icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
Strana
z12
luciek9152
autor
26. únor 2018

@priefi byla jsem na pohotovosti radsi alo to vic ale je vse v poradku miminko roste a vse vuci prohlidce je dobre tak snad to bude dobre dale...jinka prasky mam a budu brat nadale 🙂

priefi
26. únor 2018

@luciek9152 mohlo to byt tim teminem ms 😉 hlavni je, ze mimi je ok. Kdybys zacala krvacet, klidne navstiv pohotovost znovu. Radeji 100x zbytecne nez 1x zanedbat 😉

koloslavek
2. bře 2018

Tak děvčata tak do práce už nepůjdu .. moje obvodacku mě nechala doma

priefi
2. bře 2018

@koloslavek no to je dobra zprava 😊 aspon, ze obvodni ma rozum, kdyz gyndarka ne

priefi
2. bře 2018

@luciek9152 co spineni? Uz to je zase ok?

koloslavek
2. bře 2018

@priefi jo to jo.. akorát jsem byla už v pohodě a predchvili jsem lehla rýma bolest v krku tak super horší než předtím .. no ona se mě sama od sebe zeptala jestli chci chodit do práce nebo být doma tak nebudu ji lhát 🙂

priefi
2. bře 2018

@koloslavek to je mi lito, snad Ti to brzy prejde 😉

koloslavek
8. bře 2018
priefi
8. bře 2018

@koloslavek nadhera 😍

priefi
8. bře 2018

@luciek9152 je vsechno v poradku? Uz ses dlouho neozvala

priefi
25. bře 2018

@koloslavek Jak rostete? A jak se citis?

koloslavek
26. bře 2018

@priefi ahoj no jak na houpačce dnes jdu na ten screening.. akorát dnes musím sebou vzít syna :/ je lehce nemocný a nemám hlídání

priefi
26. bře 2018

@koloslavek drzim pesti, at dopadne dobre 😊 a to jdes ke svemu gynekologovi, nebo Te nekam poslal? A co nevolnosti?

absintka19
26. bře 2018

@koloslavek tak snad syn nenakazi nikoho dalsiho, a snad ne tehotne maminky....to bych radeji screening prelozila. Vedet ze tam pobiha dite nemocne a muze me nakazit jako tehu asi bych udelala scenu...Nemuzete to prelozit? Berte ohled na maminky, vam by se to taky nelibilo....

marii90
26. bře 2018

@absintka19 Neni to nejlepsi volba, ale screening se da delat do urcite doby a jeste mivaji narvano. Urcite ho pani nenecha tam litat a zbytecne virit bacily 😉 Ja bych spis delala sceny v obchodacich, kde stara vetev chrchla a smrka si do ruky a pak jde osmatlavat zeleninu a ovoce.... za to bych strilela. S detmi je to problematicke, ale dospely by mel mit rozum, vzit prvni baleny jablka, co tam jsou a tahnout od toho, kdyz uz teda musi nutne ve ctvrtek rano smrdet pred Kauflandem, kdyz vypada, ze kazdou chvili zkolabuje.... a to nemluvim o tom, jak pak frfna v MHD... 😑

absintka19
26. bře 2018

@marii90 taky pravda 🙂 ja jen vim ze i blby kasel nebo ryma v tehu je fakt neprijemna a taky co kdyz ta tehule ma "doma" dalsi detatko ktere muze nakazit 😞 Tak budu doufat ze dite bude sedet, bude mit v ruce kapesnik, nebude na nic sahat, prskat a pod. (Coz ten muj skritek by neposedel, potrebuje se hybat 🙂 Screening se da udelat i o tyden,dva , jsou to u nas "vazne duvody" a mistecko se najde vzdy kdyz Dr.chteji... A duchodci jsou kapitola sama o sobe, to potvrzuji - prevazne jsou nechutni.

koloslavek
26. bře 2018

@absintka19 Nikdo tam nebyl a nepobihal 🙂 jen sedel a jen jednou zakaslal a pekne do rucicky

@priefi Sla jsem ke svemu ja mam gynekologa a vse ma v dome 🙂 no posledni dva tydny jsem zacala po ranu zvracet :/ ale jinak jsem v poradku a mimi taky

koloslavek
26. bře 2018

@marii90 delala jsem v obchode mluvite mi z duse a jeste kdyz se postavi na proti vam a chrchla.. malej sedel a hlavne jsme cekali ani ne 5 minut .. I dostal lizatko od doktorky za to ze byl tak moc hodnej

priefi
26. bře 2018

@koloslavek Tak to je super, ze je vse v pohode 😊 A z krve budes mit vysledky kdy? Je dobre, ze jen rano, ze zbytek dne je to ok 😊

nat99
3. led 2021

Ahojte prosim, nevim kdy byla ovu , ms ma začít cca dnes3-7.1 , mam cykly delsi a nepravidelne, nasla jsem na testu ducha, vidite ho taky?

Strana
z12