Cysta a pozitivní TT. Může za to cysta?
Holky mela bych dotaz je možný ze by cysta udělala positivní TT a jak moc by druha čárka byla silná?..mám 8 dni zpoždění..nic me není,neboli,cítím se dobře. Tehotesky test jsem si udělala pro jistotu dr budu volat zítra. Prikladam i fotku.

@monyscerna kdybys měla cystu,tak by tě nejspíš něco bolelo. Ale tohle je zřejmě jasné těhotenství a zpočátku na sobě nemusíš nic poznat,krom zpoždění ...😁
@monyscerna Ja mám cystu 5cm a keď mi vyšli takéto čiarky ,tak to teda tou cystou nebolo ;)
Tak každý tomu pracovně říká jinak, někdo mimco, nekdo plod někdo embryo někdo tečka, my měli sushi, tak proc tomu neříkám cysta 😉 každopádně k dotazu tohle cestou nebude, gratuluji a držím palce
@monyscerna pozitivní TT udělá těhotenství, tohle je dálnice, gratuluji! 😊
Já měla na začátku taky cystu, byla tak velká, že stínila na fazolku, takže z úplného začátku těhotenství nemám ani pořádnej obrázek 🤣
Dostala jsem injekci agolutinu, cysta se vstřebala a vše bylo ok.
@monyscerna gratuluji k těhotenství 🙂 Jak dlouho máš zpoždění, 8 dní, jak píšeš tady nebo 14, jak píšeš v jiné diskuzi?
Některé cysty mohou udělat druhou čárku na testu ale myslím,že by to nebyly takové dálnice a tím spíš když máš opožděnou ms,tak bych si byla téměř jistá ,že je to těhotenství 😉
Ps: někdo psal výše,že cysta bolí..ne nezbytně,já měla cystu na vaječníku 5*8cm a vůbec sem o ní nevěděla,až náhodný utz u Dr to ukázal.
Myslím, že se jedná o těhotenství, gratuluji 💞🍀
Tak tohle určitě není cysta.
Tak tohle cysta není ani zdaleka. Tohle je jasný těhotenství 🙂

@monyscerna Takhle pozitivní těhotenský test jsem tu už dlouho neviděla 🙂 Jak víš, že máš cystu? Podle mě jsi jasně těhotná 🙂