icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
luciek9152
autor
4. únor 2018

Holky bolesti zad jsou asi take normalni ze? Spis je to jakoby dole nad zadkem v krizi :-/

priefi
4. únor 2018

@luciek9152 jj, krom delohy buse se rozsirovat i panev 😉

koloslavek
4. únor 2018

Asi jo mě teda spíše více bolí břicho no jdu spát po třetí 12 jsem úplně hotová :/

luciek9152
autor
5. únor 2018

@priefi neni to hrozna bolest ale vcera jsem uklizela nadobi a jak jsem se schejbla tak me zacalo bolet v krizi 🙂

luciek9152
autor
5. únor 2018

@koloslavek ja jsem cely den zhuru zivam jak blazen ale snazim se neusnout abych pak vecer usla 🙂 ja kdyz usnu odpoledne mam pak tendenci strasit v noci a to nechci 🙂 ale zas je pravda ze rano vstavam kolem 9-9:30 a to jsem vzdycky byla zvykla vstavat tak v 7 🙂

luciek9152
autor
5. únor 2018

@koloslavek ale nejsem tak utahana to je take pravda to bude s toho ze jsem doma a polehavam 🙂. Kdybych byla v praci tak je to urcite jine 🙂

priefi
5. únor 2018

@koloslavek Dali Ti drivejsi termin na gynde?

priefi
5. únor 2018

@luciek9152 Mno... me bolelo v krizi nonstop, ale ja tim trpela i mimo tehu, takze jsem to nejak nevnimala. Myslim, ze to je ok 😉

luciek9152
autor
6. únor 2018

@priefi ja taky trpim i mimo tehu mela jsem i problemi ze jsem se nemohla narovnat :-/ ale prestalo to a az ted zas tak uvidim ji to zitra nahlasim 🙂 taky si myslim ze by to melo byt v poradku 🙂

alenkara
6. únor 2018

@koloslavek Věřím, že už MS nepřijde...! 🙂 Držím palečky

priefi
6. únor 2018

@luciek9152 jj, vse konzultuj... nechci Te strasit, ale v pokrocilem tehu si teda uzijes 😥 ach ty zada... ale treba ne... ja se kvuli zadom nemohla dockat na den D 😅

luciek9152
autor
6. únor 2018

@priefi Snad ne 🙂 zitra nahlasim brala jsem spoustu prasku na bolesti i injekce ale to ted nemuzu tak se sni musim domluvit :/ to verim ze se pak clovek tesi na den D 🙂 tak uvim snad to nebude tak hrozne :-/

priefi
6. únor 2018

@luciek9152 prubezne si cvic kocicku, to trosicku behem tehu pomaha. Navic PA na kurzu rikala, ze pry by to mohlo pomoct pozdeji, aby mimco melo hlavicku dolu,.ale ze nevi, co je na tom pravdy 😊

luciek9152
autor
6. únor 2018

Diky zkusim 🙂

koloslavek
7. únor 2018

Děvčata já to do toho pondělí vydržím už 🙂 víkend mám.volnej a teď máme vedoucí pryč na školení takže by mě neměl ani kdo vystřídat tak jim nechci zase jako dělat v tom zmatky

priefi
7. únor 2018

@koloslavek tak hlavni je, ze si o vikendu odpocines 😉

koloslavek
7. únor 2018

@priefi jo to teda jo 🙂

priefi
7. únor 2018

@luciek9152 Pamatuji si dobre, ze dnes kontrola? Ukazala uz Ti konecne srdicko? 💓

koloslavek
7. únor 2018

Už i naše manažerka apeluje na tom abych si vyrobila neschopenku tak si ji budu muset nějak vydupat 🙂

priefi
7. únor 2018

@koloslavek Jak to myslis,.ze Te tlaci do DPN... jako ze Te nemuzou prevest na jinou praci, prip.Ti upravit pracovni dobu? Nebo nechteji? To je totiz rozdil. Btw.tlacit Te do DPN nemuzou... je to protizakonne 😉 a vyhazov taky Ti nesmi dat 😊 jen v pripade, ze by Ti nemeli jak vyhovet...

koloslavek
7. únor 2018

@priefi přímo netlačí ale je tady spousta věcí co.me prej ohrožují .. směny se moc upravovat nedají poněvadž by se to musela rozhodnout mezi holkama.. pak.jsou tu chemikálie a krabice se zbožím atd..

priefi
7. únor 2018

@koloslavek No to mas pravdu 😉 uvidis, jak se k tomu bude stavet dr., ale asi Ti DPN da 😉

koloslavek
7. únor 2018

@priefi no uvidíme 🙂

luciek9152
autor
7. únor 2018

@koloslavek tak kontrola zamnou a bylo i srdicko 🙂 jupiii 🙂 na dalsi kontrolu za 14 dni a to by melo byt uz i vetsi mimi 🙂 pajada 🙂 moc dekuju za podporu a hlavne pomoc pri panikareni a utisovani pri panikareni 🙂 a vse okolo 🙂

lenkacerm
7. únor 2018

@luciek9152 Moc gratuluji.A můžu se zeptat v kolikátém tt ste? Já jdu příští týden na kontrolu a jsem nervozní jak pes,aby bylo vše v pořádku.

luciek9152
autor
7. únor 2018

@lenkacerm 7tt presne dnes 6+6 zitra 7 tt presne 🙂 nebojte urcite vsechno bude v poradku uvidite 🙂 a v kolikatem jste vy ? 🙂 a dekuju

lenkacerm
7. únor 2018

@luciek9152 Teď bych měla být 7+6 a na kontrolu jdu v úterý. To čekání je strašný.

luciek9152
autor
7. únor 2018

@lenkacerm tak to uz jsi zkoro 8tt neboj to uz bude i srdicko 🙂 vim strasny cekani :-/ ja uz chodim od cca 4tt mela jsem problemi ale ted je vse v poradku stale jsem spinila tak mi dala prasky a ted je vsechno v poradku 🙂 uvidis u tebe bude take 🙂

luciek9152
autor
7. únor 2018

@lenkacerm hlavne se nestresuj ) vym ze je to tezky znam to ale zkusto 🙂 ja si rikam ze bude vsechno dobry ze to zvladnem spolu 🙂

lenkacerm
7. únor 2018

@luciek9152 Já sem dostala i v lednu menstruaci kterou sem už neměla mít a krvácela sem 8 dní. To sem ještě netušila,že sem těhotná,potvrdilo se to při návštěvě u doktorky.Ale v té chvíli to bylo dobré,ale ještě malinké.Modlím se,aby tam to srdíčko v úterý bylo vidět. Děkuji za podporu. Přece se trošku uleví,když čtu pozitivní slova.

Strana