icon

Duch na testu

eiram7
19. črc 2019

Krásný den, co si myslíte o duchu na testu? Dělala jsem si test včera odpoledne a přišlo mi, ze se tam něco málo rýsuje. Po zaschnutí to ještě víc vylezlo. Mám doma šestiměsíční mimco, takže jsem docela nervózní, protože druhé mimi opravdu ještě neplanujem.

Duch na testu
Strana
z2
kuttu
19. črc 2019

@eiram7 No čárka tam je,n3chapu ale,že když nechceš ještě druhé dítě,že se nechranis

calvac
19. črc 2019

@eiram7 vidim ducha. Jestli kojis, pred dalsim tehu to neochrani.

eiram7
autor
19. črc 2019

Devcata, my se chranili, ale došlo k malé nehodě. Ještě jsem poradne nemela ms, tak jsem si říkala, ze to nebudu hrotit s postinorem. Asi chyba... Ale jestli z toho bude tehotenstvi, tak to proste vezmu asi jako osud a budu se samozřejmě na malé těšit

calvac
19. črc 2019

@eiram7 aha, tak jasne, ze se stane. Ducha vidim. Uvidis, jak to dopadne. Drzim palce, preji stesti.

eiram7
autor
19. črc 2019

@calvac dekuju! Uf! Bylo by to narocny, ale nějak bychom to určitě zvládli

calvac
19. črc 2019

@eiram7 kamoska neplanovane otehotnela, kdyz jeji prvni dite melo sedm mesicu. Prvni rok mela s obema detmi mooooc prace, dnes je rada, ze jsou vekove blizko. Drz se.

jaja01k
19. črc 2019

@eiram7 Čárka tam je. Uvidíš, co z toho bude. A určitě byste to zvládli. Já jsem otěhotněla, když bylo prvnímu dítěti necelých 6 měsíců. Teď už mají 4 a 5 let a je to super, jsem fakt ráda, že jsme je měli tak brzy po sobě.

astyna88
19. črc 2019

Ja jsem otehotnela v synovych 10 mesicich. Prvni rok byl brnkacka, druheho zajimalo jen jidlo a spanek...az pak,kdyz zacal objevovat svet,to bylo horsi. Ted zase lepsi,mel dva roky,starsi ma 3.

Na testu teda vidimjen rysku, carka by byla do ruzova.

pepickovapavlinka
19. črc 2019

Hele já mám děti rok od sebe. Taky jsme to takto neplanovali prostě se stalo. A to první byl předčasně narozený. Zvládnout se to dá 😉

katherine177
19. črc 2019

Je tam duch

balogis
19. črc 2019

@eiram7 vidím,zkus zítra ráno

kuttu
19. črc 2019

@eiram7 😘😃tak to je jina,prostě to tak mělo byt😉

eiram7
autor
19. črc 2019

Děkuji všem za názor, zítra ráno zkusim testnout a uvidi se 🙈

calvac
20. črc 2019

@eiram7 ahoj, jak jsi dopadla pri rannim testovani??

eiram7
autor
20. črc 2019

@calvac ahojda, dneska vůbec nic. Úplně bílo. Takže to beru jako plný poplach 😀

calvac
20. črc 2019

@eiram7 no, super, tak i dale drzim palce. Drz se.

eiram7
autor
20. črc 2019

@calvac díky moc! 🙂 pro dobrý pocit ještě asi jeden test udělám, ale myslim, ze tamten byl spis nějaký vadný

astyna88
20. črc 2019

@eiram7

Nemusi byt vadny. Zena nema hcg na nule,vzdy tam par jednotek je a vzrustaji v obdobi tesne pred ms. Proto se ma testovat az po terminu ms,kdy uz je to jiste. Navic toto je ukazkova ryska po limitu...

katherine177
20. črc 2019

Já jsem teda nikdy žádné rysky na testu neměla, buď byla jedna čárka nebo tam byl duch ,který sílil, až pak byly dvě čárky

eiram7
autor
20. črc 2019

Mne se tohle prave taky nikdy nestalo. Bud bylo úplně bílo a když jsem byla tehule, první test vypadal cca takto

balogis
21. črc 2019

Hele mě se teď nedávno na testu objevilo toto a ms přišla normálně v termínu a další testy byly bílé, takže zřejmě biochemické těhotenství nebo nevím.jak to u tebe teď vypadá?

katherine177
21. črc 2019

Já měla takto a jsem 31.tt

katle
21. črc 2019

Zkusila bych ten dražší test..měla jsem úplně stejného ducha,kteryho neviděl nikdo snad jen já :D Tak jsem si koupila ten test asi za 100,- a tam se hned ukázaly dvě čárky 🙂

astyna88
21. črc 2019

@katherine177

Ryska tam byt musi, jen to nekdo az moc zkouma a nekdo jako vy nebo ja jen na to v limitu mrkne a vyhodnoti. Nekdo to sleduje a foti i den po a tam je ta ryska pekne pak videt a holky to maji za ducha apod. A pak jsou zklamane. A pritom staci precist pribalak...

astyna88
21. črc 2019

@katherine177

To je jasne pozitivni, carka je naruzovela. Porovnejte s autorkou...

astyna88
21. črc 2019

@eiram7

Tak jeste vydrzte a treba se tam neco jeste pozdeji ukaze...jen az po terminu ms.

katherine177
21. črc 2019

@astyna88 tak narůzovělá je i u balogis a píše, že zřejmě nebyla

eiram7
autor
21. črc 2019

@astyna88 mne o nic nejde, mám doma šestiměsíční mimi, takže momentálně další úplně v plánu není. 😉 Mantruaci jsem ještě kvůli kojení nemela, tak ani nemám na co čekat.
Spis jsem se lekla, ze jsem těhotná, protože stejne vypadal první test, kdyz jsem zjistila tehotenstvi před rokem

eiram7
autor
21. črc 2019

@balogis já si pro klid v duši možná jeste jeden test udělám (neb mám momentálně snad všechny tehu příznaky😀), ale druhy test, co jsem dělala byl každopádně negativní. Ale doufám, ze ty nevolnosti a bolesti podbrisku jsou způsobeny spis tím, jak se mi vrací cyklus a výkyvem hormonu

mimisef
24. črc 2019

Ahojky je to duch nebo nic ?

Strana
z2