icon

Mohla jsem otěhotnět před menstruací nebo spíš poté?

evastistko
11. led 2016

Ahoj chtěla bych se zeptat.. S přítelem máme nechráněný pohlavní styk vím že jsme ho měli14.11 a menstruaci jsem dostala jako pravidelně 26.11 menstruace byla stejná jako obvykle.. Poté jsme měli pohlavní styk 3 prosince a jelikož se nedostavila menstruace udělala jsem si test který je pozitivní a i doktor potvrdil těhotenství což je pro mne skvělá zpráva.. Zajímalo by mne spíše zda jsem mohla otěhotnět před pravidelnou menstruací nebo spíše až poté.. Děkuji za odpovědi Evík

cilkat
•
12. led 2016

Obvykle se počítá dva týdny po poslední menstuaci (respektive "první týden těhotenství" se počítá od menstruace... i když reálně těhotná jsi obyvkle až od třetího). I když existují i vyjímky - někomu se krvácení první cykly udrží... ale bývá "divné".

angelsb
•
12. led 2016

Anooo ja šla na gyndu že mám spoždění a tam mi potvrdil těhotenství 14 týden 🙂 takže 3 měsíce normalní menstruace 😉

anonymm11
•
19. dub 2021

Dobrý den , chtěla bych se také zeptat . S přítelem jsme měli nechraněný pohlavní styk. Bylo to včera 18.4 měla jsem 5 dní do mess , myslíte že bych mohla otěhotnět? Předem děkuji