Duch na testu, co si o tom myslíte?
Moc se omlouvám, asi to tu bude dvakrát. Vyšel mi hodně slaboučký duch. Snažíme se o malý ☹ Ale furt nic. Jsem po potratu ale nevzdáváme to a zkoušíme dál. Co si o tom myslíte? Čekám na výsledky HCG, jdu tam ve čtvrtek rovnou i na kontrolu, protože mám nález na čípku. Malý si hodně přejem. Ztrácím už nějak naději. První potrat mi hodně ublížil, do teď na to myslím. Jen doufám že teď to vyjde. Bojím se, že mi řeknou že nejsem těhu. Ale Mám tlak v podbříšku, nafouknuté bříško, jako bych měla dostat měsíčky. Mám cca 10 dnů zpoždění. Citlivá prsa ani tak ne, ale pozoruji že se zvětšila. Bolest v zádech u lopatky, a to na záda sem nikdy netrpěla. Změny nálad. Může to vše být i psych. Ale doufám že ne. Vaše názory?

@zdenca93 To je opravdu hodně nizoučký ☹. No, budu držet palce, ať to dopadne dobře...
Tak mi dělali opět včera náběry a mam 2,6 ... Zvyšuje se to :( Já vůbc nevím co si o tom myslet
@lalacek Já se obávám, že ta šmouha prostě budou vadné mamatesty. Neumím si to jinak vysvětlit. ☹ Já měla to samý... Jiné značky negativní.
@michaelasm Zkusím koupit jiný test, třeba z DrMaxe nebo nějaký jiný než Mamatest a uvidíme. Mimčo neplánujeme, jen jsem u sebe zpozorovala naprosto stejné věci jako když jsem čekala dcerku a ještě jsem neměla ani jeden pozitivní test. Vodnatý výtok, pak dva tři dny špinění, pak skelné oči (na to mě upozornil manžel, že mám divný oči) a pak se teprve objevil pididuch co po uschnutí sám zmizel a po namočení se zas objevil. Tak nás napadlo, jestli neselhala antikoncepce kvůli ostatním lékům co beru. Mudr říkal, že by to vliv mít nemělo, ale že to radši zkontroluje... tak to asi nikdo neví :D
@lalacek Uvidíš.. 🙂 A přála by sis to?
Já to mám takový všelijaký... Předevčírem to večerní špinění (bez krve, jen narůžovělý výtok), včera celý den nic a večer opět špinění - ta samá intenzita i barva, dneska ráno jsem špinila jen slabě a teď zas nic. U syna jsem tohle neměla a před menzes obvykle nešpiním, resp. nikdy ne takto, proto mě to taky mate. Drmax mi ale vyšel negativní. Už jsem s tím smířená, otestuji znovu v sobotu ráno, to by teoreticky měla přijít MS a uvidím no...
Holky tak já nic, sotva jsem dopsala příspěvek, pocítila jsem známé bolesti a rozjela se mi MS v plné parádě ☹.
Takže radím mamatesty nekupovat, u mě byl jeden negtivní a druhý falešně pozitivní...
@michaelasm Tak to mě mrzí, třeba se zadaří příště ;) Já mám s mamatestama jen dobrý zkušenosti zatím...
Já ani nevím jestli bych si další přála nebo ne. Nemáme úplně růžovou situaci co se bydlení a peněz týče. Ale kdyby mimi bylo, nedokázala bych ho dát pryč. Mě ještě napadla jedna situace, proč mi teoreticky ten test mohl dnes vyjít negativně - v noci jsem byla ve 3 hodiny čůrat a ráno jsem testovala kolem 7.hodiny, takže moč nebyla koncentrovaná. Předevčírem byl test provedený až ráno po celé noci bez čůrání, to jsem byla naposledy večer asi řekněme v 19 hodin. Tak zkusíme v neděli další z "celonoční" moči a uvidíme. Každopádně i kdyby to bylo zase negativní, nevadí nám to. Spíš to teď jen bedlivě hlídáme, aby se případný braní léků u mě mohlo upravit apod, kdyby tam fakt mimi bylo a antikoncepce selhala. Chceme to mít co nejdřív testama "ověřené", na kontrolu jdu 30.března na roční preventivku.
@lalacek Děkuju.. 🙂
To chápu, tak držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ(přejete) 🙂. S tou močí to je možný, zkus v tu neděli testnout znova. Já u prvního taky jela jen mamatesty a falešně pozitivní jsem neměla, to až teď. ☹ Ale všude se dočítám, že se zhoršili.
@michaelasm Jojo taky o tom čtu, že to je horší. Asi se hodně kupujou, tak ošmelili výrobu nebo nevím. Uvidíme. Zkusím poslat manžu pro mamatest i do DrMaxe pro test. Stejně to teď budem hlísat, jak jednou vyskočí duchařina, tak to budu hlídat jak blázen.
Je to dost možné, těžko říct.. S přítelem se snažíme a nějak ani neodpočítávám. Tak uvidíme 😖 Je možné vše, zatím nemám chutě nějak extra na jídlo, bolesti v podbříšku. Žádné příznaky MS ... :/
Dělala sem si asi už 4 test a na každém mi vychází hodně slouboulinká čárka
Tak jsem změnila Mamatest za test od Dr.Max a negativní... 🙂 tak máme i trochu radost...
@lalacek Tak příště radši už jen Drmax 🙂.
@michaelasm Přesně tak...
Tak sem ho zkusila, nevěřím svým očím ale furt to samé. Slaboulinká čárka 😞
@zdenca93 možné je všechno, každá jsme jiná 🙂, bude lepší to konzultovat s lékařem. Přeji samé dobré zprávy. M.
Holky, moc vám děkuji za podporu. Příští týden mám kontrolu. Tak uvidím. Mám strach co zjistí. Objevují se už příznaky těhu. Nalévaj se mi prsa, v podbříšek tlačí akné mizí a MS se nedostavila. Žaludek na vodě a nechuť k jídlu. Motání hlavy a tlak hodně hapruje. Tak se modlím aby z toho bylo malý
Holky, nechci zakládat nové téma, tak se přifařím sem.
Dnes ráno jsem si dělala test. Je na něm slabounká čárka. Co si o tom myslíte? Mohu být těhotná? Druhá fotka je ten samý test odpoledne! Jak se ta čárka nakonec vyostřila.
Klasické příznaky bolest prsou, píchání v podbříšku. Ale to mívám pokaždé, jak se delší dobu snažíme. 😀 Menstruace zatím nepřišla, ale špiním nebo lehce růžový výtok.... To mě trošku znejisťuje.... Za 2 dny zkusím znovu, ale chtěla bych trochu potěšit, pokud to tak je.🙂
Děkuju za názory.
@priscilla90 tohle už není ani duch, to je jasná druhá čárka 🙂 gratuluju 🙂
@dzogobela Faaakt?? 🙂 Jupiiii! Mám se teda radovat? Jenže co to špinění? Občas se objeví i malinko krve.... Už jsem tak ani nedoufala, že se to povede a že tam někdy ty // budou..
@priscilla90 to je už Hezka druha sice slaba ale je a Já bych zavolala dr.mas u vynechanou mc? Pokud ano tak bych zavolala a řekla že i trochu spinim aby na tebe kuknul a případe dal zavcas utrogestan

@zdenca93 Ale uvidíš v příštích dnech...