Co si o tom mám myslet?

7. dub 2020

Ahoj, chci se zeptat jestli jste to některá taky tak měla, nebo co si o tom mám myslet? Poslední MS byla 1.3. další se v termínu nedostavila, poté slabě pozitivní test, který pomaličku sílí, ale pořád, i po 10 dnech zpoždění je ta testovací čárka o dost slabší než kontrolní. Pořád mě pobolívá v podbřišku a předevčírem jsem trochu zakrvácela, myslela jsem, že dorazila ms, ale bylo to jen zašpinění pak klid a dnes jsem taky trochu jednorázově zašpinila a od té doby je klid. Jsem po zamlklém těhotenství a revizi v prosinci, moc bych si přála aby to vyšlo, k dr jsem objednaná na čtvrtek a pořád laboruju co se děje, nebo jestli je ještě nějaká šance aby to klaplo?

ivuska1986
7. dub 2020

Ahojky, já začala při prvním těhu též jednorazove krvacet a pak jsem spinila až do dvanáctého týdne. Měla jsem velké bolesti břicha, zad, říkala jsem si, že mimco nemůže vydržet. A vše bylo v pořádku

slunickova
7. dub 2020

Chtelo by to zajit k dr,aby si nebyla treba mimodelozne

barulina
8. dub 2020

Tak treva byla posunuta ovulaceca teprve doslo k nidaci.

jjasmina
8. dub 2020

U mě krvácení či špinění nikd nedopadlo dobře bohužel, víc vám stejně řekne až lékař. U někoho to nic není , u někoho to nedopadne.

papousekpaja
8. dub 2020

Ja slabe krvacela do 12 tydne, pak jsem byla s masivnim krvacenim v nemocnici kvuli prasklemu hematomu a ted mi zbyva 8 tydnu do porodu. Takze klid, co se ma stat se stane a nikdo z nas to neovlivni.

veronikav31
8. dub 2020

Já krvácela při posledním těhotenství hodně, měla jsem hematomy, ale těhotenství se udrželo a máme 2 letého syna. Pokaždé když jsem zakrvácela tak to nedopadlo dobře, tak jsem 1.trimetr trnula, ale naštěstí syn je v pořádku.Chtělo by to zajít k Dr. na potvrzení těhotenství

marketanova
9. dub 2020

Dobrý večer, já mám bohužel prolémy, ber hormony a jsem na www.ivf-zlin.cz.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru