icon

Duch nebo blázním?

michaelavranova12
29. bře 2021

Ahoj je na testu duch nebo už blaznim ? 4dny vynechana ms a krev 10hcg

Duch nebo blázním?
Strana
z6
hankycka
10. dub 2021

@michaelavranova12 já to nevidím moc nadějně. Ve středu jsem objednana k doktorovi. Testy moc nesili. Asi z toho nic nebude 😭

michaelavranova12
autor
10. dub 2021

@hankycka držím palce aby to vyšlo 😘😘😘

michaelavranova12
autor
14. dub 2021

Tak holky mě to dopadlo špatně .. dnes jsem byla u doktora neviděl srdeční akci a ani prý krevní propojení .. takže ve čtvrtek revize 😭😭😭😭😭

rebekabebe
14. dub 2021

@michaelavranova12 ach jo to mě mrzí 😔😔😔

michaelavranova12
autor
14. dub 2021

@rebekabebe to se asi už nezlepší co ? Kdybych byla třeba v nízkým týdnu ..😔😔😔😔

rebekabebe
14. dub 2021

@michaelavranova12 může to být mladší samozřejmě oni ti udělají ještě určitě kontrolní ultrazvuk

pepickovapavlinka
14. dub 2021

@michaelavranova12 já bych na revizi nešla vždyť to může odejít samo a aspoň by jste se mohli zase hned snažit.

michaelavranova12
autor
14. dub 2021

Jedu na pohotovost aby mi potvrdily to samém , mému doktorovi ani trochu nevěřím

lilian2111
14. dub 2021

@michaelavranova12 nech si udělat ještě jinde utz, může to být jen mladší těhotenství, nesla bych hned na revizi... držím palce 🍀

rebekabebe
14. dub 2021

@michaelavranova12 já souhlasím s holkama

michaelavranova12
autor
14. dub 2021

@rebekabebe tak teď jsem byla na pohotovosti , paní doktorka mi řekla ze vidí gestacni i žloutkový Vacek ale ne plod ale ze ný týden počítala , co si o tom myslíte ?

haskre
14. dub 2021

@michaelavranova12 určitě počkat...🍀❤️

rebekabebe
14. dub 2021
pepickovapavlinka
14. dub 2021

@michaelavranova12 taky bych počkala já v 6tt měla jen dutinku a za 14 dní už bylo ♥️

hankycka
16. dub 2021

@michaelavranova12 Ahoj tak já nakonec vcera skončila v Motole na podezření na mimodelozni. Nakonec mě vzali dneska na ultrazvuk a miminko našli v deloze i se srdickem. Prej jsem asi otehotnela tesne pred MS. Tak to snad zdarne doklepeme do konce.

michaelavranova12
autor
16. dub 2021

@hankycka tak mockrát gratuluji a držím palce aby to vyšlo ❤️ Já také furt někde lítam jen se čeká jestli se ukáže plod :( zatím vidí jen žloutkový Vacek ale bez plodu

hankycka
16. dub 2021

@michaelavranova12 Držím moc palečky.❤ Jsou to nervy. Mě už tu pomalu chystali na operaci. A najednou se objevil. A to včera na ultrazvuku nic nebylo a dneska najednou se srdíčkem. Tak mi přijde že se vše může měnit každým dnem. Nebo nevím na co koukali. 🙂

michaelavranova12
autor
16. dub 2021

@hankycka a ty jsi tam den predtim neměla ani plod nebo to aspoň ?

hankycka
16. dub 2021

@michaelavranova12 Dva dny zpět jsem byla u svého doktora a tam nic nebylo vidět. Koukali jsme na to oba. Mám doma už dceru tak jsem i věděla co čekat. Nic tam nebylo. Další den vyšetření Motol a to mi doktor řekl, že je brzo a možná vidí něco tepat. Ale kvůli bolestem se báli, že je to mimo. Koukala jsem na to a nic jsem teda neviděla. Až dneska kdy jsem šla na ultrazvuk co dělaj screeningy to je jiný level. A tam to bylo vidět krásně dutinka a i plod se srdíčkem. Hned jsem to viděla i já. Tak nevím jestli je tak moc velký rozdíl mezi ultrazvukama. Ty jsi zkoušela nemocnici ? Tam by třeba viděli víc.

michaelavranova12
autor
16. dub 2021

@hankycka tak to je super zprava❤️Moc ti přeji aby ti to vyšlo, no byla jsem na pohotovosti v nemocnici , a tam teda taky lepší ultrazvuk ale zatím furt prázdný:(

hankycka
16. dub 2021

@michaelavranova12 budu držet palečky aby se objevilo srdíčko.🙂

zdenule23
18. dub 2021

Ahojky holky , právě frčím na pohotovost začala jsem krvácet snad vše bude ok

michaelavranova12
autor
18. dub 2021

@zdenule23 ahoj jak ti to dopadlo? Snad dobře doufám

zdenule23
18. dub 2021

@michaelavranova12 ahoj moc dobře ne.. plod tam je asi 5 mm velké srdce bije.. ale mám cosi s delohou která má být kulatá ale já ji mám skoro jako fazolku či co.. Mudr byla cizinka.. Jinak mám na dolním polu 12mm velky hematom a řekla že mám hrozící potrat

zdenule23
18. dub 2021

@michaelavranova12 opr ne fazolka..nevim k čemu přirovnat nedala mi fotku.. ale byla hodně protáhla a že v 6tt má být spíše kulatá

michaelavranova12
autor
18. dub 2021

@zdenule23 :(a kdy mas jít na další kontrolu ? Určitě vše dobře dopadne

zdenule23
18. dub 2021

@michaelavranova12 Mám do 3 dnů jít ke svému gynekologovi což vlastně vychází na středu kdy má delší den .. snad to dobře dopadne, musím ležet což z dětmi nejde když jim vaříš a holce do školky obědy a svaciny (bezlepkova strava) .. Ale budu myslet pozitivně.. Říkám si co se má stát se stane.. A co ty už se ti mimisek ukazal

michaelavranova12
autor
19. dub 2021

@zdenule23 budu držet palečky aby to vše bylo dobrý , no teď jsem byla u svého dr s tím ze už tomu šanci nedávám , a hopla je tam plod i se srdeční akci 🥳🥳🥳🥳

rebekabebe
19. dub 2021

@michaelavranova12 to je super zpráva ❤️❤️

michaelavranova12
autor
19. dub 2021

@rebekabebe no jsem strašně moc rada 🥳🥳🥳🥳

Strana
z6