Cysta v děloze. Co to znamená?

martinakokyova
18. pro 2019

Ahoj holky, byla jsem dnes u doktora asi zřejmě mám skoro 2 cm cystu v děloze... mam s toho strach a nevím co to znamená neměla to některá z vás ? Mate zkušenosti? Prosim pište

sudylichozrout
18. pro 2019

@martinakokyova A tt negativni?

kocila
18. pro 2019

@martinakokyova cysta muze s MS odejít-často to tak je.Nepozval teckeksr znovu na kontrolu po MS?

johan7
18. pro 2019

@martinakokyova Psala jste, že jste byla pouze u urologa, předpokládám, že uz dělal přes břicho, gynekolog by Vám měl udělat vyšetření vag.sondou a nález urologa detailněji zhodnotit. Psala jste, že ke gynekologovi jdete ve čtvrtek, tudíž bych vyčkala na jeho závěr. Přeji hodně zdraví a ať vše dobře dopadne!

martinakokyova
autor
18. pro 2019

Všem moc děkuji za odpovědi... mám s toho obavy a strach doufám že to zítra všechno dobře dopadne... a ano těhotenský test jsem si dělala ale je negativní poslední 3 měsíce mam rozhazeny cyklus... tak uvidíme zítra

martt
18. pro 2019

@martinakokyova 2cm není moc. Já jsem měla cysty několikrát. A vždy odešli samý. Ted naposledy v říjnu dokonce 2 jednu 3cm a druhou 1,5 cm. A doktor mi rekl, že jsou poměrně malý. S největší pravděpodobností tě gynekolog vyšetří, udělá stery a pozve si tě za dva měsíce na kontrolu jestli cysta odešla. Pokud by se mu něco nelíbilo tak by ti vzal krev. Hlavně se nestresuj. Mne gynekolog říkal, že cysty se dělají často a ženy o tom většinou ani neví, že sami odejdou. Jinak se cysty řeší až od velikosti 5cm.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru