Duch na těh. testu a špinění, souvisí to s uhnízděním?
Zdravím,cca 4dny mě dost nepříjemně bolí v podbříšku,kříže a levý vaječník,dnes jsem 21DC,ráno jsem si dělala těh. test kde byla úplně slabounká čárka,navíc lehce po limitu a teď k večeru jsem šla na záchod a zjistila jsem,že slabě špiním...Myslíte,že by tohle všechno mohlo souviset s uhnízděním?
V podbříšku mě bolí docela dost a když sedím delší dobu,je to ok,ale když třeba uklízím,vařím,tak se to dost ozývá...
Děkuji za jakoukoliv odpověď
@akmitaf no já to ještě na tehotenskem nemám 🙂 tak cekam, ale bazalni teplota je stále výše než před ovulaci 🙂 tak uvidíme 🙂 jinak obdivuji Tvoji trpělivost v mlčení:D
Ahoj holky mela jsem tak trochu divne ms,spineni a pak dva dni Ms test jsem si delala pred a nic a po ms jsem delala test znova a slaby duch,myslite ze si mam koupit jiny z vetsi citlivosti?nebo ovu test?bricho porad poboliva.diky za rady
Testovala vecer vcera a nic,zkusim ve ctvrtek rano bud tam bude nebo ne:(a tys to mela jak?stou MS?
@akmitaf tak gratuluji ti muzu se te zeptat jak a jestli si us mela nejake priznaky us driv nes ses to dozvedela nebo si o tom nevedela nebo me je strasne spatne a strasne jsem unavena jak nikdy nevim co se to semnou deje test jsem si nedela dekuji ti za odpoved moc a jeste jednou gratuluji
@jana123123 ahoj tak u první dcery jsem se ráno vzbudila a říkal si, že jsem těhotná a do týdne se bohužel objevily nevolnosti, které vydrželi až do 4 měsíce - navíc jsem byla strašně unavená. Teď mi je pořád zima a jsem unavená. Minulý týdne jsem si myslela, že to bude nějaký chřipka a v pátek mě napadlo si udělat první test. Teď mám i hodně chutě - jako hlad - sice toho moc naráz nesním, ale jím skoro každé dvě hodiny.
Neni receno taky jsem toho precetla 🙂
@akmitaf no vis u me to je tak ze kdys prijdu z prace tak si jdu hned lehnout nebe jsem tak moc unavena ze za sekundu spim ale cos ume neobvykle nebyva a citim bradavky trosku ne moc no je mi i nekdy zima no hodne krat za den jdu na toaletu na malou a us si rikam jsem normalni asi ne test jsem si jeste nedelala ebo mam dostat ms zitra a mam to pravidelny muzu se te zeptat po kolika dnes po vynechani MS je vhodne si udelat test diky moc 🙂
@eeen @svlocka Holky a míváte normální cyklus? Já ms neměla vůbec, ale poslední 2 cykly už byly ok a vždycky před ms špinění a pak se rozjela, ale tento cyklus bych už dneska byla 31 DC, ms jsem čekala kolem 24 dc špinění a tak kolem 28 ms, ale nic, až dneska se objevila, ale nic moc, jenom taková slabá. Břicho mě bolelo minulý týden 3 dny, jakoby měla přijít a nic, teď už mě bolí asi 3 dny znovu a dneska jenom tohle, tak vůbec nevím, co je. Test jsem dělala v neděli a byl negativní :(
@jana123123 no já zjistila, že jsem to nedostala v 33 Dc takže u mě 3 dny bez MS a teda ty první testy jsem měla nic moc - asi byla ovulace později než jindy. Taky jsem asi měla blbé testy mama test - jeden vyšel pozitivní a druhý jen malý duch, tak mě to vyděsilo. Ale holky říkali, že ty od Maxe jsou super, tak si je zkus koupit a uvidíš. Já byla unavená a zmrzlá už tak 2 dny před zpožděním - tak to by u tebe taky sedělo. Dnes mi začínají asi těhu. nevolnosti - měla jsem to u dcery a už je to tu zase. Dr. říkala, že je to dobrý, že ze zkušenosti jsou mimi po nevolnostech zdravá a silná - no tak doufejme.
@svlocka tak test negativní...., pro jistotu jsem ho udělala
@zuzajda20 já mám cykly dost nepravidelný, už jsem na to brala duphaston a teď mám brát utrogestan...., tak uvidíš třeba se teprv rozjede, já měla jak už jsem psala 2 dny špinění a pak dva silnější,ale test je negativní a možná jsem za to ráda, protože jsem včera přečetla dost článků, že by mohlo jít o mimoděložní....
Tak dnes jsem byla u dr.,protože jsem špinila čtvrtek,neděle a včera,pořád mě bolí v podbřišku,kříže,ovulace podle testu byla 19.8. a přidalo jakoby ,,štípání"stydké kosti.Dr. mi udělal utz,kde samozřejmě nic nebylo,ale řekl,že sliznice je středně zvětšená,jinak žádné cysty,vaječníky taky v pohodě.Nabral mi krev na hcg,zítra si mám zavolat.Test negativní.Jsem s toho jelen :'(
@akmitaf dekuhi ti moc dnes jsem to nedostala cos u me se to nikdy nestava no uvidim jeste to necham tak a pak si udelam test pozna se mi to zmenilo vy ste planovali mimi nebo ne
@jana123123 ahoj jo jo plánovali - né jen to - máme za sebou dvě neúspěšné IUI až minulý měsíc to doma trochu vygradovala a já řekla, že je konec a druhé miminko už neplánuji - dokonce jsem se už domluvila v práci na nástupu. No a asi jak jsem na to konečně po 2 letech přestala myslet vyřešilo se to samo. Vlastně to vůbec nechápu - dokonce jsem si myslela, že jsme plodné dny nic neplodili 😀 . Jen to nezakřiknout - jsem ještě hodně na začátku. Hlavně napiš jak jsi dopadla - moc držím pěsti

@sebestovalenca Já dnes 22DC, včera večer a dneska ráno špinění, na testu duch, teda jestli se mi to nezdá 🙂