Druhá slabá čárka na testu, mohu být těhotná?
Dobrý den milé dámy, mám nepravidelný cyklus MS a podle kalendáře jsem měla MS dostat v neděli (samozřejmě To není přesné ).S přítelem se snažíme o druhé miminko,jelikož mám už dcerku.Dnes jsem si udělala test a druhá čárka je hodně slabá,ale viditelná i pod umělým světlem. Příznaky mám jako před menstruací až na jeden a to citlivost prsou.U první dcery jsem žádné příznaky neměla, dokonce ještě v třetím měsíci jsem měla MS,proto jsem to zjistila až na začátku 4 měsíce. Mohu být tedy těhotná?
to já mám opačný problém, nejdřív silná čárka a druhý den slabá, tak nevím, co to znamená
A test máš pokaždé od stejné firmy?Ale někde jsem četla,že hcg hormon sílí do 8.týdne těhu a pak slábne. Asi bych zašla k dr.
@klarksonek Taky bych měla dostat MS v neděli 🙂 Jsem po umělém oplodnění, takže vím přesně kdy došlo k oplodnění vajíčka a také už mám na testu slabou čárku. Já tedy doufám, že těhotná jsem 🙂 Příznaky neřeším, u mě je to ovlivněné hormony které jsem brala a stále beru. Tak držím palce 😉
Ahaa, tak slabá je protože je ještě relativně brzo, já měla test pozitivní v den meškané MS a byla tam slabá čárka a asi o 4dny později byla jednou krát tak silnější.
@denysek15 Já si dělám testy od pondělka, čárka sílila, ale ta dnešní mi připadá taky malinko slabší než včerejší. Ale vyhledávala jsem si tady různé fotky sílících čárek na testech a také to není vždycky úplně pravidelné. Občas je tam nějaká slabší, pak zas silnější.........
Doufám, že to dobře dopadne.
Nevěřila jsem,že z toho žena je tak nervózní. Včera jsem si dělala test a dnes bych nejraději znova.Ovšem s přítelem jsme se domluvili,že další uděláme zítra ráno spolu .Do té doby si asi okoušu nehty.😊
Ahoj, holky.
Přidávám se do diskuze, snad to nevadí, jen je tu takových diskuzí už dost, tak toho využiji.
Moc prosím o radu zda už necvoknu, protože už je to dlouhá doba, co se s budoucím mužem snažíme o miminko.
Cyklus mám pravidelný 28 dní, vždy se rudá armáda dostaví na minutu přesně. Ovulka bývá uprostřed cyklu. Nyní mám 5 dní zpoždění, dost mě bolí podbřišek a bradavky. Test jsem si dělala poslední tři dny a přijde mi že už tak slabá čárka ještě zeslábla. Myslíte si že můžu být těhotná? Vím že mi to stoprocentně řekne lékař, k němu se chystám, ale ještě by bylo dost brzy.
Přikládám foto, snad bude dobře vidět, děkuji za odpovědi.. 😅
@jimichanga ahoj,no vidom krásně,zkus ještě jiný test,protože ty mamatesty jsou divný:/ jae pořád ms nic,za chvíli zkusim otestovat 😕
@levandelka No já je tam vidím taky, jen mi přijde že zeslábla. Vidíš a já kupuju vždy mamatesty slyšela jsem naopak, že je hodně maminek chválilo.
Skus testnout, já si dám naopak pauzu a skusím až tak za dva dny. (pokud teda vydržím) 😀 protože jsem akorát nervozní že nesílí..🙂
@jimichanga kup si digitální a hned budeš vědět.....tady si myslím, že by měl zesílit....ale mamatesty jsou poslední dobou špatné, hodně holkám delal duchy a tehotne nebyly....a prý i když je zkoušely na vodu nebo když je počůral jejich přítel.....
No, mně tedy vždycky když jsem měla podezření a těhotná jsem nebyla, tak vyšel čistě bílý žádný náznak nic. Koupím no, takhle je to na nervy.. 😀
@jimichanga uvidíš....to čekání je hrozný...ale neboj, dřív nebo pozdeji se zadaří....
@jimichanga Snaž se odpoledne a večer málo pít. Já když hodně piju a během noci chodím na záchod tak moč je naředěná a HCG je tam pak nižší a testy ukazují slabší čárku.
@jimichanga já nechci brát naději - ta určitě ještě je, ale pokud takhle testy slábnou, s největší pravděpodobností jde o neprosperující těhotenství. Mám to teď za sebou - a to jsem měla testy ještě daleko silnější než ty:(

Ahojky, vypadá to, že těhotná jsi, udělej test za 2-3dny znovu, čárka by měla sílit. 🙂