Druhá čárka ne testu po hodine. Jsem tehotná?
Prosím o vaše zkušenosti.... Jsem po Ketu a jsem holka nedočkavá 😎 ..takže jsem po 7 dnech po tramsferu testovala. kultivace byla 96 hodin. V limitu se objevil opravdu jenom stím čárečky a mám pocit, že jsem ho viděla, protože jsem ho chtěla vidět 😵 Test jsem ale nevyhodila a asi za hodinu se tam zjevila už viditelně. Není tak jasná jako ta kontrolní,ale je tam.každý kdo s ena test podívá ji musí vidět, nemusí se "hledat". A teď nevím jestli si můžu dělat naděje, že se zadařilo nebo po limitu to už nemám brát v úvahu. Díky za vaše zkušenosti s testy 😉 Mějte se a všem snažilkám držím palce
tak hlásím,že MS dneska dorazila 😉
Ahojky holki vim ze uz je to davno co ste sem psali.. Ale verim ze se tu najde nekdo kdo mi pomuze...Beru Hak Bellisa uz asi cca 1 rok.Pred nedavnem jsem mela hnisavou anginu tak sem brala Antibiotika Penicilin . Asi po tyzdni sem stale zvracela tak sem si skusila udela mamatest asi po 2 hodinach se mi tak ukazala druha slaboulinka.Tak sem si koupila test jine znacky rapidclear a zase asi po 2 hod se mi ukazala druha slaboulinka carka vubec to nechapu myslite si ze muzu bejt tehotna ? Mam totiz doma 20 mesicni holcicku neni to moc brzo ?
@laurinka321 myslíš jako, ze nemůžeš otěhotnět kdyz mas 20 ti měs dite? Samozřejmě, ze můžeš.. Otěhotnět se dá i v 6 ti neděli.. kdy jsi mela naposledy menstruaci? Jak dlouhé mivas cykly? I kdyz čárka po hodině to je dost pozdě
terezapetrova_ Vim ze muzu otehotnet po 20 mesicich je mi to jansy jenom newim jestli to nahodou neni moc brzo... menstruaci cekam az za 3 dny ... cykly mam 28 dni vzdy na hodinu presne tak uvidime . Ale je to divni proc ty testy ukazali po 2 hodinach pozitivni vysledek vubec to nechapu

@misana aha tak to je divne no ale mužeš mět opožděnou menzes uvidiš když tak jdi k lekaři