icon

Co naznačuje devítidenní zpoždění a těhotenské příznaky?

matonka15
21. led 2022

Ahojte prosím 🙏 o ránu 15.12. 2021 som mala poslednú MS
Ovulku 29.12 meškanie mám 9 dní prvý test nič iné druhy duch a ostatné negatívne mam nafúknuté podbruško a pocit ako by som tam mala tenisovú loptičku😂😂 čo si o tom myslite?

Co naznačuje devítidenní zpoždění a těhotenské příznaky?Co naznačuje devítidenní zpoždění a těhotenské příznaky?
journals
21. led 2022

Co si o tom má kdo myslet? Zkus zítra, pozítří ráno a uvidíš. Návod byl u testů přiložen? Telefon na gynekologa případně určitě taky máš... nechápu smysl takových dotazů kde vlastně ani není co poradit.

matonka15
autor
Autor odpověď smazal
klokanka31
21. led 2022

@matonka15 Na druhé fotce je krásný duch/spíš už slabá čárka 🍀

matonka15
autor
21. led 2022

@klokanka31 malo to byt naopak prvý vyšiel negatívne druhý je ten fialový a ostatné modré mám negatívne

mysh_me
21. led 2022

Modry je negativni, fialovy slabe pozitivni. Muze byt vadny, ale hlavne mi nejak nesedi ty pocty. Pokud uz mas 9 dni zpozdeni, mel by byt jasne pozitivni a ne jen jeden… asi bych radsi resila s lekarem 🤔

matonka15
autor
21. led 2022

@mysh_me po víkende mam skúsiť test a 2.2 som objednána

jjasmina
22. led 2022

No na 9 dní zpoždění je to hodně slabé

matonka15
autor
22. led 2022

@jjasmina v ten deň keď som si robila ten test to bolo menej dní 🙂

rulexnone
24. led 2022

@matonka15 já měla dokonce takto slabou čárku 10 den zpoždění a zatím je vše ok

matonka15
autor
25. led 2022

@rulexnone ja mam meškanie 13 deň test budem robiť zajtra alebo štvrtok 🙂

rulexnone
25. led 2022

@matonka15 držím palce 🙂

matonka15
autor
25. led 2022

@rulexnone ďakujem

janches
25. led 2022

Já jsme měla poslední MS 16.12 a včera mi gynekolog potvrdil těhotenství. Myslím, že čárky už by měly být výrazné...ale držím pěsti

matonka15
autor
25. led 2022

@janches juuj moja ale si mi dala nádej na 13 dní po MS posledna 15.12 zajtra skúsim test 🙂 a tebe gratulujem

janches
25. led 2022

@matonka15 zkus a uvidíš. Pokud jsi těhu tak už by tam určitě zítra mělo být všechno krásně vidět. Tak pak dej vědět, držím palečky ✊

matonka15
autor
26. led 2022

Ahojte tak meškanie mám 14 deň urobila som si test a bohužiaľ takto

janches
26. led 2022

Tak to je divné... 🤔 asi raději zajdi k doktorovi.

matonka15
autor
26. led 2022

@janches som objednána na 2.2

jjasmina
26. led 2022

@matonka15 občas je něco jako hormonální nerovnaha, stres, já mela ms přesnou jak hodinky a stejně se 4x stalo, že ms dorazila sama klidně po 2 týdnech nebo mi dr dala injekci na vyvolání

meesh
29. led 2022

Ahoj holky, s manželem se už 2 roky snažíme o miminko a nyní jsem po 3 balení Clostilbegytu. Byla jsem ve čtvrtek u gynekologa a tam mi bylo řečeno ze mám sliznici vysokou 12 mm. Cca tyden pozoruji nějaké změny - občasné bolest prsou(malá) akné na čelisti, bily hlenovy výtok, citlivější čich (cif nemuzu ani cítit), bolest břicha (malinka). Nyní jsem v 28 DC (12 dni po ovulaci) a začala jsem strašně malinko krvacet (spíše jen zbytky na papíru vždy). MS má přijít cca za 2-3 dny. TT jsem měla, ale cca 4 dny zpátky negativní…což ale doktor říkal že se nediví. Myslíte, že to muže být uhnizdovani vajíčka nebo začínající dřívější menstruace?? Test si plánují kdyžtak udělat za 2-3 dny…

matonka15
autor
30. led 2022

Ahojky tak už je to 18 deň čo mrcha mešká testy negatívne podbruško nafúknuté sem tam tvrdšie a citlivé prsia ma začali bolieť včera vytok čistý mam navaly zima teplo a z kontroly nič pretože muž zistil že je pozitívny tak karanténa istá 😂😂 a čo vy baby ako sa darí vám??

janches
30. led 2022

@matonka15 Ahoj, to je teda situace. Snad bude vše v pořádku a brzy už budeš vědět, na čem jsi. Mě včera začalo být hrozně špatně. Problila jsem celou noc a dnes jsem úplně mimo. Tak špatně mi nikdy nebylo... 🤮