Duch na testu?
Ahoj holky, potřebuji posouzení, zda z tohoto ducha může něco být nebo ne. O miminko se snažíme už delší dobu, tak už se bojím doufat. Mám ještě asi 4 dny do menstruace. Test je včerejší a dnešní. Ale je to Dr. Max a četla jsem, že dělají falešné duchy. Čárky jsou obě až po limitu, foceno po zaschnutí. V limitu na dnešním jen slabý náznak.

@letadylkokane dekuji za povzbuzeni . Ale i negativni recenze jsem cetla na ten zap tak jsem z toho zakova spatna . Jeste uzivam cca mesic femibion 1 tak snad to pomohlo 😊 uvidime 2.6 zda MS dorazi 😊
Jinak jeste dodavam ze bt mam 37,3
Tak devcatka vidim to blede 😞 dnes rano me poboliva podbrisek od vcera velky pocit zavrati a na zvraceni . K tomu dnes asi dosla mrcha 😞 mam slabi vidovaty spineni v barve svetle ruvohnedy 😞 myslim ze dalsi test asi smysl uz nema 😞
Dobre . Dneska jedu do mesta tak koupim nejakej test a zkusim zitra rano zda se neco ukaze 😊 kdyby to vyslo byla bych moc rada 😊a moc dekuji za povzbuzeni
Tak holky nakonec se ta mrcha rozjela 😞 tak budeme dale pokracovat ve snazeni 😞
Teda, co to delaji posledni dobou za testy?!?! Grrer
@maice testy jsou v poradku, reaguji na hCG. Na nic jineho... Pozitivita znaci pocinajici tehotenstvi, pokud dojde ms, tak se jedna o biochemicka tehotenstvi. Proto se test nema pouzivat pred terminem menstruace. Biochenickych tehotenstvi je cca 60 % ze vsech poceti.
@terulle05 a to byl mamatest do proudu moci?? Mela jsem jasne // a jeste ten den mi odebirali hcg z krve protoze jsem druhy den sla na laparoskopii a v krvi nic nebylo - neverili mi ze je to muj test . Pry to dela levne barvivo. Pak jsem pouzivala obyc testy od dr maxe a nikdy falesnaka neudelal.
Jojo vedsinou mamatest pak i nejake na doporuceni kamaradek a co jsem kde nacetla ze jsou testy dobry. Ale nedelam si z toho hlavu budeme se snazit dal 😊
Dobry den zase jdu s dotazem 😃 dnes jsem zkoumala jako kazdy den DČ a stale je vysoko a mekkej myslite ze pri MS to tak ma byt ? Vzdy byl snadno nahmatelny ? (pri MS )

@terulle05 tehotna budes, mela jsi pozitivni i ten ZAP. Do moci se hCG dostava pozdeji nez do krve, takze proto je zatim na tom papirkovem testu carka slaba. Spis jde o to, zda bude tehotenstvi prosperovat. Drzim palce, aby bylo vse ok🙂