icon

Duch a opožděná menstruace. Co myslíte?

nikolka23198
3. čer 2020

Ahojky holky Promiňte ze otravuji tak pozdě večer ale nedá mi to v kvetnu jsem byla u pana gynekologa prodělala jsem biochemické těhotenství které odešlo v květnu a tento měsíc nedošla menstruace a testiky mi vyšli opět na ducha ale pan doktor říkal ze test neukazuje záněty ani cysty ale jen těhotenství ale dělala jsem si digital a tam nic co myslíte bylo ještě brzo na digitální testik

Duch a opožděná menstruace. Co myslíte?
Strana
z2
nikol125
4. čer 2020

@volfikovi No nejlepsi je delat test stejne znacky, tak zkuste a uvidite 😊 ja jsem byla zhruba 10 dni po ovu co mi ukazal ducha mozna i 9.. pokud uz mate po ovu hodne dlouho a vite ze stopro byla taky bych se asi prikladala spise k tomu ze nic😏

tasimia
Autor odpověď smazal
volfikovi
4. čer 2020

@tasimia já už mám ,ale zpoždění

tasimia
4. čer 2020

@volfikovi jejda promiň, chtěla jsem to napsat jinam.

volfikovi
4. čer 2020

@tasimia o nic nejde :D

volfikovi
4. čer 2020

@nikolka23198 Nikol zkoušela jste znovu test?

lulu44
5. čer 2020

Ahoj holky, měl jste někdo takový test? Asi jsem paranoidní:D ale nevím:( testovala jsem se teda večer (byl to první test)

tasimia
5. čer 2020

@lulu44 je tam 🙂

lulu44
5. čer 2020

@tasimia Dekuju moc! Ještě děti nemám a vůbec nevím co a jak probíhá, natož jestli se dá z testu něco vyčíst.. teď pojedu ještě do drogerky pro další testy, tak to zkusím znovu, a dám vědět, jsem hrozně zvědavá 🙂

tasimia
5. čer 2020

@lulu44 tak ono většinou je k testům návod, pokud si nejsi jistá. Je to i na krabičce 🙂. Takže i když nemáš děti, stačí se mrknout na návod. Každopádně otestuj se až za dva dny, jestli čárka zesílí.

lulu44
5. čer 2020

@tasimia vím vím dekuju 🙂 jen jsem si nebyla jistá tím druhým proužkem, jestli si něco nevsugerovávám nebo tam něco vidí i ostatní 🙂 v pondělí jdu na gyndu, jsem napnutá jak kšandy😃

tasimia
5. čer 2020

@lulu44 ono se taky může stát, že v pondělí ještě nic neuvidí, nebo jen gestacni váček. Kolik máš do MS ? Nebo už máš zpoždění?

lulu44
5. čer 2020

@tasimia chápu, mám 9 dní do MS

tasimia
5. čer 2020

@lulu44 nuu, tak to je na gyndu čas, budu držet pěsti ať se ukáže aspoň váček a čárka sílí.

lexa2000
5. čer 2020

Já bych s gyndu určitě pockala... skoro nic tam neuvidí a ty se pak do příští kontroly budeš nervovat🙂

nikolka23198
autor
5. čer 2020

@lexa2000 no já to vůbec nedostala mám týden zpoždění tak uvidíme další test raději nebudu zkouset

lulu44
5. čer 2020

@lexa2000 já ji mám shodou okolností objednanou prave na teď, nebyla jsem tam asi od září, tak uvidíme jestli něco bude 🙂

Strana
z2