icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

luciek9152
17. led 2018
irenka84
17. led 2018

@luciek9152 vidím ducha

luciek9152
17. led 2018

Ja prave take zitra bych mela dostat menstruaci tak uvidime zdali dojde nebo ne 🙂

irenka84
18. led 2018

@luciek9152 tak co došla? Já bych řekla že nepřijde

luciek9152
18. led 2018

Nedosla jen spinim byla jsem u doktora pry je to normali..jen kdyz spinim je to v poradku jsem v obdobi menstruace tak proto..vysetril me a zadna krev neni jen hnedy hlen..zitra jdu znovu na kontrolu 🙂

luciek9152
18. led 2018

Digitalni ukal 1-2 a test sili odpoeldne jsem si dala normalni a sili oproti vcerejsku 🙂 nechci ale nic zakriknout aby se neco nestalo jeste :-/

irenka84
18. led 2018

@luciek9152 tak to držím palce to vypadá slibně.... já u kluka měla těhotenský test negativní pak ms byla ale slabší ,byla jsem tak unavená že jsem usínala kdykoliv to šlo pak ms nepřišla vůbec tak k dr.a ten potvrdil těhotenství to už jsem byla na konci druhého měsíce

luciek9152
18. led 2018

Dekuji spineni ustalo tak snad to bude v poradku byla bych nejstasnejsi 🙂

miluskah
22. led 2018

Holky prosím o radu.My se snažíme skoro pět let a nic, takže už jsem to hodila za hlavu a smířila se s tím, ze už tehotna nebudu.Ale tenhle měsíc je to divné, jeden den me bolely klouby, pak to přestalo, týden před MS bolesti břicha a jeden den hrozny křeče v břiše, ale trvali tak pět min.Prsa se mi nalily, ale za dva dny přestaly bolet, jindy me bolí az do příchodu MS. Ještě se mi udělaly dva opary, divné, a týden po sexu jsem mela dva dny jen růžovou kapku na intymce, ze by zahnizdovani???Ne­vím už jsem z toho mimo.MS mám dostat ve středu, břicho me bolí porad, myslíte ze mám šanci? Děkuji za odpovědi 🙂

irenka84
22. led 2018

@miluskah zkuste test a uvidíte pokuď jste tak by se už měl ukázat duch.....ale pokud vím klouby ani opar nejsou klasickými příznaky těhotenství....u mě to byla strašná únava,nevolnosti....

irenka84
22. led 2018

@luciek9152 tak co kontrola?

luciek9152
22. led 2018

@irenka84 na kontrolu jsem nakonec nemusela prestala jsem spinit 🙂 jen lezim a jsem v klidu 🙂 jdu na kontrolu ve stredu jak mam 🙂 ono by mi meli zitra koncit mesicky ( tedy jak bych je male mit kdybych nebyla tehotna ) tak to asi i ustalo 🙂

luciek9152
22. led 2018

@miluskah presne jak pise irenka zkuste test uz by mohlo byt neco vydet 🙂 ja jsem mela take ruzovo ale asi tak dva dny a pak jsem spinila az kdyz jsem mela zpozdeni den tak jsem udala testik a uz byl duch na testu a pak jen silil...ale opar nebo klouby me neboleli jen unava...a trochu takove jako kdyz je vam na zvraceni ake to mi ustalo...kuste test a uvidite ale jeste muze byt brzy...jinak zahnizdeni to klidne muze byt 🙂

miluskah
22. led 2018

Děkuji vam moc za odpovedi , ted jsem dělala dig.test a je negativní, ale mám to dostat za dva dny tak uvidim, PSK se ozvu jak jsem dopadla 🙂

luciek9152
22. led 2018

@miluskah me digitalni ukazal v den ocekavane menstruace ale uz na normalnich testech se mi ukazaval duch ale u tebe mohla byt dele ovulace tak pak ukaze test dele uvidis zdali se dostavi menses nebo ne 🙂 hodne stesti at najdes // 🙂

miluskah
22. led 2018

@luciek9152 děkuji ti jsi hodna 🙂

luciek9152
22. led 2018

Nemas zac 🙂 vim jake to je🙂 me tu holky moc pomohli a hlavne uklidnovali kdyz neco se delo 🙂

miluskah
22. led 2018
miluskah
24. led 2018

Holky já vidím ducha a vy?

luciek9152
24. led 2018

@miluskah je tam naznak 🙂 hodne stesti at jen sili 🙂

miluskah
24. led 2018

Myslis ze opravdu jsem těhotná??? Já tomu nemůžu uvěřit, nemůže byt špatný test?Je to mámatest do proudu moci.

snahnah
24. led 2018

@miluskah Držím palce, ať sílí 🙂

luciek9152
24. led 2018

@miluskah no rikasa tedy ze mama test dela duchy nevim me udelal take ale zkusila jsem i jiny od jine znacky a byl tam take tak jsem mela jistotu a za dva dny zesilil tak jsem vedela hned 🙂

luciek9152
24. led 2018

@miluskah ja jsem zacinala take stimto duchem mini 🙂 zkus od jine znacky a jestli ti udela take tak mas jistotu 🙂 a nebo pockej jeste dva dny a zkus znovu mel by silit 🙂 zalezi jak moc jsi nedockava ja byla hrozne 🙂

miluskah
24. led 2018

@luciek9152 jsem hrozné nedockava děkuji ti

miluskah
24. led 2018

@luciek9152 děkuji zkusim znovu jiný test 🙂

miluskah
24. led 2018

@snahnah děkuji moooc 🙂

luciek9152
24. led 2018

@miluskah neni za co 🙂 pak dej vedet jak se vede 🙂

miluskah
24. led 2018

Ano 🙂

miluskah
26. led 2018

Holky tak dnes ráno test mamatest a snehobilo, takže to nechapu, když predevcirem duch :(

Strana