Duch na testu?
@kamiky nema smysl testovat pred vynechanim MS. Ja tedy nic nevidim, pockej az po vynechani MS.
Ono to nema cenu to sem davat ') nahrani fotek sem je desna kvalita takte nic neni videt tady ba MK .... Jen jsem zkousela nahravani sem ;)
@kamiky Být tebou tak si zatím nedělám naděje, i kdyby tam nějaký ten dušík ve skutečnosti byl...může vše odejít s menstruací, je to tak v cca 60-80% otěhotnění, tak proto je lepší to testovat až třeba dva dny po zmeškané MS nejdřív...já to taky testovala hrozně brzo a pak jsem si celou dobu nadávala, protože jsem byla ve strašném stresu, že miminko odejde...akorát se zbytečně trápíš🙂 ale samozřejmě držím stále, ať je to tam 🍀
Dekuji .... Hrozne me boli zada a bricho a popravde chci aby tam bylo bilo proto plasim a obavam se ..... Rak snad bic nebude ....
On je velký problém s tím, že ženský na diskusních fórech o mateřství často blbnou ostatním hlavu různými "dušíky" a podobnými nesmysly...Přitom by si stačilo přečíst návod k testu. Je tam jasně napsáno, že druhá čárka má být stejně sytá jako kontrolní, nebo alespoň ZŘETELNĚ viditelná... U dušíků to dopadá často tak, že toto "těhotenství" odejde s menstruací a to je pramenem úplně zbytečného zklamání. Testy máš podle všeho negativní, tak neplaš. Pokud jste měli nějakou nechtěnou nehodu, nezbývá ti než počkat do termínu menstruace. Nemusíš se takhle zbytečně mučit.
@kamiky Tak mám takový dojem že uplně zbytečně plašíš. Vždyť by to tam nebylo ani kdybys těhotná byla... A když tak moc nechceš mimi, proč se teda nějak nechráníš?
@kamiky doporučuji počkat s dalším testem do dne MS, zda dojde nebo ne. A pro příště, pokud nechceš být máma tak se chraň
To je moje vec a muj nazor ze nic neberu . urcite ne hormony... Mam tri deti ale pri ovulaci spolu nespime , tentokrat to s manzelem nejak nevyslo . ja bych klido sla do dalsiho ale ted ne .
@kamiky podle testu těhotná nejsi. Když budeš, neboj, test ti to dostatečně ukáže ;) nebudeš to muset fotit ve všech možných variantach 😀

Jen pro info zatim nemeskam jen bolest podbrisku :/