icon

Dělá test Clearblue duchy?

urtica
14. bře 2017

Ahoj, máte s tímto testem zkušenosti? Je spolehlivý? Děkuji za případné sdílení.

Strana
z4
vigier1204
26. čer 2017

@janea823 Tak dej vedet a drzim palce!

vigier1204
26. čer 2017

@janea823 Tak ted jsem se koukla znova a je tam duch 🙂 Ale po limitu, takze to asi neplati. No ted uz prisaham, ze to necham a zkusim to aspon za 2-3 dny. Haha

janea823
26. čer 2017

@vigier1204 nechceš zkusit ještě ten digitální? Mi to ukázalo 1-2, i když na běžných testech byl duch 😉 já byla trošku vyplašená, že mi ty čárky na testech nesílí a asi zbytečný stres, protože dnes 2-3 týdny.

vigier1204
26. čer 2017

@janea823 No ten jsem zkusila v patek a vyslo mi minus... Takze ted pockam a kdyz MS neprijde, udelam si ten digitalni. Jinak na tom zkrachuji uz 🙂

janea823
26. čer 2017

@vigier1204 a myslíš ten, který ti ukáže i ty tydny? Protože pokud ti ukáže ten easy nějakého ducha, tak ten digi by měl ukázat bud jasne + nebo -

vigier1204
26. čer 2017

@janea823 Ano, v patek jsem si delala ten digitalni a ukazal mi minus. Takze nic. Tak jsem si rikala, ze je jeste brzo, ani ne 2 tydny po pripadnem oplodneni.

janea823
26. čer 2017

@vigier1204 aha...zkus za pár dní, ale pokud nepřijde MS a test negativní, určitě si zajdi k Dr...nebo aspoň zavolej

vigier1204
26. čer 2017

@janea823 urcite, zajdu. Ale snad uz to bude pozitivni nebo prijde MS. To cekani je hrozny..

vigier1204
27. čer 2017

@janea823 dnes jsem zkusila clearblue easy a je tam pozitivni plus, ale slaby...ve ctvrtek jdu na gynekologii tak se uvidi 🙂 takze bud tehu a nebo clearblue dela proste duchy falesny

janea823
27. čer 2017

@vigier1204 tak to je divné už 🙂 zas aby to bylo falešné na několika? ať to dopadne dobře..tak či onak 😉

vigier1204
28. čer 2017

@janea823 je silnejsi nez minule 🙂

kacenecka_24
28. čer 2017

@vigier1204 Mě taky úplně v začátku ukázal digitální - a všechny ostatní testy slabé duchy. Tehotná jsem. Hodně štěstí!

vigier1204
28. čer 2017

@kacenecka_24 jenze tenhle neni digitalni, ale easy, digitalni mi minuly tyden vysel minus. No zitra to doktorka snad rozlouskne 🙂

kacenecka_24
28. čer 2017

@vigier1204 Ano, reaguju právě na ten digitální z minulého týdne + ten normální s duchem. Tak držím pěsti ať to dopadne jak si přeješ 🙂

vigier1204
28. čer 2017

@kacenecka_24 Ja jsem si myslela, ze si psala plus. No tak to jsem zvedava 🙂 To jsi me navnadila, snad to dopadne dobre 🙂

shine2015
28. čer 2017

@vigier1204 já. Ych se na to neupinala...mě digi ukázal strašne brzy asi 9den po oplodnění....a když by byl duch včera tak dnes už by vyšel normální čárkou...

Klasicky mi dělal občas duchy ale nakonec nic ...digitální přestože byl z citlivosti 25 mi ukázal daleko dřív a pokud byl pozitivní vždy jsem byla těhotná.....

Ať se brzy zadari.

vigier1204
28. čer 2017

@shine2015 Tady to je duch ze vcera, dnes jsem netestovala. Pockam si na krev u Dr zitra. Tak doufam, ze to bude dobry a kdyz ne, tak priste 🙂 Ja digi testovala ani ne 14dni, tak uvidime. Stat se muze vsechno

shine2015
28. čer 2017

@vigier1204 uvidíš. ....četla jsem někde ze jsi měla cystu - muže to být i spozdeni nebo posunutí cyklu......přála bych Ti aby jsi brzy otěhotněla a měli jste krasne zdravé miminko ....opatruj se a užívej léta....

vigier1204
28. čer 2017

@shine2015 dekuji. Cystu jsem mela odstranenou, ano. Pre tydnem vyvolavacku, a porad nic. Tak uvidime 🙂 Take preji hezke leto!

lili0004
28. čer 2017

Ahojte 🙂 dnes som bola u gynekológa,maternica zväčšená,ale nič nevidel 😐..nepotvrdil ani nevyvrátil,vzal mi krv a v piatok poobede si mám volat..@vigier1204 moc ti držím palce!!!! Ako som písala že sa nebudem testovať,tak dnes podvečer idem 😀Toto sa nedá vydržať..pekný dnik Vám želám 🙂

lili0004
28. čer 2017

@vigier1204 a k tomu dnešnému testu 🙂 myslím si že ta čiarka nie je duch 🙂 a je silnejšia 🙂 moc držím palce nech to vyjde ako si zelas 🙂

vigier1204
28. čer 2017

@lili0004 naprosto vas chapu, ja si porad rikam, ze nebudu testovat a preci jenom to nevydrzim. Je to na nervy :P Ja jsem mela minuly tyden taky jen zvetsenou sliznici, presne ve stredu, tak uvidime jestli uz zitra tam neco bude nebo ne... Akorat je hodne svetla ta carka, ale krasne viditelna. Tak drzim palce, treba to se vajicko uhnizdovalo dele. Drzim palce, at v patek je prijemny telefonat, taky je hrozny, ze to trva takhle dlouho :D

lili0004
28. čer 2017

@vigier1204 nezohnala som clearblue Easy,mali len digitálny,vravím si..buď/alebo..vyšiel negatívne..takze tehotná niesom..myslím že by to zachytil určite (6 dni po očakávanej menstruacii) nerozumiem prečo clearblue Easy ukazoval pozit..takze moja skúsenosť s clearblue asi nie je moc dobrá..asi ukazuje falošné pozit výsledky..v piatok budem volat ohľadom výsledkov na krv,ale nedúfam už vôbec..držím palce zajtra u lekárky,dajte vediet! Silno budem myslieť nech tam uvidí niečo!!! 🙂

lili0004
28. čer 2017

Nedalo mi to..rozobrala som ten clearblue digitalny..a hádajte..mám tam druhu čiarku (funguje na princípe pasikov.testov) tak teraz že už vôbec nechápem..

janea823
28. čer 2017

@vigier1204 já si myslim, že to už je čárka! Držím palce!

vigier1204
28. čer 2017

@lili0004 nekde jsem cetla, ze ty carky jsou tam porad. Ja dnes delala mamatest 10. a nic. Takze clearblue easy je pro me nekvalitni test. Kazdopadne drzim palce at krev dopadne dobre

lili0004
28. čer 2017

@vigier1204 no za mna zatiaľ zbytočne vyhodené peniaze..uvidíme presne 🙂 verím,že Vás zajtra čaká príjemná a pozitívna sprava!! 🙂
Držím palce!!!

shine2015
28. čer 2017

@vigier1204 jsou nekvalitní - mě dělal ten obyčejný ducha pak jsem Si i myslela dva týdny ze těhotná jsem ale začala jsem krvácení.....
Obyčejný nebrat ale ten digi fakt super.....teď digi pokud mi ukázal i 4dny před ms pozitivní tak jsem byla těhotná a narodilo se nám mimo....pokud ne, tak nic...
Ono pokud mas v sobě vyvolávací injekci tak si myslím ze mas rozhodl ženy cyklus....jela bych na dovcu a zkusila si užit prázdniny i když vím ze na to nejde přestat myslet.....
My měli pokažený Vánoce respektive Silvestra kdy jsem začala krvacet a myslela jsem ze jsem těhotná dle testu ne digitálního ....leden jsem probrecela a byla naštvaná a doma jsme se začali dohadovat a tak jsem si řekla ze na to kašlu ze začnu cvičit a udělám si krásnou postavu objednam karnitin atd a jen ze jsem měla poslední test jsem si zkusila než jsem si chtěla vzít ten karnitin a byl pozitivní - jsem myslela ze spadnu z wc....jako fakt jsem sebe tak přesvědčila ze nechci ze jsem se ani nedokázala v první chvíli radovat.....a dnes mi tady běhají tři deti - toto byl ten poslední ....takže asi tak.
Drz se a snáz se najít si jinou činnost do které se zaberes - cvičení apod stěhování nebo zahrada běh začnu trajdat s kamoskou užívej prázdnin jeďte do kempu s partnerem a vypni - zkus to....

shine2015
28. čer 2017

A jinak mě dělal občas i duchy máma test a to psaly i na diskuzich jiné holky @vigier1204

vigier1204
29. čer 2017

@shine2015 my jsme se prestali na to upinat, kdyz nam rekli, ze dite prirozene mit nebudeme a ivf je jedina sance. Ale kdyz pri normalnim cyklu najednou neprisla MS, tak nam to nedalo. Tak jsme doufali, ze to je prijemne prekvapeni, zazrak mozna 🙂 Ale tak neda se svitit, IVF stejne probehne a my si mezitim budeme uzivat leta. Ale trochu me stve, ze muze vyjit plus falesne - za ty penize by mohli aspon vyrabet kvalitni test

Strana
z4