icon

Duch na testu?

ajleenka
16. kvě 2018

Ahoj holky, potřebuji posouzení, zda z tohoto ducha může něco být nebo ne. O miminko se snažíme už delší dobu, tak už se bojím doufat. Mám ještě asi 4 dny do menstruace. Test je včerejší a dnešní. Ale je to Dr. Max a četla jsem, že dělají falešné duchy. Čárky jsou obě až po limitu, foceno po zaschnutí. V limitu na dnešním jen slabý náznak.

Duch na testu?
Strana
z4
letadylkokane
30. kvě 2018

@terulle05 tehotna budes, mela jsi pozitivni i ten ZAP. Do moci se hCG dostava pozdeji nez do krve, takze proto je zatim na tom papirkovem testu carka slaba. Spis jde o to, zda bude tehotenstvi prosperovat. Drzim palce, aby bylo vse ok🙂

terulle05
30. kvě 2018

@maice take si rikam 😊 budu v to doufat 🙂 a budu vam drzet ✊✊✊ aby to dopadlo dobre 😊

terulle05
30. kvě 2018

@letadylkokane dekuji za povzbuzeni . Ale i negativni recenze jsem cetla na ten zap tak jsem z toho zakova spatna . Jeste uzivam cca mesic femibion 1 tak snad to pomohlo 😊 uvidime 2.6 zda MS dorazi 😊

terulle05
30. kvě 2018

Jinak jeste dodavam ze bt mam 37,3

maice
31. kvě 2018

@terulle05 To vypada slibne...i ten Zap!!! Vyjde to,drziiiim...dej vedet

terulle05
31. kvě 2018

@maice dekuji . Moc budu informovat 😊 a drzim ✊ vsem co se snazeji at to vse vyjde 🤞🤞

maice
31. kvě 2018

@terulle05 No,ja uz jsem 6dc

maice
31. kvě 2018

@terulle05 Dnes jsi nezkousela???

terulle05
31. kvě 2018

@maice nene nezkousela

terulle05
31. kvě 2018

Momentalne delanej . Vidite tam neco ?

nat
31. kvě 2018

@terulle05 neco ano ale je to jeste malo zaschle 😀

leymea
31. kvě 2018

@terulle05 vidim krasne 🙂

maice
1. čer 2018

@terulle05 Nechces zkusit digital,tohle porad stejny jo i ne...tam bude jasno. A kolikaty den po ovulaci jsi cca???

terulle05
2. čer 2018

@maice dnes mela dojit MS . Bohuzel nejsem doma tak ze nemam moznost testovat ani koupit . 😞 tak ze tes budu delat v pondeli a budu vas informovat 😊🤞

nat
2. čer 2018

@terulle05 sakra holky to je napinave jak telenovela 🙂 moc Vam drzim palce aby to vyslo

terulle05
2. čer 2018

@nat 😊😊 taky si pripadam jak v nejakem serialu 😊

terulle05
3. čer 2018

Tak devcatka vidim to blede 😞 dnes rano me poboliva podbrisek od vcera velky pocit zavrati a na zvraceni . K tomu dnes asi dosla mrcha 😞 mam slabi vidovaty spineni v barve svetle ruvohnedy 😞 myslim ze dalsi test asi smysl uz nema 😞

nat
3. čer 2018

@terulle05 jeste vydrz,bolest bricha je za zacatku normalni tak uvidis zda se to rozjede nebo skonci..drzim pesti

terulle05
3. čer 2018

@nat dekuji 😊 ale ten vytok me desi no 😞 je to takove hodne vodove uplne jine nez bezna ms tak uvidim .

nat
3. čer 2018

@terulle05 no jasne bojis se,to je pochopitelne.Ale nemusi to hned znamenat nic zle 🙂 Pockej co z toho bude

terulle05
3. čer 2018

Dobre . Dneska jedu do mesta tak koupim nejakej test a zkusim zitra rano zda se neco ukaze 😊 kdyby to vyslo byla bych moc rada 😊a moc dekuji za povzbuzeni

maice
3. čer 2018

@terulle05 Nadeje umira posledni 🙏 drzim palecky 🤞

terulle05
3. čer 2018

@maice dekuji 😊

terulle05
4. čer 2018

Tak holky nakonec se ta mrcha rozjela 😞 tak budeme dale pokracovat ve snazeni 😞

maice
4. čer 2018

Teda, co to delaji posledni dobou za testy?!?! Grrer

letadylkokane
4. čer 2018

@maice testy jsou v poradku, reaguji na hCG. Na nic jineho... Pozitivita znaci pocinajici tehotenstvi, pokud dojde ms, tak se jedna o biochemicka tehotenstvi. Proto se test nema pouzivat pred terminem menstruace. Biochenickych tehotenstvi je cca 60 % ze vsech poceti.

lussinka88
4. čer 2018

@terulle05 a to byl mamatest do proudu moci?? Mela jsem jasne // a jeste ten den mi odebirali hcg z krve protoze jsem druhy den sla na laparoskopii a v krvi nic nebylo - neverili mi ze je to muj test . Pry to dela levne barvivo. Pak jsem pouzivala obyc testy od dr maxe a nikdy falesnaka neudelal.

terulle05
4. čer 2018

Jojo vedsinou mamatest pak i nejake na doporuceni kamaradek a co jsem kde nacetla ze jsou testy dobry. Ale nedelam si z toho hlavu budeme se snazit dal 😊

terulle05
4. čer 2018

Dobry den zase jdu s dotazem 😃 dnes jsem zkoumala jako kazdy den DČ a stale je vysoko a mekkej myslite ze pri MS to tak ma byt ? Vzdy byl snadno nahmatelny ? (pri MS )

nat
4. čer 2018

@terulle05 tak to me moooc mrzi drzim pesti aby to vyslo co nejdrive 🙂

Strana
z4