Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

@luciek9152 to jsme rádi 🙂 teď držte v pondělí vy mě palce 🙂
@priefi První tři dny byla silná - klasická🙂 a pak sem krvácela kazdý den tak cca do 16.00 (čas kdy sem byla v zápřahu) a pak jak kdyz se utáhne kohoutek a nic ani špinění.Takhle to bylo dalších 5 dní. Pak mě napadlo si udělat test a on byl jasně pozitivní. Byla sem si jistá,že to není dobrý a že mě pošle na čistění a ono to bylo v pořádku. Proto sem pořád asi tak bojím.
@lenkacerm neboj urcite bude 🙂 a i treba kdyby nebylo srdicko hlavu neves kazda ro mame jinak srdicko muze byt driv a nebo dyl 🙂 u me je videt krasne ale prcek je i nejak vetsi 🙂 uvidis ze bude vydet a bude krasne tlouct 🙂 jen se moc nestresuj 🙂
@barbiel je tam 🙂 pockej dva dny a udelej dalsi mel by zesilit 🙂 potichu gratuluju 🙂 tyden pred menzes jo to uz jsi musela otehotnet pred minulou menstruaci cca 🙂
@luciek9152 nemohlo to byt pred ms... Ten cyklus pred nebyl sex... Jen mivam proste ovu pomerne zahy po menstruaci...
@barbiel aha tak to jo...tak to muselo byt vazdne chvilku po menzes 🙂 drzim palecky at sili 🙂
@luciek9152 dekuju, ja Tobe taky 😉
@barbiel take dekuji 🙂 pak dej vedet jak jsi dopadla 🙂
@luciek9152 dam 😉 Dobrou noc 🙂
@koloslavek budeme 😊
@barbiel aha... a krom toho ted mas nejake projevy? Takze MG to prokazala? Kamaradka mela obdobne problemy, ukazaly se ji nejake zmeny na mozku, byla z toho hodne spatna, ale RS nakonec nepotvrdila, rekli ji, ze nejspis prochozena chripka. Ona najednou mela problemy s chuzi, byla hrozne unavena atd.

@lenkacerm a ms byla klasicky silna, anebo znatelne slabsi? Ja uz nekdy mam tendenci si delat tehu test po ms, ale pak.se nakonec srovnam a neudelam to. Mela jsem ducha, ale ms prisla o 2 dny pozdeji a uz uz jsem sahala pro test a pak jsem si rekla, ze toho musim nechat. Brala jsem jako svoji chybu, ze jsem hned sahla na test pred ms (manzel mi dal impulz). Uz to delat nebudu... jen jsem pak zklamana kdyz to nevyjde