Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

@zuzankaaaaaaaa9999 kup si teď digitální tam budeš mít 99 % jistotu je dražší ale budeš mít jistotu .. a testum moc never já dělala asi cca 5 a byl tam duch pak jsem udělala jinej a nic a ještě rádim Pickem třeba den po vynechání ms a uvidíš.. jinak ten digitální
@zuzankaaaaaaaa9999 hcg je pohyblive... nech testovani a testni az bude den po terminu ms. Taky je moznost,.ze jsi sice mela oplodnene vajicko, ktere se snazilo chytit, ale nepovedlo se. Proto je lepsi testovat pozdeji nez driv. A i kdyz je test pozitivni a ms nikde, stale neni vyhrano. Dr.mi rekla, ze 80%tehu konci v 6tt, tim ze je to na zacatku, tak ne vzdy zena vi, ze byla tehu a bere to jako klasickou ms, ktera trosku jina nebo silnejsi. Stava se to, kdyz s vajickem neni neco v poradku a hcg neroste tak, jak ma. Navic tim,.ze hcg je velice nizke, tak i pri opozdeni ms test muze vypadat negativne. Pokud chces mit jistotu mas 2 moznosti, pockat anebo si koupit digitalni 😉
@koloslavek aha 😅
@zuzankaaaaaaaa9999 Pokud chces videt nejaky posun je treba testovat stejnymi testy. Duch tam je, ale.hodne slaby, pockej a uvidis. Mas v sobe urco oplodnene vajicko, ktere ted bojuje a az cas ukaze, zda uspesne, zda hladina hcg stoupa.
@priefi Doufám že ano 😊
@zuzankaaaaaaaa9999 Chce to ted jen cas. Test je pozitivni,.zalezi na sile vajicka, jak to zvladne
@priefi Snad je silné dost, v září 2017 jsem samovolně potratila tak doufám, že tentokrát to dobojujeme až do konce ❤
@zuzankaaaaaaaa9999 Drzim pesti 😉
@priefi Děkuju, budu to potřebovat
@zuzankaaaaaaaa9999 Pak dej vedet, jak to dopadlo 😉
Určitě dám. Testovat už nebudu v pondělí se objednám k doktoru 🙂
@zuzankaaaaaaaa9999 k doktorovi je brzy počkej týden aspoň teď tam stejně nic neuvidi a budeš se pak stresovat
Jen se zeptam devcata boli me dnes bricho tak jakoby namozene hodne je to normalni ? 🙂
@priefi na kontrole jsem byla nakonec v pondeli zacala ze me kapat krev l...ale nebyla to cista krev ale lekla jsen e ze jsem jela hned a bylo vse v poradku krasne roste ale srdicko jeste nebylo jdu na dalsi 7.2 a ro uz by melo 🙂 vse je jak ma byt takze je to dobry ted uz od uterka nespinim nic 🙂 mam odpocivat coz delam 🙂/
@koloslavek je to normalni ja to mam take jeden den a pak zas nic ptala jsem se doktorky je to normalni jak se roztahuje deloha 🙂 hodne stesti 🙂
@luciek9152 super 🙂
@luciek9152 A co Ti rekla dr.? Cim to bylo zpusobeno?
@priefi je to kvuli roztahovani delohy tim muze dojit i k mensimu krvaceni ale nesmi to byt uplne cervena krev coz jsem nemela ale lekla jsem se :-/
@luciek9152 No to verim 😉 Snad uz Te Tve telo prestane strasit 😊
@luciek9152 Tak to vypada, ze mam taky ducha... ms ma zpozdeni... jedine bily vytok a obcas naznak naruzovele barvicky, tak jsem zvedava, co bude... duch je slaboucky, uvidime, co bude, zda se zadari, anebo to dopadne, jako minule...
@priefi držím pesticky 🙂 <3
@priefi jee tak to je parada 🙂 drzim pesticky aby bylo vsechno v poradku 🙂 neboj ono budu 🙂 jj snad prestana strasit vcera jsem mela pobolivani ale rikala jsem si ze je to take normalni a dnes je to zase dobry 🙂 zatim mi neni ani blbe 🙂 jen prsa ty bolej jak blazen :/ tobe preji hodne stesti aby to bylo vse v poradku 🙂 drzim palecky 🙂
@luciek9152 @koloslavek dekuji holky, ale nakonec smula... uz spinim hnedym, takze uz v to ani nedoufam, do vecera urco bude ms, tak priste... Ted jsem se uz opravdu zarekla, ze test nejdrive az nekolik dnu po vynechani, driv to nema cenu, jen se zbytecne nervuji... ano, muze to byt zahnizdeni, ale v mem pripade urcite ne 😉
@priefi myslím na tebe a třeba to bude dobré dej pak vědět
@priefi vazdne to muze byt zahnizdovani ) uvidis ze mrska nedojde musis tomu verit ) budu na tebe myslet a drzet vsechny palecky )
Děvčata já když jsem si teď naposledy dělala test tak mi ta testovací čárka naskočila první než ta controlni to je asi proto že mám vysoké to HCG že?
@koloslavek je to mozne ) a nebo vadny kus testu (
@koloslavek ja kdyz ho dala naposled tak prvni nabehla hned a pak kontrolni nez tam dosla moc 🙂

Tak já dneska dělala ještě 10tkový test a je sněhobílý takže tomu nerozumím protože 5 byli s duchem a dnes vůbec nic 🤔