icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
barbiel
8. únor 2018

@priefi magnet ukazal loziska v mozku a mise a pak delali lumbalku a elektronove potencialy. Zpetne jsem si uvedomila, ze brneni nohou jsem mela cca pulrok zpetne...

priefi
8. únor 2018

@barbiel A migreny s tim taky souvisely?

koloslavek
8. únor 2018

Mám dost únava bolesti v kříži :( ještě tři hodiny musím vydržet :(

barbiel
8. únor 2018

@priefi ne, migreny s tim nesouvisi a nesouvisely...

priefi
8. únor 2018

@koloslavek mno... jeste zitra, pak volno a pak k dr.a snad pak uz klid 😉

priefi
8. únor 2018

@barbiel takze ted koncis s inekcjema a co budes mit misto nich, aby vse bylo ok?

koloslavek
8. únor 2018

@priefi už i zítra volno konečně dneska mám krizi no ;)

barbiel
8. únor 2018

@priefi injekce nebudou a lecba asi nijaka. Tehotenstvi tu nemoc "brzdi", to pak najet az po porodu... Proto nebudu kojit, sice materske mleko ok, ale lepsi matka, ktera funguje.

priefi
8. únor 2018

@barbiel aha, tak to priroda vymyslela dobre 😉 jasne, to mas pravdu, ze lepsi je, abys mohla fungovat 😉

priefi
8. únor 2018

@koloslavek tak to je fajn, ze uz budes moci odpocivat 😊

barbiel
8. únor 2018

@priefi kdyz to tak vezmes, tak dite je vlastne "parazit". Imunitni system proste nejede po dobu tehotenstvi naplno a proto i moje "kamaradka" ma pohov, priroda je velmi chytra 😉

luciek9152
autor
11. únor 2018

Holky co by pomohlo od bolesti zad? Diky za jake koliv odpovedi 🙂

priefi
11. únor 2018

Zkus uz zminovanou kocicku, nebo si lehni na zada, hlava na jednu stranu, ruce na druhou... pak jeste cviky na balonu pro tehotne... polozis se na balon a s balonem jdes dopredu a dozadu... pak jsem mela nejakou bylinkovou masticku, ktera v tehu nevadila a mela uvolnit od bolesti, ale uz si nevzpomenu, co to bylo 😔 ale pomohla jen trochu... na zada jsem trpela dost... nektere maminky doporucuji plavani, ale jine zase varuji pred kvasinkami a jinymi infekcemi... jelikoz mi spolupracovnice rikala,.ze vzdy kdyz byla tehu, tak na bazene neco lapla, tak jsem tam pro jistotu ani nesla.

luciek9152
autor
11. únor 2018

@priefi take mi doporucili bazen ale jak pises abych neco nechytla :-/ ten mic jsem tu.mela ale je prasklej tak jsem si rikala ze koupim novy a zkusim to...na ja mazu ibubrufenem to muzu pry taky ale jen trochu a jinak psralen ale ten uz vubec nezabira :-/ mela jsem problemi i pred otehotnenim ale mela jsem na to silne leky ktere ted nesmim...a jeste mi dopurucila ortopeda na opichnuti...ale uz jsem na opichu kdysi byla a vim jake to je tak se tomu snazim vyhnout :-/ kocicku jsem dnes zkousela ale zatim nic moc ale to nebude pusobit hned :-/

luciek9152
autor
11. únor 2018

@priefi kdyz jezim na zadech je to lepsi ...budu zkouset nejake cviky a uvidim budu doufat aby zabrali abych nemusela na opich :-/ a dekuju za radu 🙂

priefi
13. únor 2018

@luciek9152 nemas zac, snad cviky zaberou, ale pozor na brisko,.at ho moc nenapinas. Ten bazen kdyz tak zkus v druhem trimestru, kdyby byl nejaky problem, lecba je bezpecnejsi nez v 1.a na konci 3. A brufenovou mast muzes? Ja mam pocit, ze v pribalovem letaku se v tehu nedoporucuje. Ale jista si nejsem...

koloslavek
13. únor 2018

Ahoj děvčata po včerejšku jsem ofiko tehu 7 týden a srdíčko bylo.. jen mi odmítla doktorka napsat neschopenku vůbec se se mnou o práci nebavila

lenkacerm
13. únor 2018

Ahoj,tak ze mě ten stres taky už zpadnul. Dnes potvrzeno,že je vše v pořádku,srdíčko byje jak o závod a sme v 9tt.

lenkacerm
13. únor 2018

@koloslavek Moc gratuluji. Některé doktorky s kontrolkou dělají ze začátku caviky. Třeba na příští kontrole s ní bude jiná řeč.

priefi
13. únor 2018

@koloslavek No krasa 😊 gratuluji. Pokud bude obdobi chripek, bude Ti DPN muset dat. Zkus tuto cestu

priefi
13. únor 2018

@lenkacerm gratuluji 😊

koloslavek
13. únor 2018

No uvidíme ty dvanáctky jsou opravdu zahul a zvlášť ta drogerii fakt smrdí :D ale teď mám dovču a pak se prostě nějak uvidí 🙂

priefi
14. únor 2018

@koloslavek budou Ti muset v praci vyjit trochu vstric 😉

luciek9152
autor
14. únor 2018

@priefi jj muzu ale jen trochu ale koupila jsem si kostivalovou mast to muzu tak snad zabere 🙂 uz to neni tak nejhorsi 🙂

priefi
14. únor 2018

@luciek9152 tak to je fajn. Snad Te zada uz pak nebudou tak trapit. A cim to, ze je mas takove bolave? Skolioza?

luciek9152
autor
14. únor 2018

@priefi na neuroligi tehdy rikali rozzsahli zanet ktery nebyl lecen...tak me poslali na revmatologii a tak jsou vysledky dobre tak jsem mela znovu jit rng...ale to uz jsem zistila tehu...kdyz mi rikali ze kdyz na vermetalogii dopadne vse jak ma tak je to od plotynky :-/ poprve na tentgenu byla uz spatna ale na tolik a posledni bolesti byli strasne bolest litala do nohou a pak uz jsem se skoro hnula :-/ tak jsem sla na tu revmatologii testy dobre ale rentgen na nej nemuzu :-/ jsou si jisti ze plotynka se mohla zas o neco hnout a pro te bolesti vetsi proto ty leky ktee taky nemohu..tak ted jen lezim lezim a je to lepsi 🙂

luciek9152
autor
14. únor 2018

@priefi promin za preklapy snad vylustis psala jsem v rychlosti 🙂

priefi
15. únor 2018

@luciek9152 A rehabka by nepomohla? 😔

luciek9152
autor
15. únor 2018

@priefi snad ...budu o tom mluvit v doktorkou ve stredu aby jsme neco stim udali nebo spis pomohli 🙂

priefi
15. únor 2018

@luciek9152 tak snad to pujde... myslim, ze ano, jen je treba nahlasit tehu

Strana