Duch na testu
Ahoj. S manželem se snažíme o mimčo, ale vždycky marně, a těhotenské testy vždy vyšly negativně. Užívám duphaston, před týdnem v pondělí jsem ho dobrala. V pátek jsem začala špinit, takže jsem si myslela že už zas jde menstruace, jako obvykle po duphastonu. Ale v sobotu najednou nic, dnes je úterý, zkusila jsem si udělat test, a objevil se mi tam duch, dokonce ho hned viděl i můj manžel. Co myslíte, mohlo se konečně zadařit?

@alkuska uz mam děkuji
@girl.misel nastavení - děti a těhotenství a tam si žádá termín a budeš automaticky ve skupině
@renatajsemja ahoj, moc grauluji. Na utz jeste nemusí byt nic videt, to treba az tak za tyden spíš dva. Ja se dočkala po 6ti letech, takže uplne chápu, jake mas ted pocity 😍 kazdopadne pokud spinis, určitě bych brala dal duphaston nebo utrogestan, pro jistotu.
@jitahaahoj. Muzes prosim dat odkaz na skupinu dubnovky? Dekuji
@kris2411 on vylozene odkaz asi neni..musis si na profilu zadat ze cekas miminko a termin duben a ono te to automaticky do te skupinky přiřadí
@martaskaaa jj, uz to mam. dekuji
@martaskaaa Ahoj. Děkuju 🙂 Já špinila, proto jsem byla u gynekoložky, která mi naordinovala duphaston, pro jistotu...Ale 6 dní je vše v pořádku, tak jsem ráda.

@girl.misel vpravo nahoře klikni na svůj obrázek a vyber můj blog, pak v levém sloupci jsou pod tvým obrázkem údaje jako datum registrace, bydliště... a pod tím je možnost upravit údaje. Tam by to mělo jít.