Divné príznaky 7-14 dní po ovulácii, už 3. mesiac

crassulamarginalis
31. srp 2016

Ahojky. Môj cyklus má už tretí mesiac rovnaký priebeh: asi týždeň po ovu sa začnem cítiť hrozne unavená, najviac od 14-tej hodiny, hlavne k večeru sa mi zvýši telesná teplota (na 36,8 - 37,2, normálne ju tak vysoko nemám), niekedy sa pridá aj mierna bolesť svalov a extrémny hlad. Párkrát sa mi hrozne zamotala hlava a prišlo mi na pár minút zle (myslela som, že každú chvíľu sa pozvraciam), mala som pocit "knedlíka" v krku.... nie všetky príznaky boli naraz, ale tá únava a teplota sú vždy. 1 deň pred príchodom ms príznaky náhle vymiznú. MS chodí vždy na deň presne, ale počas týchto posledných pár "divných" mesiacov sa rozbieha veľmi slabo a dlho, až na tretí deň príde naozaj. Zaujíma ma, či je toto normálne, hlavne teda u tých, čo sa "snažia" otehotnieť. Je teoreticky možné, že každý raz došlo k oplodneniu, no plod sa neuchytil a ja som začala mať včasné tehotenské príznaky?? Nepíštemi tu prosím, že ide o vsugerované príznaky. Aj keď by sme radi bábo, tak otehotnením nie som posadnutá a teplotu si asi len ťažko vsugerujem.... Vopred ďakujem za vaše názory a skúsenosti 🙂)

tesarovani
1. zář 2016

@crassulamarginalis Nemůže to být spíš premenstruační syndrom?

crassulamarginalis
autor
1. zář 2016

Nemyslim si. Nikdy som ho taky nemavala. Mozno 1-2 dni pred ms, ale to bola len bolest prs a brucha.... ono najzvlastnejsie na tom je, ze sa to deje odvtedy, co sa "snazime", alebo lepsie povedane, nechranime.

luj89
1. zář 2016

@crassulamarginalis a brala jsi předtím horm. antikoncepci?

crassulamarginalis
autor
1. zář 2016

@luj89 Brala som ju pred 5 rokmi, len rok a tri mesiace. Odvtedy bol moj cyklus praveze super, ako hodinky. Ziadny problem.

crassulamarginalis
autor
3. zář 2016

Ahoj baby, dakujem za vase postrehy. Co myslite? Bude z toho nieco? 🙂

nita1984
3. zář 2016

@crassulamarginalis je mi líto, já tam nic nevidím ☹ ale určitě držím palce

bubbligum
3. zář 2016

Já tam vidím celkem jasneho ducha! Držím palce!

urtica
3. zář 2016

@crassulamarginalis Já tam tedy vidím slabou 2. čárku...! Co je to za test?

Jinak k dotazu: Já mívám tyto příznaky v rámci PMS a s věkem se stupňují. Když jsem byla mladší, neměla jsem je skoro vůbec, časem se pro mě období před MS stává čím dál náročnější. Zhoršuje to i stres.
Osobně si také myslím, že v momentě , kdy se pár začne snažit o dítě, sebepozorování se automaticky zvyšuje (u někoho víc, u někoho míň) a i když má dotyčná pocit, že to nijak nehrotí, tak přání, aby se to povedlo, tam přeci jen zůstává viset....

crassulamarginalis
autor
3. zář 2016

Je to test Pepino midstream comfort. Robila som aj druhy, tiez dnes okolo poludnia, obycajny pruzkovy a aj tam bol duch.... to uz asi nebude nahoda.... hlavne som na ten comfort test citala velmi dobre recenzie, tak snad to nie je falosnak alebo predcasna radost. Mam 2 dni do ocakavanej ms, pred pol rokom jeden potrat v 6tt a vtedy bol pozitivny test az 4 dni po vynechanej ms! Uz to mi napoveda, ze tentokrat by sa mohlo jednat o ozajstnu silnu fazulku 🙂

urtica
3. zář 2016

@crassulamarginalis Držím palce. Mně nejdříve s nejpřesněji ukázal dr. Max test, v případě negativity nedělal duchy.

crassulamarginalis
autor
3. zář 2016

@nita1984 tu to vidno trosku lepsie 🙂)

tesarovani
4. zář 2016

@crassulamarginalis Druhá čárka tam stopro je, potichu gratuluju 🙂. Jinak souhlasím s tím, že i když otěhotnění jakoby neřešíš, tak už se třeba nechtěně pozoruješ. Já jsem měla příznaky každej měsíc, a teď co jsem těhotná, tak zrovna žádný nebyly 🙂. Teď už zase jsou, ale to už jsou ty opravdový.

crassulamarginalis
autor
7. zář 2016

Vcera, a teda den po vynechanej ms, som si robila test a ciarky boli uz takmer rovnako silne. Prikladam foto. Bola som vcera na gynde kvoli tomu, ze som dva dni pomerne dost spinila, na utz samozrejme este nic v tak ranom stadiu, Vzali mi krv, dnes mam volat pre vysledky. Ale sestricke sa nezdalo prave to, ze som mala tak silne testy takto skoro. Takze netusim, cakam.... Stale mam taky jemny tlak v podbrusku, neviem, ci mozebytniekde problem..... co myslite, moze byt vyssie hcg na teh. teste sposobene dvomi malymi cystami, co lekarka nasla na lavom vajecniku??

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru