Duch nebo vidina? 🙂
Ahoj maminky snazilky a vubec vsichni! 🙂 holky mam nepatrne zpozdeni 3 dny a po vice jak roce snazeni jsem si rekla ze test zkusim ale jsem spis zmatena. Co myslite je tam duch nebo jen moje prani? 😅 diky moc vsem za odpoved 🙂))

@vero_nika17 vazne? Pani... dekuji za odpoved 🙂 😍
Taky něco vidím.
Taky vidim,tiše gratuluji 🙂
viděla jsem hned a když jsem si naklonila monitor , tak ještě víc 🙂
@barusilonka dekuji moc... nemuzu tomu ani uverit po vice jak roce. Nevzdavej to 🙂. Drzim palecky a jeste jednou moc dekuji 🙂
Já vidím krásně i par vteřin po probuzení 😂
@foxanne zkuste 🙂 a třeba spíš obden, každá den to není moc posunově vidět 🙂 vím to z vlastní zkušenosti. Tak jsem byla před necelými dvěma lety nadšená. Zjistila jsem to dva dny před vánoci, slaboučký asi jako váš a do vánoc jsem to nevydržela neříct.. jen co se manžel vrátil z nákupu jsem na něj naběhla s testem, jestli to vidí taky :D
Ty jo holky neverim :D. Fakt dekuji za pomoc. Musim to zitra zkusit znovu 🙂
Ok zkusim v utery 🙂 diky za tip. No jestli to tak je tak to zkusim vydrzet pod stromecek. To je vyzva... jsem desne ukecana :D.
taky vidím, ať sílí 🙂
Tohle není žádný duch, ale hezká druhá čárka, taky jsem měla po pár dnech zpoždění takovou 🙂 Zkus další testík třeba v úterý, uvidíš, že bude silnější 🙂
Gratuluji🌹
Moc gratuluji <3 Přeji bezproblémové těhotenství a krásný porod 😍
Take vidim
@foxanne gratuluji 🙂
Vidím vidím

Tohle už je krásnej duch ;)... Držím palečky! Nám to vyšlo po dvou letech a na ten moment, kdy jsem to zjistila, nikdy nezapomenu ❤
Damy moc vam dekuji 🙂. Zkusim to jeste v utery. Jsem nadsena 🙂
Tak co, tak co? Je utery. Doufam, ze dobre zpravy 🙂
@vero_nika17 je to silnejsi! 🙂 akorat mi nejde pridat fotka :D
@foxanne achjooo 😀 ale tak dobra zprava ! Rikaaam ze gratuluji 🙂)))
@vero_nika17 dekuji moc. No kdyby fungovalo tlacitko pod prispevkem ten fotacek pridala bych to klidne hned 🙂
http://www.imgup.cz/image/LJCe tak jedine takhle ;)

Je tam ;)