Duch. Co si myslíte?
Ahoj, jsem nezmušená tak se zeptám. Do menstruace mi zbývá 10 dní ale mám pocit že bych mohla být těhotná ale vím že je moc brzy.. Jenomže mě bolí prsa a je mi každý den divně, jakoby na zvracení a když se najím tak je mi fajn. Dělala jsem si test a ukázalo se mi tohle.
Děkuju za rady..

@luciekub27 tyjo, tohle je fakt 10 dni do ms? To neni uz duch, ale hezka carka 😊
@sami28 myslíš? Já si nejsem jistá.. jsem z toho na nervy. 😅
@luciekub27 věřím 😀 teď je důležitý, aby sílila 🍀
@sami28 doufám v pondělí udělám znovu a uvidíme co a jak .. 😇 a mooc děkujiii💚💚
@luciekub27 To je pozitivní test 🙂. Ovulace musela být tak o týden dřív než normálně, když už máš takovou čárku. Kolikátý den cyklu jsi? Držím palce.
@katule1990 děkuji. 💞💞
@luciekub27 to je pozitivní test 🙂
Co používáte za appku prosím?
@linusha tak budu doufat.. 😍😍😍 tuto 😘
@luciekub27 Tyjo, teprve 18. den cyklu a takhle pozitivní test, to je mazec 🙂. Někdy se ovulace prostě může takhle posunout, musela jsi ji mít fakt brzo. Dej vědět, jak jak to pokračuje 🍀.
@katule1990 určitě dám.. 💖💖
@luciekub27 To je krásná čárka, na to že máš 10 dní do ms 🤔 nebudou to dvojčata? ☺ každopádně gratuluju 🍀
@klokanka31 no je fakt že maminka dvojčátka má🥰🥰
@klokanka31 Ale budu doufat alespoň v to jedno 💖
@luciekub27 To mě mrzí 🙁
@luciekub27 jak je to možný.. Fakt na tom spodním nic není? 😕
@sami28 ne. 😞😞
Uvidíme. Ještě mám do MS čas. 😞 a kdyžtak to zkusím přístí měsíc. Jen je zvláštní jak mě pořád bolí prsa a je mi zle.. 😕
@luciekub27 To je zvláštní, že by se takhle ztratila? Zkus ještě za dva dny nebo počkat do ms. Držím palce ✊🏻
@marketanovakova14 děkujii! Jojo, nebudu stresovat. Byl to takový pokus na nečisto s partnerem.. Takže uvidíme, nechcem to hrotit abychom pak nebyli zklamaní. 😇
Tak děvčata zase nic.. ale tlačí mě v podbřišku, prsa mě bolí dneska jsem myslela že se pobliju.. nechápu to..
@luciekub27 Tak to je mazec, ono to nakonec dopadlo 🙂! Gratuluju 🍀.
@katule1990 děkujii, byly tam hned.😅
@luciekub27 tyjo a to je z tohohle mesice nebo se to ještě vybarvilo v tom cervnu? 😮
@sami28 to je dělané včera. Protože mám spoždění 9 dní. Tak jsem zkusila.. a foceno hned odpoledne. Ale // byly okamžitě. 😍
@luciekub27 tak to je paráda! Moc gratuluju 🍀 krásný 😊
@sami28 moc děkujiii

@luciekub27 je tam,ale opravdu je moc brzy. Stejne musíš počkat do ms