Dělá test Clearblue duchy?
Ahoj, máte s tímto testem zkušenosti? Je spolehlivý? Děkuji za případné sdílení.
@petta12 Ahoj, myslim, ze je to podobny. Ja delala easy, tak snad ti ducha neudela 🙂 Muze ji bych par spatnych, nikdy nevis
@petta12 ahoj🙂 ja som bola názoru že clearblue je najlepši na trhu čo sa týka tehotenských testov a potvrdila mi to aj kamarátka čo je farmaceutka..preto som si bola istá..ešte neviem na 100% aká je moja skúsenosť..na jednej strane u mna mohlo ísť aj o biochemické tehotenstvo,čo je normálne a stáva sa to,keďže som testovala pred mrchov..Včera som bola sklamaná keď clearblue digi ukázal negat..a dni predtým clearblue Easy pozit..Musím počkať na výsledok z krvi a bude to jasne..ale v minulosti keď som použila clearblue Easy nikdy mi neukázal žiadnu čiarku,mohla som kukať koľko som chcela..najlepšie testovať až po vynechaní menštruácie,aspoň to si z toho beriem ja 🙂 lebo zbytočne si žena zaťažuje psychiku :(
@vigier1204 , @lili0004 já jsem při minulém těhu měla pouze Dr.Max, ale ted jsem chtěla spíš ze zvědavosti zkusit ClearBlue tak uvidím, ale Dr.Max to jistí :D, ale vadné kousky může mít každá značka bohužel tak to beru
@lili0004 presne, ja jsem ted z toho taky zklamana. Ale uvidime / jestli ne ted, tak priste 🙂 Snad nam to dobre dopadne 🙂
@vigier1204 verím že všetko dobre dopadne a presne ako píšeš..keď nie teraz,raz áno 🙂 moc držím palce 🙂 ešte to nemusí byt stratené 🙂 u lekárky ste boli? 🙂 ja skúsim zavolať dnes okolo 13:00,síce mi bolo povedané v piatok..ale už chcem vedieť na čom som 🙂
@lili0004 dnes po obede jdu na kontrolu a na krev. Tak dam vedet, jak to dopadlo 🙂 Taky preji, at to dobre dopadne 🙂
@lili0004 tak na utz nic neni, jen zvetsena sliznice. Vysledky z krvr budu mit az v pondeli. Dostala jsem dalsi vyvolavacku, tak uvidime. Je to teprve 20dni od pripadneho oplodneni... no a kdyby ne, tak mam v lednici igelitku injekci na stimulaci :D jak to dopadlo Vam?
Já bych se vyvolavackam bránila - myslím ze nejlepší je tělo nechat odpočinout a až proste přijde tak přijde - nechala bych to....pro příště tedy 😉 Protože každá vynucená akce nestojí za nic - nic na sílu nedělat ani nutit tělo menstruovat.....@vigier1204
@shine2015 prave, me vcera mamatest ukazal druhou carku po limitu, takze kdyz MS neprijde ani po druhe injekci, pristi tyden kupuji znovu digitalni a je to roulousknuty 🙂
@shine2015 souhlasim s Vami, doktorka me do nich presvedcila kvuli planovanemu ivf. Ale je to naposledy, asi je to z nejakeho duvodu, ze MS nemam, tak se s tim telo musi vyporadat...
@vigier1204 Výsledky ešte niesu :( mám si volat v pondelok,takze preckat víkend 🙂 v utorok som mala ísť k lekárovi ale súrne musel odísť,takze má vyšetril v stredu,výsledky budú v piatok..aaa zrazu až v pondelok..stále len čakať :D
Ukázal Vám test druhu čiarku? 🙂 už musíme vydržať do pondelka,dobre to dopadne tak či onak 🙂 verím tomu 🙂
@shine2015 veď práve to že si myslím že na ten digi je spolah,ale taktiež ak je nízka hladina hcg, digitalny to nemusí zachytiť,keďže funguje na princípe ,,prúžkov,, ak vyjde slabučká čiarka..digitálne to nezaznamená 🙂 ..Ale myslím si,aspoň zatiaľ tvrdím,že clearblue Easy ma sklamal,ani neviete ako rozmýšľam že si kúpim posledný test :D a spravím si ho..aj keď som tvrdila že už nie 🙈
@lili0004 ja mam vysledky krve a 0,1 HCG. Takze za me ClearBlue ani Mamatest neni kvalitni test. Vcera mi vysly dve carky na mamatestu. Takze mam doma velkou Milku a ocekavam krutou menstruaci 🙂 Ale aspon se mi ulevilo, ze uz nejsme v nejistote. Snad Vam to dopadne lepe, hodne stesti.
Tyhle dohady o testech jsem nikdy nepochopila. Zaprvé mi bylo vždy jasné, že jsem těhotná, ještě než jsem si test udělala, navíc, vždyť se to nakonec prostě prokáže, zda jste nebo nejste. Proč tak hrozně spěcháte a stresujete se? Vždyť je to zcela zbytečné...
@mia1974 Ono kdyz by jste mozna byla tehotna poprve, po roce snazeni a s menstruaci 3 tydny zpozdenou a testy vychazeji vselijak, tak byste se mozna taky stresovala 🙂 Kazdy to mame jinak 🙂
@vigier1204 Nevyšlo teraz,vyjde nabudúce 🙂 aspoň vieme,že clearblue Easy môže robiť falošné pozitívne výsledky :/,vy sa držte! 🙂 ďakujem,ale myslím si že to nevyšlo 🙂
Holky, co jste měli ducha na clear blue. Byly jste pak těhotné? Dneska se mi duch taky ukázal...
Ahojky🙋♀️i mě dnes test udělal pidi ducha, ale hned do 2 min🤷♂️Jsem 26 DC, cyklus mám strašně nepravidelnej, tudíž nevím co čekat 🤷♂️
Ahoj, mám to úplně stejně, ale zatím nevím. Mám jeden den zpoždění, ale totálně rozhozený cyklus po biochemku minulý měsíc. Ovulaci jsem nepoznala (dřív bez problému), vůbec nevím, zda to byl anovulační cyklus, zpožděná ms, nebo opožděná ovulace. Dej prosím vědět, jak jsi dopadla 🙂.
Tak jsem dneska udelala posledni mamatest, co jsem mela doma. Nevim, jestli si to nenalhavam, ale prijde mi, ze ten treti(dnesni) je malinko silnejsi, nez ty dva testy nahore, co jsem delala vcera. 🤷♀️
1. Test je ze vcera z ranni moci
2. Test je ze vcera z odpoledni moci
3. Test - dnesni test z ranni moci
Nebo jestli to dela az takove falesne duchy, tak to je sila.😱
Nooo, něco tam opravdu vidím, budu moc držet palce 💪🏼. Jsem zvědavá, jak budeš pokračovat. Dej vědět, taky dám, až budu vědět něco víc. Já jsem ten clearblue měla jak ty teď ve čtvrtek, takže 25., zkusím další v pondělí, uvidíme, jestli něco uvidíme 🙂.

A můžu se zeptat ClearBlue EASY je to stejné co ClearBlue PLUS ? Ted se mi ani nechce děla když děla duchy...