icon

Duch na testu, vidíte něco?

majaaa82
14. bře 2015

Ahoj holky, vidite neco, prosim, nebo me sali zrak? Diky

Duch na testu, vidíte něco?Duch na testu, vidíte něco?
Strana
z4
monyna83
17. bře 2015

@ashley27 Ahojky, tak co? Zkusila si testík nebo vyčkáváš do zítra?

ashley27
17. bře 2015

@monyna83 Ahoj test jsem udělala ted a nevím,čárka tam je ale pořad pidi. Ms zatím nikde.

rencaf
17. bře 2015

dva dny po ms už by měla být zřetelnější, myslím si... já měla jasnou, viditelnou už nějaké dva dny před očekávanou ms... ale každá to máme jinak 😉 držím palečky, každopádně 😉

monyna83
17. bře 2015

@ashley27 Porovnej s včerejší a hoď foto...My duchařky posoudíme 😀 😀 😀

ashley27
17. bře 2015

Nejde mi to pořádně vyfotit ale řekla bych ze je stejna jako včera. Zítra udělám znova test 🙂 nikdy jsem na testu ducha nemela a ted na 3 testech. Zitra budu mít čas udělat test rano všechny testy jsou dělaný odpo. Tak uvidím 🙂 holky dekuju moc za podporu i za názory 🙂

monyna83
17. bře 2015

@ashley27 Je důležité, abys měla jednu značku. Osobně preferuji Lady Max nebo tak něco od dr. Maxe.
Jinak moc držím palce, abys na testu našla to, co si přeješ...zítra se teším na testíky se silnějšími čárkami 😉

ashley27
17. bře 2015

@monyna83 Jsou z lékárny dr Maxe 🙂 akorát už mi došli tak jsem pověřila manžela az pojede z práce ať se staví pro testy bohužel měli otevřeno už jen v DM kde maj pepino. Tak jsem zvědavá. Trochu se bojím aby to nebylo Biochemické když čárka nesili...snad bude čárka silnější..děkuji 🙂

metallico_mondo
17. bře 2015

@ashley27 já teď u druhé měla pidi ducha den před menses a docela trvalo než to zesílilo jestli chceš koukni ke mě do alba druhátko

ashley27
17. bře 2015

@metallico_mondo mas // krásné vidět to moje jsou proti tvým neviditelný 🙂 asi se dam na modlení 😀

metallico_mondo
17. bře 2015

@ashley27 no já dost ztmavila fotku aby byly vidět 😀 docela šel vidět až ten poslední 😀

metallico_mondo
17. bře 2015

@ashley27 každopádně držím palce

ashley27
18. bře 2015

Tak dneska rano na testu snehobilo takže asi dnes dorazí ms. No nic tak pojedem další kolo 😒 🙂 holky moc vám dekuju 🙂

metallico_mondo
18. bře 2015

@ashley27 přeji aby se brzy zadařilo

rencaf
18. bře 2015

to přijde, hlavu vzhůru a do boje !!! 🙂

leontynkar
26. bře 2015

AHoj holky, jsem jedna z vás.. tak kéž bychom se v dohledné době potkaly v pokročilé sekci ;) Co myslíte o mých obrázkách? Jsou dělaný z ranní moči. 12. a 13: DPO

dasus
27. bře 2015

@leontynkar no já myslím, že je to jasné 🙂. tak držím pěsti, ať vše klapne!

leontynkar
27. bře 2015

@dasus jsem si teď ještě zkusila mamatest GS a ten je negtivní si myslim. ..
ale ráno jsem zkusila ještě jiný z lékárny a ... foto

weeckle
28. bře 2015

@leontynkar ja si myslím, že je to tam :D ja som si robila test z lekárne dr.max, 18 DPO, 1-2 dni meškania MS a tá čiarka tam nabehla okamžite a silná ako kontrolná čiarka... takže ak máš pochybnosti, skús ešte vyčkať tak 3-4 dni a uvidíš už jendoznačne... každopádne gratulujem, tá druhá čiarka tam je

dasus
28. bře 2015

@leontynkar zkus ještě znovu v pondělí, držím pěsti! když tak si pořiď el. test Clearblue, ten ti, pokud jsi těhotná, ukáže i dobu, jak dlouho 🙂. dej vědět!

leontynkar
28. bře 2015

@weeckle ,@dasus já jsem dnes 15.dpo, poboliva mě břicho jak před menzes a na tt pořad stejný duch. Už 3 dny. Tak uvidíme. Zkusím fakt počkat do pondeli. clearblue asi zatím kupovat nebudu. Meskam 1 den. Ale treba na nej v průběhu týdne dojde 😄. Dekuju vám moc!!

leontynkar
29. bře 2015

Tak holky. Dnes nahore ovu /který je silnější/ a pod nim tt, který je furt stejný. Tak jsem z toho jelen

leontynkar
29. bře 2015
berrusska
29. bře 2015

já ano

rencaf
29. bře 2015

no, nevím, v den očekávané ms by měla být čárka už zřetelná, alespoň já jsem to tak měla.. také záleží, kolikátý den jsi ovulovala a kdy se ti uhnízdilo vajíčko.. já mám uvu 12-13DC a dva dny před očekávanou ms jsem měla jasnou čárku. Každá to máme ale jinak, tak uvidíš za dva tři dny... hcg na začátku těhotenství prudce každým dnem stoupá 🙂 A ty ovulační testy mi nikdy nevycházely, ty bych si teď vůbec nedělala 🙂

luciebx
29. bře 2015

@leontynkar jj videt je krasne.. zadny loveni duchu... gratulace.. ano zalezi kdy byla ovu.. takze bych se vubec nebala.. testuj obden a uvidis zda sili.. 😵

luciebx
29. bře 2015

@leontynkar ted to ctu cele.. tohle j 15 dpo? to je uz docela dlouho na tak slabyho ducha.. a hlavne kdyz ti nesili uz par dni.. no spis bych to videla na to ze to nedopadlo.. kdyz ti to nesili.. ale muzeme se mylit..cekej na ms a kdyz nic.. testuj dal

shine2015
29. bře 2015

@leontynkar já bych se zatím držela při zemi....vzhledem k tomu, že před dvema dny jsi měla čárku spíš silnější - ale možná to je tím, že jsi méně pila nebo i testem....kup si digitání test a budeš vědět hned. 12dpo už ti ukáže spolehlivě.....

a ovulační testy bych neplácala.....jsou na nich čárky pořád.....v druhé pulce cyklu určitě....navíc o tehotenství nevypovídají....hormon hcg sice může reagovat trochu s testem, ale taky vůbec nemusí a pka si deáš zbytečné nadeje....

já nevím, já nedám dopustit na digitální....udeláš si jeden test 13dpo a máš jasno....je dražší, ale dá se sehnat v akci a za další vzhledem k tomu, co vyplácáte testů jak ovulačních ke konci cyklu mysím, tak i těhotenských - často si děláte dva testy denně.....nebo i kdyby jeden.....podle mě je lepší koupit jeden test a jasný, spolehlivý (považuji clearblue digi) - nehledáte čárky, nehledáte duchy, ale jasně víte...a já když měla spoždění, udelala si digi a byl negativní, tak proste jsem tehu nebyla i když mi ostatní testy normální dělaly duchy....a pak jsem jsi udelala tři dny před ms digi, citlivost 25 a proste se ukázal jako pozitivní....

takže za mě digi test a máš jasno - a vubec pokud máš ducha...

rachele84
29. bře 2015

Ahoj holky jsem tady poprve ale sleduji vas dlouho..mam hned dotazek... S pritelem jsme se rozhodli ze se pokusime o mimi...ja uz sice ditka mam ale pritel ne.. 8mesicu bez uspechu.. no v pondeli jsem byla u mudr.jelikoz jsem mela mit menses 13.3 ale prislo jen spineni na par intimek... Ta mi vsak rekla ze dle sona mam pouze zvetsenou sliznici a pichla mi agolutin..ze se perioda rozjede.. no nedalo mi to a udelala jsem si test..no a do limitu duch nebo jak to nazvat...myslite ze je to vlivem te injekce..popripade nemuze injekce tehotenstvi uskodit? Foto prikladam je tedy mozne tehotenstvi?

shine2015
29. bře 2015

@rachele84 mysím, že duch je moc slabý.......jak jsem psala výš, zkus digi test nebo zajdi na krev do laborky at ti naberou hcg....a máš jasno hned.....

rencaf
29. bře 2015

souhlasím, kvalitní těhotenský test a žádné ovulační testy k testování těhotenství - nejsou k tomu určené a zbytečně vzbuzují plané naděje .. mě tedy nikdy nenapadlo si je dělat.

Strana
z4