strach protože to jednou vedlo k tomuhle. I kdybys měla říct,že tě trochu to břicho bolí.
@keksikova1 Taky jsem nad tím přemýšlela že počkám do středy a pak zavolám stím že mam bolesti a trochu to přibarvím.. Tak snad by mě vzala.. 🤷🏻♀️ Nerada bych prosila o ten poslední...
@nikolaa123 *přišla
@nikolaa123 tak já nemám na mysli to úplně pribarvovat,ale prostě sdělit. Tyhle obavy chápu, nemít tuhle anamnézu,tak bych asi vyčkávala déle,ale pokud je to takhle,raději to nepodcenit. Držím palce,dej pak vědět 🙂
@keksikova1 děkuju moc! ❤️ Určitě dám 😊
Ahoj holky ☺️
V pátek jsem si dělala máma test a měla sem tam slabou carku, dnes měla přijít MS a nepřišla ( zatím ). Predtim se mi totiž stalo ze jsem měla slabou carku na testu a odešlo to s MS a pak měsíc nic a nic a teď mám zase slabou carku. Koupila sem si dneska clearblue test a chci ho zítra ráno otestovat. Mate pozitivní zkušenosti ? 🙂 chvílemi me bolí břicho jako kdyby MS měla přijít ale zatím nic. Jinak prsa mám bolavé a břicho nafouklé jako před MS. Jsem nervózní, ukazuje test opravdu na 99,9 % přesnost ? Předem dekuju ♥️
@anetkal1994 Ano, za mě vždy spokojenost. 😊
@anetkal1994 Ano, za mě 100% výsledek 😉. Při prvním jsem si udělala papírový a jakmile ukázal //, potvrdila jsem si to digitálním.
@katka9184 😊
@anetkal1994 Gratulace 🤗
Ahoj! Chci se zeptat, Clearblue digitální mam pozitivní 1-2, ale na mamatestu jen slaba čárka.. mam den před ms.. byla jsem i na krev a čekám na výsledky, myslíte ze by se digi spletl? ❤️✊🏻
@cris10 To si nemyslím. 😊 Teď záleží co řekne krev..
@marta_kovar Děkuji za rychlou odpověď! Já si všimla že ClearBlue má citlivost 25 dokonce.. Snad dneska odpoledne budu mít výsledky, tak uvidíme 🙂
@cris10 ahoj jak si dopadla?
@nikolaa123 ahoj,‘promiň za opozdenou odpověď, bohužel šlo o biochemické HcG v krvi 17...

@kikinekdoly I mamatest aj. ti může ukázat před menstruaci. Ale neznamená to stejně nic moc,protože to může s ms prostě odejít. Ani obyč,ani CB ti před ms ukázat nemusí. CB má v sobě obyč test,jen "přepočte" orientační hladinu na týdny. Jenže to taky není směrodatný a nic moc to nevypovídá,každá máme hladiny jinak.
Před ms testovat prostě nemá velký význam.