Duch na testu
Krásný den, co si myslíte o duchu na testu? Dělala jsem si test včera odpoledne a přišlo mi, ze se tam něco málo rýsuje. Po zaschnutí to ještě víc vylezlo. Mám doma šestiměsíční mimco, takže jsem docela nervózní, protože druhé mimi opravdu ještě neplanujem.

Devcata, my se chranili, ale došlo k malé nehodě. Ještě jsem poradne nemela ms, tak jsem si říkala, ze to nebudu hrotit s postinorem. Asi chyba... Ale jestli z toho bude tehotenstvi, tak to proste vezmu asi jako osud a budu se samozřejmě na malé těšit
Ja jsem otehotnela v synovych 10 mesicich. Prvni rok byl brnkacka, druheho zajimalo jen jidlo a spanek...az pak,kdyz zacal objevovat svet,to bylo horsi. Ted zase lepsi,mel dva roky,starsi ma 3.
Na testu teda vidimjen rysku, carka by byla do ruzova.
Hele já mám děti rok od sebe. Taky jsme to takto neplanovali prostě se stalo. A to první byl předčasně narozený. Zvládnout se to dá 😉
Je tam duch
Děkuji všem za názor, zítra ráno zkusim testnout a uvidi se 🙈
Já jsem teda nikdy žádné rysky na testu neměla, buď byla jedna čárka nebo tam byl duch ,který sílil, až pak byly dvě čárky
Mne se tohle prave taky nikdy nestalo. Bud bylo úplně bílo a když jsem byla tehule, první test vypadal cca takto
Zkusila bych ten dražší test..měla jsem úplně stejného ducha,kteryho neviděl nikdo snad jen já :D Tak jsem si koupila ten test asi za 100,- a tam se hned ukázaly dvě čárky 🙂
Ryska tam byt musi, jen to nekdo az moc zkouma a nekdo jako vy nebo ja jen na to v limitu mrkne a vyhodnoti. Nekdo to sleduje a foti i den po a tam je ta ryska pekne pak videt a holky to maji za ducha apod. A pak jsou zklamane. A pritom staci precist pribalak...
To je jasne pozitivni, carka je naruzovela. Porovnejte s autorkou...
@astyna88 tak narůzovělá je i u balogis a píše, že zřejmě nebyla
@astyna88 mne o nic nejde, mám doma šestiměsíční mimi, takže momentálně další úplně v plánu není. 😉 Mantruaci jsem ještě kvůli kojení nemela, tak ani nemám na co čekat.
Spis jsem se lekla, ze jsem těhotná, protože stejne vypadal první test, kdyz jsem zjistila tehotenstvi před rokem
@balogis já si pro klid v duši možná jeste jeden test udělám (neb mám momentálně snad všechny tehu příznaky😀), ale druhy test, co jsem dělala byl každopádně negativní. Ale doufám, ze ty nevolnosti a bolesti podbrisku jsou způsobeny spis tím, jak se mi vrací cyklus a výkyvem hormonu

@eiram7 No čárka tam je,n3chapu ale,že když nechceš ještě druhé dítě,že se nechranis