Co mi je? Jsem těhotná?
Zdravím, chtěla bych znát váš názor na můj nynější problém. Za posledních pár dní jsem si navykla jíst málo, třeba jen 2 nijak velké porce za den .. neměla jsem potřebu jíst a teď najednou se to otočilo, mě začalo bolet břicho (myslela jsem že bolestí i ondlím) cítím na sobě 20 kilo navíc, je mi na zvracení (i před jídlem i po jídle).. a mám tak nějak podobné příznaky jako na menstruaci, jenže ta mi před cca 10 dny skončila. S bývalým přítelem jsem měla sex před menstruací (pak i po ní) a pokaždé bez ochrany a jednou 2x po sobě, ale nikdy se do mě neudělal. Myslíte, že je možné, že jsem v tom nebo mám něco se žaludkem?! 🤐
tak jak je brzo na těhu test, tak je brzo na těhu příznaky 🙂
dost možná to může být něco se zažíváním 🙂
Ms před 10 dny...to spíš vypadá na přípravu na ovu
Asi tak no, uvidíš, třeba to přejde, ani těhotná nebo nemocná být nemusíš. 😉
Vydrzela bych. Ono i to počasí a nerviky a kdo vi co.. Na test je brzo. Tak uvidis a pro jistotu si muzes koupit domu testik.
Ale 10DC bude spis ovulace.
Ptam se za kamaradku posledni mesicky mela v cervenci srpnu vubec a ted se zminila ze ji poboliva hlava a je unavena vcera vecer mela prujem a vleklo se to az do pul 4 do rana ja si myslim ze to muze by nejaky bacil ci co nejsem gynekolog tak takze nevim ja osobne sem nela skoro zadne priznaky jen ke konci me nabehly kalca a otekly skranata tak se ptam jesi nekdo nemel neco podobneho asi jsem za blba ale co uz

Víš jak se říká - stačí kapka, už to capká. 😀 Udělej si těhotenský test, možná je na něj moc brzo, tak si jich kup třeba víc a zkoušej to obden, nebo si zajdi k lékaři/na gyndu. Tady ti to nikdo fakt na sto pro neřekne. 🙂