icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
luciek9152
autor
Autor odpověď smazal
priefi
24. led 2018

@luciek9152 tak to je super 😉

priefi
24. led 2018

@luciek9152 a co ta hladina hcg? Je ok?

luciek9152
autor
24. led 2018

Jj je to v poradku mam 212 tak nejak takze to mam v norme jak mam mit vse je jak ma byt rikala 🙂 i to spineni dnes zmizelo tak budu doufat ze se uz neukaze 🙂 akorad me poboliva pod brisku ale to me minule take po kontrole 🙂

priefi
24. led 2018

@luciek9152 Pri prvnim tehu me zacalo kolem 8tt hrozne bodat v podbrisku a slo to az do krizi, mela jsem strach, ze o mimi prijdu, ale nastesti se nic nestalo a dalsi den rano se dostavily nevolnosti, takze jsem jasala, protoze jsem vedela, ze mimi je ok. Dr.mi ale nerekl, co ty bodave bolesti mohlo zpusobit.

luciek9152
autor
25. led 2018

Tak to jsem mela vcera 🙂 ale dnes ok 🙂 ani to spineni jen kdyz jsem byla na toalete tak nejaky hlen ale to je pry take normalni tak jsem se opet uklidnila 🙂 rikam si kdyby neco tak hned jedu na pohotovost jak ki rekla a je to vic se znelkidnovat taky pry neni dobry 🙂 je to prvni tehu tak jsem ze vseho vijukana co to je je to v poradku atd...🙂 kdo uz to ma za sebou tak je na tom lepe vi co ho ceka 🙂

luciek9152
autor
25. led 2018

Ja stale nevolnosti nemam ale rikam si ze je brzy 🙂 je se stale cpu 🙂

luciek9152
autor
25. led 2018

Jen sem se chtela zeptat...od mala mam peoblem jist ovoce...ted parkrad snim aspon hrozno ale ostatni ovoce mi nejka nejde :-/ ne ze by mi to nechutnalo ale nevim jak to rict ale jablka mi ted prijdou moucna ty snim jen ze stromu utrzena cerstve coz ted nikde nejsou...davam priklad...tak jsem zacala brat ty vytaminy to by melo nahradit ze? Dekuji za info 🙂

astyna
25. led 2018

@luciek9152

Spíš bys měla jíst čerstvé ovoce - ale já tomu taky moc nikdy nedala. Raději si utrhnu na zahrádce, což je v Praze problém, tak aspon ty vitamíny.

Nevolnosti - já neměla ani u jednoho těhotenství 🙂

luciek9152
autor
25. led 2018

No prave to ovoce...aspon to hrozno co snim ) treba zeleninu jim ta mi hutna 🙂 aspon ty vitamini 🙂

luciek9152
autor
25. led 2018

Holky mela jste nektera hpruhledny hlen a jeste ze vas popochovalo pod brisku a na prave strane vajecniku? Dnes mi to zacalo tak jestli je to vsechno k tomu tehu? Dekuji

koloslavek
25. led 2018

Tak děvčata bolí mě v okolí pupíku.. na jedné a na druhé ale vzdy jen trochu a pak dobře máte to taky tak? 🙂 U prvního si skoro už na noc nepamatuji :D

luciek9152
autor
25. led 2018

@koloslavek mela jsem to take ted uz zas ne 🙂 ted me poichuje na prave strane u vajecniku... Hodne stesti 🙂

koloslavek
25. led 2018

Mě občas na obou vajecnikach na ráz ale myslím že je to normální asi :D

astyna
25. led 2018

@luciek9152

Jestli tě bolí u vaječníku, tak bych to rozhodně nepodceňovala....U zdravě probíhajícího těhotenství by tě bolet tam nemělo...Kdy jdeš na prohlídku a byla jsi už na uzv?

Edit: nebo to také může být tím, že ti praskají cysty...uvidíš.

astyna
25. led 2018

@koloslavek

U mě takto probíhá ovulace 🙂

koloslavek
25. led 2018

Na utz jsem nebyla jdu příští týden a ono neboli pořád jen občas 🙂 tak.uvidime 🙂 oči bych asi neměla už mít

luciek9152
autor
25. led 2018

@astyna byla jsem vcera na kontrole a bylo vse v poradku...na
Za dalsi jdu ve stredu...ono to neni stale jen obcas me tam poboli ale cetla jsem ze je to u zacinajiciho tehu normalni jsem na zacatku 6tt teprve 🙂 zizra si zavolam zdali to muze byt i od toho vysetreni nebo jestli je to normalni

priefi
25. led 2018

@luciek9152 Kazde tehu je jine a kazde muze probihat jinak, takze vyhukana muze byt i druhorodicka 😉 Je fajn, ze se cpes, nevolnoati nemusi dorazit vubec a cele tehu Ti muze byt dobre. Mozna se zeptam takto, byva Ti spatne.v dopravnich prostredcich? Pokud ano, budes k nevolnostem nachylnejsi. Samozrejme ze vitaminy ze zeleniny a ovoce jsou zdravejsi nez ty chemicke, ale i vitaminy pro tehu by mely bohate stacit. Ja pred tim byla jen na suchych rohlicich a tech vitaminech. To ze mas obavy je prirozene, ale neboj. Vse je v pohode

luciek9152
autor
25. led 2018

@priefi nene nem

priefi
25. led 2018

@luciek9152 jj, je to v pohode,.odpocivej, bude Ti pak lepe.

luciek9152
autor
25. led 2018

Nene nemam i kdyz jedu autem tak nic 🙂 to by bylo fajn kdyby mi bylo dobre 🙂 jj kazdy to prozivame jinak to je fakt 🙂

priefi
25. led 2018

@luciek9152 a jak dlouho jste se vlastne snazili, nez se prcek povedl?

luciek9152
autor
25. led 2018

@priefi cca dva roky :/ ale ted jsem to udala i s merenim ovulacnimi testy td...coz jsem predtim nechtela rikala jsem si prijde to sama pocitala jsem na ovulaci coz jsem zistila ze mam i dyl nez jsem vzdy spocitala :-/ a co vy jak dlouho ?

vendelinka08
25. led 2018

Holky, kolikátý den po ovulce lze zjistt HCG v krvi?

priefi
25. led 2018

@luciek9152 U prvniho jsme meli stesti a 2.mesic snazeni se podarilo. Ted nechavame volny prubeh uz vic jak pul roku. V listopadu se zadarilo, ale neco bylo spatne a po 6tt prisla ms.

priefi
25. led 2018

@vendelinka08 je to individualni, taky zalezi, jaky test pouzivas. Ale doporucuji test delat az v terminu ms, driv to nema cenu. Zjistis akorat, ze mas oplodnene vajicko, ale co z toho, je treba, aby se zahnizdilo a to se stane cca v terminu ms.

luciek9152
autor
25. led 2018

@priefi jee tak to me moc mrzi ☹ ono se rika nechat tomu volny prubech a vetsinou se dari a je vse v poradku 🙂 druim palecky abx se zadarilo co nejdriv a bylo vse v poradku 🙂

priefi
26. led 2018

@luciek9152 Dekuji 😊 Abych byla uprimna, nekdy mam dny, ze bych to druhe chtela hrozne moc, ale nekdy jsou zase dny, kdy mam z toho druheho total respekt. Tim, ze prvni ma neco malo pres rok a pul, mam i trochu obavy z tehotenstvi, protoze kdyby mi bylo tak "uzasne" jako pri prvnim, nevim, jak bych to zvladla.

Kdyz jsem o to male prisla, hrozne me to zamrzelo, ale pak jsem si rikala, ze porad lepsi ted, kdyz jsem jeste ho jeste nevidela a nebylo ani srdicko. Navic asi bylo slabe a ono se rika,.ze ty prvni tydny to je vsechno nebo nic. A tim, ze jsem.jeste kojila,.ackoli uz malo, jsem tomu asi taky nepomohla, protoze se vykradaly ziviny.

priefi
26. led 2018

@luciek9152 Jinak super ze s balazkou se to malicke povedlo hned. Moc drzim pesti 😊

Strana