Duch na těhotenském testu nebo posunutá ovulace?
Dobrý den . Zda tam vidíte ducha. 24DC nebo se jedná o posunutou ovulací? Děkuji
@mydlova 18DC
@mydlova dnes mám aj ovulační hlen tak snaď se zařadí. Pohlavní styk byl včera a plánují zítra. Od dnes večera mám brát hormony. Tak uvidíme co bude 🍀 snaď už miminko 🙏
@dominika47 jako progesteron?
@mydlova gynprodyl mi napsal dr. Teď nevím zda ho brát nebo mi to nepokazí vše
@dominika47 nebrala bych dokud nebyla opravdu ovulace ,nebo si jí tím zablokujete,mám brát Utrogestan od 16 DC ,a také stále čekám ,pokud nebude zatím nenasadím
@katherine177 já právě myslím že ovulace už byla nebo bude dnes. Hodně mě bolí v podbřišku a mám aj hlen 🙈 zase dr asi ví co dělá tak to nejspíš budu brát jak mám a uvidíme co přinese osud. Když se nepovede aspoň mi to neprodlouží menstruací. Minulý měsíc cyklus 41 dnů 🤦
@dominika47 někdy hormony udělají víc škody než užitku a dokud není ovulace potvrzena tak by teď prasky nedávala
@lencaa11 takže mám raději počkat na cyklus zda přijde menstruace nebo se zadaři?
@dominika47 se nic nestane když počkáte a uděláte ovulačni test za několik dní kdy už nebudete mít bolesti břicha ,hlen a nasadíte později
@dominika47 doktor vám nemůže říct vemte třeba 17dc když neví kdy bude ovulace takto může plánovat u těch co mají ovulaci do 15 dc tak pak v klidu nasadí 17 DC hormony
@katherine177 právě já mávala ovulací vždy kolem 14-15DC , proto mi to právě dal od 18DC brát 10 dní. Když nepřijde menstruace udělat TT ... Tak teď nevím 🙈🤦
@dominika47 já bych počkala a nasadila fakt až po té ovulaci a brala 10 dní a třeba příští měsíc už to bude tak jak má
@katherine177 ta já začnu brát až kolem 21DC to by už určitě neměla přijít ovulace.
Dnes 20DC hustý bílý výtok a šílená bolest v podbřišku a prsou. Nevím co se děje a už 2 dní mi je blbě, žaludek jak na vodě a pocit na zvracení 🙈🤦 nechápu ....
@dominika47 občas jsem to měla v době ovulace 🤔
@lencaa11 ovulační hlen už byl dříve. Od té doby je mi blbě. Nechám to na přírodu každopádně to dnes s manželem musíme pojistit tulením 🍀
@lencaa11 dnešní test
@dominika47 promiň ale ty příznaky dělá psychosomatika, dost o tom vím z dob kdy jsme se x let snažili o mimčo a s každým cyklem jsem si extrémně přála aby zrovna ten daný to vyšlo 🙂
@linusha Uvidíme jak to dopadne 🍀
@dominika47 jestli je to ovulační ,tak je negativní.Pokud jste 10 dní po sexu zkuste těhotenský test.
@dominika47 přeji aby to dopadlo dle tvého přání. 🙂 Ale být tebou bych se vykašlala na jakýkoliv dělání ovu testu či měření BT a užívala si chvíle s manželem kdykoliv budete chtít a celé to nechala na přírodě 🙂 ono totiž tady takové to mereni dost blokují hlavu a pak se ne a ne zadarit 🙂
@linusha já jsem právě chtěla vědět jestliže ovulace vůbec mám.. pravidelně myvame sex tak necháme to na přírodě zda se dostaví menstruace nebo najdu pozitivní TT 🍀
@linusha poslední testy dělané včera a dnes během dne. Tak uvidíme 🙏🍀
@dominika47 slábne , ovulace proběhla
@katherine177 děkuji. Uvidíme jak to dopadne 🍀
@katherine177 dnes test negativní 😔 25DC 🙆
@dominika47 tak pokud negativní ovulační tak je to v pořádku , ovulace proběhla
@dominika47 podle mě nejtmavší máte 16 dc

@dominika47 mě se zda ze není ještě úplně pozitivní. Který den cyklu jsi?