Duch nebo negativní test?
Dobrý den, dneska ráno jsem si dělala test z ranní moči. Délka cyklu je 35 dní dostat jsem to měla včera a nic a ani dneska zatím nic. Jelikož bylo nějaké snaženíčko tento měsíc kterému jsme ale moc nevěřili že by se to povedlo a tak jsem si říkála že si ráno udělám TT a vyšlo mi tohle prosím vás o pomoc 🙈vidím tam jenom já malilinkateho ducha nebo už jsem si to vsugerovala?😄 přikládám fotky toho testu a jedna fotka je se sníženým jasem děkuji za odpovědi

Na první fotce mozna náznak. Nevím může to být i stín z pokrčene podložky. Na těch ostatních nevidím nic.
Nic tam není. Negativní.
Spatny test, tyhle plastove jsou k nicemu
Mě to jako duch přijde, zkus to nějakým normálním testem zítra ráno. A hlavně používej pořád stejnou značku testů ať to můžeš porovnávat.
Na tech prvních fotkách,nic nevidím,ale na té poslední slabou,druhou čárku ano. 😊
@smekalovamo děkuji za reakci tak dneska ranní test z moči a vůbec nic ani malilinkaty duch 😕😞
Ja vidim na prvni fotce duvlcha a ze kde je ostatni vidi, tak ja ne, ale ja v den zpozdeni uz mela viditelnou carku.
@elinka90 no já už mám dneska 4 den spoždění a bolí mě prsa a mám je jakoby nalite takže se mi zvětšily což se normálně neděje při ms a ještě jsem hrozně hrozně pořád unavena a jinak žádné jiné příznaky nemám zatím tak nevím jestli jít k dr nebo počkat jestli to ještě nepřijde..🤔😊

Promiň, nic tam nevidím.