Ducha vidím, ale...

1. čer 2021

Hezký den, mám dneska 7 dní zpoždění. Na testu in time ducha vidím, ale jenom na tom starém. Ten dnešní se mi rozpil a nový teď nemám. Četla jsem tady hodně že intime dělá duchy rád. Klasický mívám mezi MS 24 dní, celkově cyklus 29dni... Poslední MS mi skončila 30.4... O miminko se úplně nesnažíme, ale kdyby se poštěstilo budeme šťastní.

Klasicky mě před MS tak 10 dní bolí prsa, teď mě bolí poslední dva dny takže už se lehce smiruji s tím že MS přijde.

Ale zajímá mě, kdy se vám ukázali pozitivní testy? Často čtu že ještě před vynecháním MS. Jiným zas do týdne. Ale může to být i později? Na krev zatím nejdu, mám z brání krve hrůzu takže pokud to není nezbytne nutné tak to ráda vynechám :D

elfka21
1. čer 2021

Mohu napsat jen svou zkušenost. Dva dny před vynecháním MS to bylo úplně jasné, žádný duch. Ale každá jsme jiná...

keksik002
1. čer 2021

No, me se jasna carka ukazala asi týden pred MS, ale byt na vasem miste bych si koupila novy test a pokud jste tehotna tak se vam ukaze jasna carka i kdykoliv behem dne ;)

autor
1. čer 2021

Děkuji, zkusím nový test. Jsem z toho nešťastná. Tenhle cyklus je celý úplně jiný. Bylo mi zle, bolel podbrisek... Teď mám stále hojný výtok a to u mě není normální. Ikdyz přítel je opravdu spokojený 😂😂😂 nicméně mám trochu strach z toho kdy mě MS chytne. Beztak v nejméně vhodnou dobu. Je to takové naprd jsem zvyklá na pravidelnost... A taky samozřejmě čtu všechny možné diskuze a články ("hypochondr" hadra 😂) a nervuju z nějakého zdravotního problému. No možná i trochu doufám aby se objevili 2 čárky. Ale nechám to na osudu 🙂

klokanka31
1. čer 2021

Zkus si udělat mamatest, podle mě je nejspolehlivější.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru