icon

Co to je, prosím?

zanetka174
23. dub 2021

Zdravím všechny, chci se zeptat, máte některá zkušenost s něčím podobným? Měla jsem týden zpoždění MS, šla jsem na gyndu, udělala mi vyšetření, na těhotenství to neviděla, tak mi dala vyvolavacku s tím, že do 10ti dní mi má MS přijít. Dnes 9 den, MS nikde a ani si nemyslím že přijde. Udělala jsem si TT dnes odpoledne a toto je výsledek. Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi.

Co to je, prosím?
Strana
z2
lalolita
23. dub 2021

@zanetka174 zda se mi to jako slabý 👻

juliemichal
23. dub 2021

taky se mi to zdá jako slabý dušík ♥

kvetuska145
23. dub 2021

I mne 🤍

alilali
23. dub 2021

Ty už jsi, ale diskuze takového typu zakládala minimálně 3x, že? Naposledy 9.4., také "duch" na testu, teď je to 14 dnů a stále duch, to nevypadá na těhotenství, já si myslím, že by jsi měla jít na krev, kde zjistí zda těhotná jsi nebo ne. Upřímně, na 10 denní zpoždění mi tohle přijde dost málo. Za mě je to negativní test.

klokanka31
23. dub 2021

@zanetka174 Je tam duch přeju ať sílí 🍀

zanetka174
autor
23. dub 2021

@alilali tohle je druhá diskuze, co jsem založila. Jen se ptám, jestli má někdo podobnou zkušenost. Doktorka říkala, že to má přijít do 10 dní a nic. Tak mi to jen vrtá hlavou a vykouklo na mě toto, tak je mi to divné, že mi to duchaří. Upřímně, duch se ti neukáže, když se neprodukuje hCG. A naděje je vždy. Zajímaly mě jen názory těch, co zažily něco podobného 😉

alilali
23. dub 2021

@zanetka174 Nechci se hádat, ale zakládala si diskuzi 5.4., 9.4., a teď, to jsou tři a stále jen duch. Máš pravdu, pokud je na testu čárka, šance vždy je, ale tobě na tom testu tři týdny vůbec nic nesílí, tak buď bych šla na krev, protože duch na testu může být i falešný výsledek a nebo počkala 1/2 týdny a když nic nesílí, je to jasné. Jo a testovala bych stále stejnou značkou. Držím ti palce..

barumrallyebum
23. dub 2021

Jasna jedna carka.

tynka9
23. dub 2021

po víc jak 14 dnech zpoždění je toto negativní test... i kdybys měla hodně posunutou ovulaci, tak by se už mělo něco ukázat. Už po týdnu bys měla mít jasnou čárku nebo spíš úplnou dálnici. Toto je negativní test

loylii
23. dub 2021

@zanetka174 pokud si dnes nějaký 16.den po vynechání MS je to fakt slabá čárka.. MS mas pravidelnou po 28 dnech nebo dlouhé nepravidelné cykly? Na gyndu bych zavolala, ať te vyšetří a vyloučí mimodelozni tehu třeba...

gracinka7
23. dub 2021

Tohle je negativní test. Stačí se podívat do návodu.

ema90
23. dub 2021

@zanetka174 Ano, duch se neukaze, kdyz v tele neni hcg, ale hcg se pri prosperujicim tehotenstvi zvysuje, tim padem carka sili. To se u vas nedeje. A zase naopak- hcg se v tele drzi i nekolik tydnu i kdyz je tehotenstvi neprosperujici, takze proto ten nesilici duch.

lenickakl
24. dub 2021

Nekolikrat jsem i cetla, ze slabou carku muze delat i cysta. Nicmene tohle je negativni test.

ellyem
24. dub 2021

Za mě taky negativní test. Kdybys měla tak dlouho zpoždění a byla těhotná, tak už by se dvě čárky ukázaly jasně.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

Holky, mám už druhý den ducha po limitu. Jsem 10.dní po KET, ale tohle se mi ukáže vždy po limitu. Jde o rysku že?...Děkuji...❤️

pajasala
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 zkus za dva dny další

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@pajasala Ale je to po limitu. Po zaschnutí...tak nevím...

te_reza
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 nic tam není a v návodu se i píše, že se po limitu nebere na výsledek zřetel, ne?

gramar
25. dub 2021

@zanetka174 Tělo není excelová tabulka, to že by po vyvolávačce měla MS přijít do deseti dnů neznamená, že musí přijít... Mě po vyvolávačce někdy došla druhý den, jindy za tři týdny... A na fotce vidím jednu čárku, takže buď jsem slepá, nebo nevidím, ale takto dlouho po vynechání by měla být ta čárka poněkud zřetelnější a to píšu jako někdo komu těhotenský test první čárku ukázal až pět týdnů po oplodnění, den předtím byl čistý jak čerstvý sníh a druhý den už pozitivnější být nemohl... Takže bohužel, spíš bych zašla k lékaři na nějakou komplexnější prohlídku...

zelenaesmolda
25. dub 2021

@zanetka174
a proc zakladas porad nove diskuze?neni snadnejsi obnovit tu puvodni diskuzi?akorat spamujes forum.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@pajasala Zkusila jsem Mamatest. Po limitu a uschnutí...

ema90
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 Paneboze.... PO LIMITU JE UPLNE JEDNO, CO TAM JE.

alilali
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 Proč pořád řešíš co tam je po limitu, když už se tady psalo, že na výsledek po limitu nemáš brát zřetel, máš to uvedené i v návodu. Tohle jsou dva negativní testy. Nechápu co řešíš.

zelenaesmolda
25. dub 2021

@alilali
vidim,ze tonouci se stebla chyta by se melo zmenit na zoufalka se testu chyta...

janinasm
Autor odpověď smazal
te_reza
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 pravděpodobně moc chceš, bohužel touhle posedlostí tomu moc nepomůžeš. Dělat negativní testy jak na běžícím páse a házet je do tisíců diskuzí....Radši si jdi vyčistit hlavu na vzduch a zkus myslet i na něco jiného.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@zelenaesmolda Teda vy jste hnusná...😢😢😢

alilali
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 Není hnusná. Je to pravda, chápu, že si moc přejete miminko, ale tímto tomu nepomůžete. Spíš naopak..

zelenaesmolda
25. dub 2021

@milujicimaminkas89
a co je na tom hnusneho?proc proboha resis neustale testy a po limitu?nicemu tim nepomuzes,prave naopak.Prestan se neustale sledovat,resit jenom testy,ovulaci apod a zacni zit.Aby se ti nakonec nestalo,ze budes tak urputna,ze nebudes mit s kym to dite si poridit protoze chlap to nevydrzi a plachne.

ema90
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 Proc hnusna? To vy jste zenska blazniva. X zenskych vam tu napise, ze po limitu je uplne jedno co tam je. I kdyby tam ty carky byly tri.
A co udelate vy? Udelate dalsi test, opet po limitu a jebnete to do tri diskuzi. Takze.... 🤷🏼‍♀️

Strana
z2