Duch na testu a následně podivná menstruace
Zdravím, mám dotaz. Po zpožděné ms jsem si dělala test a vyšel mi tam slybý ale vyditelný duch, tak jsem hned druhý den letěla k dr. Ta mi řekla, že jsem podle sliznice těhotná, ale že na UZ není nic ještě vidět, tak mě objednala za deset dní. Udělali mi nějaké stěry z čípku a upozornila mě, že mohu špinit. jenže ten večer jsem malinko zakrvácela po sexu. Druhý den ráno bylo vše v pořádku, a v poledne jsem začla malinko krvácet, tak jsem zajela do špitálu. Dr mě prohlédl, řekl, že z dělohy nekrvácím, spíš z čípku a že to za pár dní přejde. Druhý den jsem to měla zas, pak den nic a pak zase jeden den. Pořád mě bolí v podbřišku. Myslíte, že by to mohlo být těhotenství nebo se jednalo o samovolný potrat? Děkuji
Vim, že nejste věštkyně, jen se ptám, zda to někdo taky nezažil. Testům nevěřím. K dr. jsem objednána na desátého, tak počkám
Mě se začátek těhu ohlásil 2dení ms, bylo mi to divné tak jsem si udělala test...a byl pozitivní a protože jsem měla hnědý výtoky dost hodně letěla jsem na pohotovost tam mi řekl protivný doktor že nejsem vůbec těhu....pak jsem šla ke své dr za 14 dní a byl tam akorát váček do té doby krvácení špinění co jsem se vrátila od dr strašná bolest v podbřišku a krev tak jsem si říkala konec a nakonec mám 10 měsíčního kluka, to špinění krvácení trvalo do 3 měsíce...

Udělala bych si znovu tehu test,pokud čárka zmizela nebo slábne,tak se asi bude jednat o biochemické tehu,pokud bude čárka dal sílit,miminko je porad v bříšku.Někdy se může zakrvacet i v tehu a příčin je vice a na miminko to vliv nemá.