icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
luciek9152
autor
26. led 2018

@priefi te je pravda 🙂 presne prvni tydny jsou hodne :-/ myslim ze az do toho 12ctyho ze? Je to dlouhy ale jak rikas je lepsi ted nezli pak kdyz je srdicko atd...to uz je tak hrozne :-/ ....ja se snazim byt v klidu abych nebyla nervozni zdali vse bude jak ma byt atd... Miminko si moc prejem tak jsem ze vseho vyjukana az se stim pak stresuju ☹ ale uz dnes nic ani spineni nic...jen mi prijde ze mam zaludek na vode :-/

luciek9152
autor
26. led 2018

@priefi moc dekuji pasti si drzim i sama aby to bylo v poradku a slo jak ma byt a udrzelo se 🙂

priefi
26. led 2018

@luciek9152 No... spis bych rekla ze nejvice to je okolo 6tt, pak 10.tt. Okolo 12tt je 1.screening a zjistuje se, zda vse je v norme. Ale popravde vzdy se muze neco stat, takze je na miste se behem tehu sestrit a nenosit tezke veci.

Pri prvnim tehu mi dr.rekl, at to,.ze jsem tehu, nerikam ani manzelovi, ze jeste o to muzu prijit (5tt), at neste pockam. Ale ja jsem mu to rekla hned, ze a i kdybych mohla vratit cas, tak bych mu to rekla hned. Tak me dr.vystrasil, ze jsem misto nadseni, ze se tehu potvrdilo, mela v ocich slzy. Ale vse nakonec bylo v poradku.

To, ze mas zaludek na vode souvisi s rustem hcg, cim bude vetsi a bude mit vetsi vykyvy, tim Ti miue byt hure. Pro jistotu se vybav coca colou, kterou dej do lednicky, aby byla studena. Kdyby Te chytlo zvraceni, je to prvni pomoc. Ale nesmis ji vypit hodne. Jen troska do sklenicky, vybublinkovat a vypit. Na zaludek na vode doporucuji zasobu rohliku a pojidat je behem dne (staci 2x az 3x si kousnout), abys nepocitila sebemensi hlad. Jez male porce ale casteji, ne hodne naraz, pujde to pryc. Pak hodne velka pomoc jsou lizatka. A na nevolnosti pomaha i hroznove vino, jelikoz ho mas rada, tak si ho pak davej. Po ranu, nejlepe pomuze jiz zminovany rohlik, jeste nez vstanes a zvraceni zabrani vypit trochu studene vody.

priefi
26. led 2018

@luciek9152 Bude vse v poradku, neboj 😊 Kolem 10.tt az 12.tt dostanes tehu prukazku. Jakmile budes mit tuto prukazku, budes oficialne tehotna. Tuto prukazku mej porad u sebe. Navic se s ni muzes prokazat u ZP a vybrat si nejake podpurne balicky. Nejcasteji maminky si nechaji proplatit 1.screening, tehu vitaminy, anebo kurzy pro tehotne. Ale jsou i jine moznosti.

Dalsi screeningy jsou zdarma. Jen pro info, bude Te cekat test na tehu cukrovku, neni to nic hrozneho, je to voda s hroznovym cukrem, ale je ji docela.hodne, takze to mnozstvi v hladovem zaludku neni zrovna prijemne. Z duvodu, ze ten test trva docela dlouho, doporucuji si vzit neco na cteni a neni od veci mit s sebou doprovod (nekdy je dokonce doprovod gynekologem vyzadovan), doprovod tam je treba, protoze se bere nekolikrat krev a jsi dlouho na lacno. Navic s doprovodem ten cas bezi rychleji (s ohledem, ze doprovod je nutny,.muze manzel vyuzit i propustku v praci).

basko206
26. led 2018

@luciek9152 myslím že je veliká šance na tehu 🙂 taky jsem měla takového meleho ducha které jo jsem viděla snad jen já 🙂 a z toho je? Teď jsem 21 TT 🙂 šmudla pěkně kope a vím že ten duch tam 100% byl 🙂

luciek9152
autor
26. led 2018

@priefi dekuji moc za rady 😉 cely den jsem v poho akorad ted na vecer mam takovy tlak v podbrisku ale jinak jsem ok 🙂 mo ti dekuji moc jsi ki pomohla 🙂

priefi
26. led 2018

@luciek9152 Nemas vubec zac 😊 Podbrisek ted bude prubezne pobolivat, zvetsuje se Ti deloha. Nejlepe pomaha odpocinek. Ja jsem treba kolikrat prisla z prace a sla si lehnout, o vikendu jsem vetsinu casu ze startu taky prolezela, byla jsem nejaka unavenejsi. A pokud neco bolelo, lehnout si byl nejlepsi lek. Kdybys mela jakekoli otazky, pis 😊

Mimochodem, mam nejake divne pocity v podbrisku a jsem nejaka unavenejsi, tak uvidime, co bude, za par dnu se ma nebo nema dostavit ms. Ale muze to byt jen a pouze psychika. Test se mi nebude chtit delat hned, ale manzel bude asi rad, kdyz ho udelam v prvni den zpozdeni.

luciek9152
autor
26. led 2018

@priefi to verim ze by byl rad ....🙂 ted jsem to cetla ze je kvuli zvetsovani delohy tak jsem zas klidnejsi 🙂 uvidim zitra snad to bude dobre 🙂 pripadam si jak balon jak jsem nafoukla 😉 A hodne stesti aby se zadarilo a bylo s toho mimisek 😉

lenkacerm
26. led 2018

Ahoj,ráda bych se přidala. Moc vám všem přeji,aby to dobře dopadlo. Já jsem zjistila dnes,že jsem těhotná.
12.1. jsem dostala na den přesně menstruaci,ale krvácela jsem klasicky jen ten den a dalších sedm dní jsem krvácela pouze v době kdy sem byla v práci a odpoledne jako když zavřete kohoutek a nic. Připadala jsem si jak exot. Další dny jsem už jen špinila.
Dneska jsem šla k doktorce jetli nemám nějaký zánět nebo něco a ona mi řekla,že jsem těhotná a že je to v pořádku. Sem objednaná za 14 dní na kontrolu a dala mi vitamíny.

luciek9152
autor
26. led 2018

@lenkacerm Gratuluju 😉 tak at se dari a vyviji se vse jak ma 😉 hodne stesti 😉

luciek9152
autor
26. led 2018

@lenkacerm v kolikatem tydnu? 😉

lenkacerm
26. led 2018

@luciek9152 sem 6+3tt . Tři dny před menstruací sem si ďála test a žádná známka,že by tam měla být druhá čárka.A menstruace přesně na den. Nebylo pochyby,že se nic neděje.Potřebovala sem to vědět,protože sem chtěla dát výpověď v práci a kdybych věděla,že čekám mimi,tak bych ji nedala.🙂 Dala sem výpověď a rozhodli se,že mimi nebude (děti už máme).
Od 22.1.jsem ofiko OSVČ a teď i těhotná.Člověk plánuje a život mění. Ale ráda sem ikdyž to teď bude složitější. Tobě to moc přeju a špinění nemusí ještě nic znamenat.😉

priefi
26. led 2018

@luciek9152 Dekuji, uvidime, jak to dopadne 😉 Ted se jako balon budes citit pomerne casto. Mimco ted nejrychleji roste. Pak se to zklidni. Kolem 20 tt (+-2tydny) zacnes citit pohyby, bude to takove jemne simrani, ktere bude zesilovat. A obcas to male muze mit skytavku 😊 Vse je v poradku, neboj 🤗

priefi
26. led 2018

@lenkacerm Treba se zadari a budes mit lepsi materskou nez bys mela v zamestnani

koloslavek
26. led 2018

Ženy nebudete někdo zakládat skupinku zářijových miminek? 🙂

luciek9152
autor
27. led 2018

@priefi jj to budu 🙂 dneska me zacal pobolivat podbrisek :-/ ale jen lehce rikam si ze je take od toho jak se roztahuje deloha 😉 jj ja vim je vse v poradku take to vim ale tak jistota je jistota 😉

priefi
27. led 2018

@luciek9152 jj, deloha a za nedlouho mozna budes potrebovat casto na wc 😉 deloha muze totiz tlacit na mocak. Pak ve druhem trimestru se zvedne a ok a pak ke konci tehu to bude o neco horsi (mimco bude tlacit na mocak), budes potrebovat nonstop na wc. Ale to je taky individualni.

luciek9152
autor
27. led 2018

@priefi tak to na wc uz chodim jak blazen 😉dam vedet ve stredu po kontrole co a jak zatim ahoj a dekuji za vse 😉

ivuska1986
27. led 2018

@luciek9152 ahojky, me vysel test az tyden po terminu menstruace, k lékaři, pokud neni komplikace nemá cenu chodit driv nez v sedmém týdnu, to uz je videt srdicko, do ty doby Ti rekne pouze zdali tam neco je či není a to čekání je fakt dlouhy, ja musela jit kvuli bolestem a spineni, brala jsem ascorutin a nejaky kulaty prasky na výživu dělohy. Přeju hodně štěstí

priefi
27. led 2018

@luciek9152 Nemas vubec zac 😊 Jak budes mit moznost, tak urcite odpocivej 😊

zuzankaaaaaaaa9999
30. led 2018

Já si dělala 5 testů a 3 jiné značky. Dnešní je ovšem o dost silnější. Mrcha by měla přijít zítra tak doufám že už nepřijde. Co myslíte? 🤔🍀

koloslavek
30. led 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 uvidíš mě to vypadalo před ms takhle jak jich tam je více a tam ten jeden je dělán včera cca 10 po má tak snad to je ok doktorovi jdu za 14 dni

priefi
30. led 2018

@zuzankaaaaaaaa9999 Vyrobci techto testu predpokladaji,.ze se bude testovat nejdrive v den vynechani menstruace a nejlepe den po vynechane mestruaci. Pred timto terminem je hcg prilis nizke a tyto testy Ti neodhali,.zda jsi nebo nejsi tehu. Pro nedockavce je digitalni test, ktery je mnohem citlivejsi. Nicmene k Tvemu testu.. je patrne,.ze je tam slabounky duch. Doporucuji znovu otestovat den po vynechani ms a nejlepe stejnou znackou testu, abys videla,.jak prouzek sili. Vypada to nadejne. Snad se mrnousek uchytne dobre a ms neprijde.

priefi
30. led 2018

@koloslavek Gratuluji 😊 Krasne pozitivni test

koloslavek
30. led 2018

@priefi děkuji a ty nevolnosti u prvního mi tak blbě nebylo :D a nebo si to nepamatuju

koloslavek
30. led 2018

jop Digi ti to ukáže

priefi
31. led 2018

@koloslavek Kazde tehu je jine a taky v to tak trochu doufam. U prvniho jsem si nevolnosti uzila az az (i kdyz nikdy ne i tak zle, aby nemohlo byt hure, ze😅). Tak trochu i doufam,.ze az se na nas usmeje stesti, ze treba tentokrat by se to mohlo o ty nevolnosti obejit 😊

priefi
31. led 2018

@koloslavek Mimochodem, v Tete tento test prodavaji? Na kolik tam vyjde?

priefi
31. led 2018

@luciek9152 Tak jak dnesni kontrola? Predpokladam,.ze vse ok a dnes uz urco bylo srdicko?

koloslavek
31. led 2018

@priefi neprodávají já tam pracují 🙂

Strana