Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

@luciek9152 Ahoj,tak co dělaj záda? A co nevolnosti,žádný nemáš?
@lenkacerm ahojky zada jak staks jdou bolej musim vydrzet ...nemam 🙂 jen stale curani hodne piti a bolesti zad a bosti hlavy ale jinak parada...akorat ted se mi chce slporad spat 🙂 dneska jsem byla na kontrole a krasne rosteme 🙂
@luciek9152 a ptala ses na ty rehabky? Budes chodit? Hlava muze byt taky od krcni patere 😉 Parada,.ze krasne rosnete 😍 drzim pesti
@koloslavek a jak Ty a mimi? Mimochodem, co ta dpn, poresila jsi to, anebo na to nakonec kasles?
@luciek9152 Mě je špatně pořád. Když nejim,tak mi je zle,když se najim tak je to ještě horší 🙂 Teď sem se objednávala na screening a už teď se mi tam nechce. Sestřička byla nepříjemná,chovala se jakokdyž ji tím obtěžuju.😠 Jediný na co se těším,že dostanu fotky ultrazvuku.
@priefi ptala jsem se ted nebudu chodit az dyl mi rekne :-/ tak nejak vim ja na to 🙂 kdyz zacnou bolet tak se natahnu na postel tak na 20 min a pak je to zas dobre na chvili 🙂 mam to od toho jak vsechno roste ted a proto je to horsi pry by se to melo ustalit zas pak nejak na chvili 🙂
@priefi a jinak dekujem zatim vsechno je v poradku 🙂 posilam fotexku jak jsme krasne vyrostli 🙂
Jak malej lachtanek jak rika manzel 🙂
@lenkacerm take jsem objednana na 3 brezna kdyz jsem tam volala ja tak nebyli tak zas hrozny 🙂 ja si beru fotecky od doktorky delam takovou kolaz tatovi k narozkam 🙂 neboj urcite bude vsechno v poradku...me nastesti spatne neni ...ale take kdyz se nenajim je mi zle dneska jsem nesnidala kvuli krvi a nebylo mi zrovna hej...na sestricky kasli hlavni je miminko 🙂
@luciek9152 Krasna fotecka 😊 Ty prirovnani se budou menit 😊 pristi kontrolu zase bude vypadat jinak. Jak jsem.cekala syna, tak jsem taky nosila fotecky, az byl prilis velky, tak uz to neslo, bylo to hodne rozmazane (dr.asi mel starsi ultrazvuk). Kazdo ko, jsem se tesila na fotku 😊 Je krasne pak pozorovat, az bide vetsi, jak se hybe 😊 a ve 20tt je velky ultrazvuk a tam muze i manzel 😉 a nechate si rici pohlavi, anebo se chcete nechat prekvapit?
@priefi neporušila ale momentálně marodím s chripkou a pak se uvidí 🙂 jako už mi není tolik blbě tak bych práci možná zvládla ale ne fakt 12 přeci jenom bývám během dne utahanejsi.. uvodome co bude no.. jinak mi budou muset v práci vyjít nějak .. ale.musim se přiznat teď jak jsem doma tak denní už moc pracovat nechce 😁😁 člověk toho zas stíhá víc ,když jsem unavenejsi tak si lehnu 😀 to jsem zlenivěla viď🙂
@lenkacerm no to jsem takhle teď taky trpěla ale zatím se to srovnalo lehce ale před tím to bylo hrozny
@luciek9152 ju já fotku nemám :( závidím 🙂 ale viděla jsem malinké 🙂
@priefi jj vim kazdou kontrolu se to snad meni co jsem koukal 🙂 jj to mi rikali ze uz budu vedet co to je tak na 20tt uz se tesim 🙂
@koloslavek me fotlu dava kazdou kontrolu 🙂 jsem rada udelam si takovou kolaz 🙂 a tata bude mit narozky tak udelam take jako prekvapko 🙂
@koloslavek to je prirozene. Kdyz jsem cekala syna, tak jsem prisla a sla spat, vikendy jsem prospala cele... manzel se mi smal, ze jen chodim do prace a spim. Ale ja byla aspon v kancelari, takze jsem nic nemusela tahat... ale zase nekdy usedet 8h bylo se zady docela narocne a pak mi navic tvrdlo casto brisko. Dr.by me dal na rizikove, ale praci jsem mela rada a tim, ze jsem byla v kancelari, nemel s tim problem, akorat behem chripek mi nabidl DPN (pracovala jsem ve skole).
@lenkacerm Pri synovi mi bylo nonstop spatne, misa byla nejlepsi kamarad 😅 mi pomahalo behem dne pojodat nonstop rohliky po kousickach, kdyz bylo nejhure studenou cocacolu, rano hned jsem vypila ledovou vodu, aby zastava zvraceni... prvni dva trimestry byly rozhlikove. Treti byl uz lepsi, ale jakmile jsem neco snedla, palela me zaha a jamile jsem snedla vic nez jsem mohla, tak vse slo pryc. Docela dobre funguji lizatka pri nevolnosti.
@koloslavek o fotku je nekdy treba si rici, zeptej se na to dr. 😊
@luciek9152 nekdy to uz jde zjistit v 15tt
@priefi jj to je oravda tak uvidm kdy se vyklibe co to bude 🙂
akorát břicho mám docela už velký skoro jak v 6 měsíci u syna
@luciek9152 my jsme si to nechteli nechat rici, ale jak meli jit na velky ultrazvuk a manzel vedel, ze uz mi dr.rekl,.ze uz to lze poznat, ze on uz vi, tak nakonec to chtel vedet taky, mi to bylo jedno jestli budeme nebo nebudeme vedet, takze jsem souhlasila, ze nam to dr.rekne. ale jak jsem byla v 6tt, tak mi dr.rekl, ze podle lekarskych babsky povidacek to bude kluk podle prouzku, ktere videl na ultrazvuku, ze kdyby to bylo jinak, tak holka, ze mu pak mam rici, jestli se to potvrdilo... a potvrdilo 😅
Zdravim holky jdu si pro radu znovu 🙂 pred hodinou a pul jsem si hosla na malou a kdyz jsem se utrela na e hodne svetla ruzova ...co to muze byt? A kdyz jsem byla pred chvili tak zase nic...ja jestli mam nekam jet nebo to nechat ? Na kontrolu jdu az za 5t ale mohu kdykolik prijed...
@luciek9152 nemela bys klasicky ted termin ms? Pokud ano, opet mas zbytkovou ms. Urcite zitra zavolej dr. A co styk, nebyl nahodou? Je to tam ted hodne prokrvene a mohlo dojit k podrazdeni. Mas jeste ty tbl, co Ti dr.predepsala minuly mesic?

@priefi jj to uz vedi🙂