icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

jitkasuchankova
22. zář 2017

@terezapetrova doufám že to dobře dopadne myslím že // vidím... Tak jen doufám

vendelinka08
22. zář 2017

@jitkasuchankova neco tam videt je...ale je to hodne brzy a Dr ti max rekne ze mas zvetsenou sliznici. Jelikoz pri tak slabem testu je to vse jeste hodne nejiste a max v zacatcich. Pokud nebude za dva dny silnejsi...tak bych si moc nadeje nedavala. Ale alespon ti vezme krev a uvidis. Tak drzim palce a preji hodne trpelivosti.

vendelinka08
22. zář 2017

@peetulkka tak 3 dny po nidaci bys uz mela mit test alespon lehce pozitivni. Ja mela druhy den. Citila jsem nidaci. A druhy den byl lehky duch na testu. Uvidis...jestli to mas dostat v nedeli tak jeste vydrz a zkus az po zpozdeni.

peetulkka
22. zář 2017

@vendelinka08 Jj budu se snazit vydržet ale to cekani je zdlouhave.Uvidim jaka bude rano bt a podle toho se zaridim.Kdyz klesne tak testovat uz ani nebudu☹

neria55
22. zář 2017

@jitkasuchankova na UZV nic vidět nebude, max vyšší sliznice. Tak přeju pevné nervy, budeš to potřebovat po tom ultrazvuku 😉

terezapetrova
22. zář 2017

@jitkasuchankova na ty fotce ale pravé dvě čárky nejsou, je tam jedna a možná duch. Ale jak jsem psala drzim palce.

terezapetrova
22. zář 2017

@jitkasuchankova jak dlouho meskas menzes?

terezapetrova
22. zář 2017

@neria55 me vubec překvapuje, ze doktoři takto brzy objednavaj. Chápu to jen u vyjimecnejch pripadu.

lenicka2323
18. říj 2017

Ahoj holky ,dneska jsem si delala test a vysel mi slabe pozitivni co myslite?

ivet1987
18. říj 2017

@lenicka2323 gratuluju, ať sílí! 🙂

lenicka2323
18. říj 2017

@ivet1987 Dekuju moc..zitra se objednam k dr..o prvni miminko jsme bohuzel prisly v 16tydnu tak jsem ted zaskocena.

irenka84
19. říj 2017

@lenicka2323 pozitivní👍

thea777
19. říj 2017

Test je pozitivní, zda se oplodněné vajíčko zabydluje správně jak má, však potvrdí jen doktor.

Já se slabou čárkou nemám dobré zkušenosti. Měla jsem také přesně takovou slabou čárku na těhotenském testu a následoval zároveň samovolný potrat. Jiné kamarádky měly zase mimoděložní těhotenství při slabé čárce na testu. Může jít ale i o velmi ranou fázi těhotenství.

Takže honem objednat se k doktorovi a držím pěstičky! 👍❤

saraiova
29. lis 2017

Ahoj holky, jsem zmatená 24.11 měla přijít menstruace ale nepřišla 25 jsem si dělala test a slaboučky duch druhy den jsem si dělala znovu a zase slaboučky duch a dnes jsem začala špinit tak nevím :/

admiralbibi
30. lis 2017

Ahoj, já otěhotněla 29.10. a první duch objeven na testu 12.11. a až 15.11. byla teprve druhá čárka pořádně zřetelná, takže zkus ještě počkat a uvidíš 🙂

admiralbibi
30. lis 2017

@lenicka2323 to je jasná druhá čárka! 🙂 Gratuluji!

luciek9152
2. led 2018

Ahojky Holky,chci se zeptat o miminko se s manzelem snazime...chci se zeptat posledni menstruace 21-24.12.2017... Od 30 na tom delame obden od dneska mam ovulaci ale chci je normalni kdyz po sexu zacnu krvacet toho 30 jsem nekrvacela az 1 ale spis mi to prislo jako krvavi hlen a dnes po sexu 2.1 jsem opet krvacela kdyz jsem si odskocila na wc tak kdyz jsem koukla do zachodu voda byla ruzova a na toal..papiru take...neni to jane cira krev spis takove ruzova...nevym jak jinak to napsat snad mi nekdo poradi 🙂 diky za kazdou odezvu

lenicka2323
2. led 2018

@luciek9152 Dobrý den,měla jsem to stejně a za pár dni jsem měla těhu test pozitivní.

luciek9152
2. led 2018

No ale to by ani neslo u me ja mam ted ovulaci a musela bych otehotnet minuli mesic ale to jsem mela menstruaci od 21 do 24... Byla tedy kratsi ale byla jsem nachlazena...a ted mam tepr ovu..tak to nebu tehu ..:-/

nnnadja
2. led 2018

Prosím o radu,může jít o mim.tehu když mám menstruaci? Možná hloupá otázka..ale už druhý týden bolesti v pravém podbřišku a zádech s jsou to úplně jiné bolesti bez klasické menstruační..mám zavedené 4 rokem neh. telisko...dekuju

lenicka2323
2. led 2018

@luciek9152 já bych asi radši zašla na gyndu přece jen doktor hned řekne co a jak

vendelinka08
2. led 2018

@luciek9152 ovulaci muze doprovazet lehke ruzove spineni. Vim..ze jsem to take nekdy mela...pokud vis ze mas ovulku..tak je to v poradku.

handulkak
3. led 2018

@latera byl to nakonec pozitivní tt? Nebo falešný duch?

luciek9152
3. led 2018

Vim ze mam ovulku to jo...ale dnes rano me zarazila bazalni teplota 36,4 to je divne..

irenka84
4. led 2018

@luciek9152 Já u kluka menstruaci měla dva měsíce pak jsem jen špinila a nakonec jsem to nedostala vůbec když mi bylo špatně a byla jsem strašně unavená zašla jsem si k dr.a ten mi řekl že jsem těhotná

luciek9152
5. led 2018

Me asi zacla ovulace dele jak jsem zistila s testu prave ze se mi houpla teplota nahoru na 36,6 tak jsem si udala ovu test a zistila jsem ze mam ovu teprv ted :-/ tak se budem nadale mazlit aspon to ma nejake pozitivum 🙂 a dekuu moc za odezvy

latera
5. led 2018

@handulkak ten test, co jsem ukazovala v tomto fóru byl “falešně pozitivní”. Ale miminko už od října máme 😊

luciek9152
6. led 2018

Holky vcera jsem dala ovu test a byl zbarveny ale ne tolik a dnes byly carky obe krasne...nevi jak to na psat s manzelem jsme meli sex a i ted vecer neuskodila jsem nicemu ? Lehce jsem zaspinila ruzove ale uz je to zas normal co to muze byt? Dekuji za info 🙂

luciek9152
17. led 2018

Holky co myslite? Zitra by mela prit mrska ale dnes jsem udela testik a je slabounka carka v realite je lepe videt.. Co myslite?

luciek9152
17. led 2018
Strana