icon

Duch na testu po 2denním zpoždění

marta_kubina
26. říj 2017

Dobrý den, jsem na vážkách, nevím co si myslet, prosím, kdo máte s tímhle zkušenost, poraďte mi, děkuju 🙂

Duch na testu po 2denním zpožděníDuch na testu po 2denním zpoždění
karin1712
26. říj 2017

@marta_kubina myslím že to vypadá nadějně. Zkus zítra a bude určo tmavší. Držím pěsti

marta_kubina
autor
26. říj 2017

@karin1712 Doufám, ale bojím se, aby to nebyl faleště pozitivní, mamatesty jsou prý ne moc spolehlivé

linee
26. říj 2017

@marta_kubina nikde neni napsano,ze musis mit duch pred ms nebo den po.Zavisi,kdy byla ovulace a kdy doslo k zahnizdeni. Zkus za dva dny a pokud bude silit a ms nedorazi,zacni se pomaly radovat;)

marta_kubina
autor
26. říj 2017

@linee Už jen to ty dva dny vydržet 😀

monik111
26. říj 2017

Jj....neco se tam rysuje😉 tak snad bude za par dni videt vic. Drzim pesti👍

35_a_budu_mamka
26. říj 2017

Vypada to pozitivne, drzim palce😃

linee
26. říj 2017

@marta_kubina co jsou dva dny oproti 9 mesicum🙂

kastanek87
27. říj 2017

@marta_kubina taky tam něco vidím! Držím pěsti, za dva dny už bude vidět určitě víc!

marta_kubina
autor
29. říj 2017

Ahoj holky, tak od včera špiním.. Byla jsem včera na vyšetření a řekli mi hcg 9... dnes test trochu sytější, ale bolí mě v podbřišku a špinění neustává, je to hnědé..ach jo

alkuska
29. říj 2017

@marta_kubina Nezbude než počkat, hnědé špinění nevadí. Buď se rozjede jasnější krev a to je blbé, nebo to ustane a to je dobré 🙂

marta_kubina
autor
29. říj 2017

@alkuska Ale to nízké hcg.. doktorka mě odbila s tím, že těhu nejsem a že jestli jo, tak to může být hned potrat atd, prostě mi řekla rovnou ty nejhorší varianty 😢

nc30
29. říj 2017

@marta_kubina a proc si byla na odberu?

marta_kubina
autor
29. říj 2017

@nc30 Protože jsem začala po obědě špinit a zhoršily se mi tlaky v podbřišku, volala jsem na gyndu, jestli je to normální při tihle tt a se spožděním co ted mám, sestra řekla hned at přijedu, takže tak..

linee
29. říj 2017

@marta_kubina moc rada bych ti napsala neco povzbuzujiciho, ale pokud spinis a mas hcg pouze 9 (nevim, ktery tt jsi, resp. kolik mas po ovu), tak je to opravdu hodne nizka hodnota na tehotenstvi, Nekteri lekari neberou dokonce tehotenstvi do hodnoty 50 hcg. Uprimne, pokud to melo byt, tak radeji takto a nech to odejde samo, ze by hcg rostlo a musela bys na revizi a cekat s otehotnenim a pod. Takto muzete na to skocit uz dalsi mesic opet🙂

nc30
29. říj 2017

A ty si byla na nejakem vykonu??Me totiz prijde,ze odbery akorat uplne zbytecne stresuji☹A ono je normalni,ze to muze bolet a muzes i spinit atp...a takhle zezacatku zvlast...uplne chapu,ze mas starosti,ale vydrz a zbytecne se nestresuj🌷

marta_kubina
autor
29. říj 2017

@linee Máš pravdu, děkuju za podporu, je to tak.. Asi to tak má být nu, ale je mi to moc líto, snad to vyjde co nejdřív, ona i ta nervozita a nedočkavost dělá svoje ☹

marta_kubina
autor
29. říj 2017

@nc30 Moc děkuju za podporu, holky❤ ale nejde mi tak nějak do hlavy, kde se to hcg vzalo, přeci se tam něco nejspíš děje, když vyjdou tt se světlou druhou čárkou..doufám jen, že to nebude něco vážnějšího..

nc30
29. říj 2017

@marta_kubina neplas,nanejvis budes tehotna😅ale po vlastni zkusenosti vim,ze to proste nema cenu...bud to vyjde nebo ne a ty s tim nic neudelas😔Moc drzim pesti,at to klapne a vydrz...pokud jen spinis,to se stava,i pupik muze bolet...a pokud to regulerne nedostanes a test bude silit,tak se objednej ke gynekologovi treba az za 14 dni...on stejne ted jeste nic neuvidi a pak budes ve stresu,aby tam bylo miminko a aby tlouklo srdicko...pokud nemas blbou praci,tak cim dyl tim lip😘

nc30
29. říj 2017

@marta_kubina ja poprve mela pozitivni clearblue a zadny jiny a hrozne sem plasila...po tydnu prisla MS...nic moc...ale zase pak sem zacala kapat gynex,pit kontryhel a cvicila Mojzisovou a hned dalsi cyklus bylo miminko v plne sile❤

marta_kubina
autor
29. říj 2017

Jsem na mateřský, mám 2letého chlapečka, takže mám právě i čas na to pořád myslet a nervovat se 😀 co bych dala za práci, abych na to zapoměla 🙂 Děkuju, dám určitě vědět, když to špinění nepřestane, budu volat na gyndu svému lékaři, u toho si můžu být jistá, že vše vyšetří a neodbyje mě, jako v nemocnici na amb. 🙂

astyna
29. říj 2017

mě nikdy nic falešně neukázali, ale testovala jsem vždy po termínu a z ranní moči. Věřím, že to tam máš 🙂

marta_kubina
autor
29. říj 2017
marta_kubina
autor
29. říj 2017

Já taky, a tohle je k tomu špinění z dnešního rána

astyna
29. říj 2017

Doktor tam nic ještě neuvidí, pokud nejsi třeba už v 6.-8.týdnu. A i tehdy je to hraniční...na tom posledním zase skoro nic vidět není...

V tomhle stádiu s tím doktoři nic neudělají, není co udržet, když se to nezahnízdí. Já jsem to měla při posledním těhotenství - v den termínu nic / - další den se mi začala spouštět menzes - za dva dny to přestalo a poté // . Je to na palici, ale nezbývá než čekat. A udržovat bych to nechtěla - když to chce odejít, má to smysl.

alkuska
29. říj 2017

@marta_kubina Neplaš, je možné že se to tam jen nějak nepatrně chytlo a zas to odejde protože něco nebylo v pořádku. Nic s tím nenaděláš.