Dá se otěhotnět na konci menstruace?
Zdravím.
Nejspíše už je těchto témat tady hodně,ale nemám moc čas něco vyhledávat atd.
Mám jen jeden menší dotaz 🙂
A to jestli se dá otěhotnět i na konci MS?
MS mi začala 30.9.
MS mi obvykle trvá 7 dní ale teď už jsem přestala krvácet 5tý den 🤐
A tak jsme to s přítelem zkusili 🙂 tak teď opravdu nevím zda něco čekat nebo ne🤐
Od posledního pohlavního styku je to 6 dní 😖 a zatím nic nepocituji jen mě občas bolí v podbříšku ale nic co by se nedalo vyržet 🙂
Někde jsem četla že při menstruaci otehotnení možné není a někde zase že je to větší pravděpodobnost 😖 tak už opravdu nevím.
A ještě,asi před dvěma dny jsme měli ještě sex (ale tentokrát už s ochranou) a po skončení se mi udělalo strašně špatně 🤐
Máte to nebo měla jste to některá ? ´Mohlo by to být něco vážného nebo to tak prostě může být?🙂
Předem vám budu moc vděčná za odpovědi a za rady 🙏❤
@sahrazad1 Moc děkuji za odpověd 🙂
Ano já vím psychika dovede lecos 🙂 ale zatím jsem to jen zmínila,že jsem někde četla že nak ten 7 den by už něco mohlo 🙂 Ale nemám moc čas na to se pozorovat mám myšlenky spíše někde jinde 🙂
A ještě jednou děkuji 🙂
@sahrazad1 plodné a neplodné dny samozřejmě jsou,na beton. Jde o max.7 ( výjimečně,5 možné,3 obvyklé) dní před ovulací a 1 den po ní. Jindy otěhotnět nelze, okamžik ovulace je klíčový. Ovšem k ovulaci dochází různě,i různě u jedné ženy.Můžeš mít obvykle cyklus 30 dní s ovulací 16dc,a jednou se neco stane,a ovulace se posune třeba až na 25dc. A pak to vypadá jako otěhotnění těsně před ms. Jenže ve skutečnosti,pokud by k těhotenství nedošlo,tak by to byl cyklus dlouhý 39 dní.
@vendula205 možnost otěhotnění může být v každém cyklu jiná. Někdo má krátké cykly a ovulaci už kolem 10 dc,takže taková žena může v klidu otěhotnět ze styku krátce po ms,protože to už jsou její plodné dny.
@vendula205 Ahooj já pokaždé otěhotněla na konci ms a hned na první pokus celkem 3x ,takže to určitě možné je 🙂
Ahoj 🙂 , no my právě zatím nic 🤐 Zatím jsme ale zkoušeli jen vlastně skoro na konci MS jinak máme přerušovaný 😖 jen jednou jsem měla takový pocit že bych mohla a nakonec nic 😕 Tak uvidíme 🙂 ale děkuji za odpověd! 🙂
@vendula205 jo já sem nikdy těm plodným dnům atd..nerozuměla :D vždy když bylo milování nakonci ms tak už jsem věděla žebudu v tom :D :D

@vendula205 ahoj, tak jsou ženy, které otěhotní jen při ms...
K příznakům, radši se moc nepozoruj, bývá to i tak, že na sobě vše vidíš, ale těhotná nejsi. Psychika je mocná čarodějka.
Já s první dcerou otěhotněla dva dny před ms. Teoreticky neplodné dny 🙂
Chci tím říct, že zřejmě nejsou žádné plodné a neplodné dny, ale jen ty více a méně plodné ( což jsem ostatně i někde četla, od doktora)
Hodně štěstí...