Dobrání Utrogestanu a MS nikde, stalo se Vám to někdy?
Ahoj holky, chci se zeptat. Stalo se Vam nekdy, ze jste dobraly utrogestan a ms neprisla? Nedokazu si to vysvetlit 🙂 Vzdy jeste nez jsem to dobrala tak jsem mela ms a ted nic. Beru ho uz vic jak pul roku. Test jsem si nedelala, zitra jdu k dr. Stalo se to nekomu, ze jste ho dobraly a ms neprisla?
Zitra jdu k dr tak uvidim. Test jsem si prave nechtela delat at mam nejakou nadeji nez mi doktor zase rekne, ze tam nic nevidi 🙂 Pisnu zitra
Ja brala utros ted prvnim mesice od 21 do 25.dne cyklu s tim ze do tri dnu to dostanu a prdlajs....dostala jsem to az za 10dni :/ tobe ale drzim pesti at uz to nedostanes 🙂 napis nam zitra jak jsi dopadla 🙂 drzim pesti
Tak holky je to jak jsem si myslela. Sliznice 8,5mm, tak mam tyden pockat a pokud to nedostanu mam prijiz. Ted si mam zkusit udelat test, ze to muze byt i tehu, ale pochybuj. No nic zase to nevyslo, ale co pockam na ms a zacnu brat fytosoju. Cetla jsem, ze je to prirodni nahrada za clostik, tak uvidim 🙂 Vam ostatnim drzim palce at se dockate //
No láká mě si to udělat ne že ne :D zítra si ho koupím a pak uvidím. No čekala jsem týden. Mě se to právě ještě nestalo abych to po utroši nedostala, vždy jsem ms dostala ještě při braní utroše a teď nic, tak mě to trochu zmátlo. Před rokem a něco (to jsem ještě nic nebrala) jsem taky šla k dr. a poslal mě s vyvolávačkou domů no a za týden jsem tam šla znovu a už tam bylo mimi, ale tak nějak nevěřím, že se může stejný zázrak opakovat 2x 🙂
Tak test nebude. Pred chvili mi prisla potvora :-\ tak snad priste
Jo jo. Jednou se na nas stesti usmeje 🙂
@duckisek Ahoj, já mám teď stejný problém - utrogestan beru 2. měsíc 15-24DC, první měsíc přišla MS po 28DC, takže super. Tento měsíc jsem ale už 37DC a pořád nic. Týden po dobrání Utroše (32DC) jsem byla na UZ, Dr. říkala že je divné, že MS ještě nedorazila. Sliznice byla vysoká, ale kolik mi neřekla, vzala krev a píchla Agolutin. Teď jsem pátý den po Agolutinu a stále nic. Krev byla negativní, test v pondělí (35DC) taky negativní. ☹
Dost mě to překvapuje, myslela, jsem že Utroš má MS upravovat, aby byla pravidelná, ne posouvat.
Po kolika dnech po dobrání Ti teda MS dorazila? Nevím, jestli mám jít v pátek zase k Dr. nebo prostě čekat až dorazí MS? 😒
Ahoj, tak mě přišla týden po dobrání. Taky jsem se už trochu těšila, protože se mi to ještě nestalo. Tak když máš i test z krve negativní, tak asi těhotná nebudeš. Jinak já po agolutinu mám ms až tak ten 8-10 den
Tak nakonec MS dorazila až 9. den po Agolutinu (tzn. 16 dní po dobrání Utrogestanu).
Tak já už jsem 54.DC, utrogestan jsem dobrala před 28 dny, před 8 dny jsem byla na gynekologii a doktor mi pichl Agolutin a MS pořád nikde ☹ Na utz nic neviděl, test před 14 dny negativní..BT pořád vysoká...

@duckisek No takže by se zadařilo? Já mám první cyklus s utrošem, takže neporadím..... Jů, nechceš zkusit test?