Holky možná hloupá otázka 😉 ale všude se píše a mluví, aby se těhotenstký test zkoušel nejdříve po vynechané menstruaci - většinou všude čtu testujte "první den po vynechané MS" - Tak když můj cyklus je 28-32 dní - takže který den je ten první po 🙂 (jestli mi rozumíte) ???? Počítá se ta horní hranice? tzn. měla bych si test udělat 33 den?????? Nebo ta spodní hranice takže 29 den?????
no jasně že jsem nevydržela 🙂 a testla 29 DC - ale nic 😖 Tak si říkám, že možná fakt brzo... proto taková otázka možná hloupá 😀 Ovulku jsem měla myslím si kolem 17, 18 DC (ale to jen tak odhaduji podle hlenu) - testy si nedělám. 🙂
werminka - jsme na tom stejně, já měla ovulku podle testů 20 den a teď jsem 30 den cyklu, netestuju, je ještě moc brzy vím to z prvního těhu, budu testovat až 33 DC a budu doufat, že tam budou //
NIKO: taky budu doufat 😉 že najdu //. A jak dlouhý cyklus míváš ty? Já měla skoro půl roku 28 dní na den. Poslední 4 měsíce se to ale pohybuje mezi 28 a minulý měsíc dokonce 32. Proto jsem se ptala na tu původní otázku 🙂 No držím palečky, aby nám to tento měsíc vyšlo 😉 🙂
jsem první měsíc po vysazení HA, když jsem brala antiko, tak jsem dostávala menzes po 29 dnech, před HA jsem to mívala nepravidelné, takže uvidíme ještě týden a pak testnu
ahojky chtela bych se zeptat nevim jak je to s tou ovulaci kdy ji tak mohu mit kdyz menstruaci mam pravidelne kolem 20 dne v mesici??a jaka je pravdepodobnost ze budu tehotna kdyz jsem naposled soulozila 3 dny pred menstruaci??dekuji predem za odpoved
niko, po vysazení HA se může stát, že ms nedostaneš a budeš muset na vyvolávačku, mě trvalo více než půl roku, než se mi po vysazení srovnal cyklus. Na druhou stranu, když jsem chtěla mimi poprvé (to bylo před 12-ti lety), ms jsem dostala bez problémů a otěhotněla už druhý cyklus.
zdendasek16: ahojky, ovulace většinou probíhá v polovině cyklu-tehdy je největší šance otěhotnět. Před menstruací je otěhotnění podle mě málo pravděpodobné. Ale stát se může cokoli 😉
je vyřešné po 32 dnech jsem to dostala a začínáme na novo, ale i tak dobře, aspoň se tělo pročistí... 🙂
Ahoj, já jsem dneska 33DC a menses nikde, test negativní, jemné pobolívání v podbřišku, sem tam bolí i v zádech. Ach jo, začínám se bát, že něco není v pořádku. ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
werminko, asi bych ti poradila testovat až ten 33 DC, pokud MS nedorazí..Ale znám sebe, já bych testovala už 28 DC 😀 Záleží jenom na tom, kdyby byla ovulace, pokud 14-15 DC, může už být na testu slabá čárečka 28-29 DC. Pokud ale byla později, nemusí test ukázat ještě nic. Takže pokud vydržíš, testni až 33 DC 😉