icon

Co jiného než těhotenství může znamenat dutinka v děloze?

mydarling
22. kvě 2015

ahoj,moc vás prosím o řadu,dr mi dělala ultrazvuk a viděla dutinku v děloze,pokud by to bylo těhotenství,tak od oplodnění to bylo 21dní,dnes tedy 28dní,TT negativní,co jiného by to mohlo být?Moc děkuji 🙂

mishell56
•
23. kvě 2015

Ahojky, mě byl maličký vidět ve 3tt jako taková malá fazolka, ale dva roky před tím jsem taky byla u doktorky a něco našla, ale miminko to nebylo, měla jsem cistu na vaječníku, ale nelekej se jediný co jsem nesměla bylo zvedat těžký věci a pak ta cista sama odešla s ms. Ale uvidíš na další kontrole, třeba to je mimi a máš málo hcg v sobě. Držím palce

dubnacek
•
23. kvě 2015

No ze byl zatim negativni test to nevadi,udelej si v pondeli dasi a uz by tam mel byt minimalne duch.Spis to na tehu vypada,ale taky by to mohla byt ta cysta,jenze to by ti doktorka,urcite rekla,zda to cystaje nebo neni.Coz me docela zarazi.A nevim jak v deloze cysta ta se vetsinou dela na vajecnicich jak psala mischell.Ja ti budu drzet palecky a spis bych se priklanela k miminku 😉.

mydarling
autor
•
23. kvě 2015

Moc,moc děkuju,je pravda,že u prvního jsem měla těhotenství potvrzené z gyndy a test jsem měla pořád negativní..A cystu si taky myslím,že by snad poznala,no,uvidíme,30.5.by měla přijít ms..

mydarling
autor
•
18. říj 2015

Tak nakonec to dopadlo tak,že na další kontrole už tam nic nebylo,ale začala jsem brát kotvičníkový kapky a v červnu jsem po 14-ti měsících otěhotněla 🙂 Teď jsem ve 20tt 😉