icon

Duchové na testech

talala
4. pro 2016

Ahoj holky, prosím Vas máte některá z vás zkušenosti s testem od Dr.Max lady test? S Přítelem se snažíme o miminko a právě mám 4 dny zpoždění, dnes jsem si udělala test a mám na něm světle růžového ducha, tak nevím zda se těšit, nemám žádné zkušenosti s timto testem a nebo jen poplach. Nebo kdy mám zkusit další test? Moc Děkuji za vaše rady 🙂

Strana
z2
hul
4. pro 2016

@talala neboj je tam krásná čárka 🙂 na všech vidím a ten poslední je jasný 🙂 Preju hodně štěstí a za par měsíců ať te někdo zevnitř pěkně okopava :D

milca111
4. pro 2016

@megynka13 chtělo by to brýle 😂 Vidím carecku docela dobře😉

talala
autor
4. pro 2016

Děkuji moc, můžete mi jako zkušenější maminky poradit jak mám dále pokračovat prosím? Zdá ještě zkusit pár testů? nebo zavolat již doktorce a domluvit se sní? Omlouvám se asi za pitome dotazy ale jsem z toho všeho v šoku a nevím co dělat 🙂 děkuji moc

hul
4. pro 2016

@talala v klidu 🙂 zavolej doktorce a ona te objedná na první prohlídku 🙂. Já osobně jsem si par testu ještě pro sebe dělala jelikož jsem nevěřila :D Ale nutně je dělat Nemusis. Důležitý je ultrazvuk u doktorky 🙂

milca111
4. pro 2016

@talala jj přesně jak píše hůl.Zavolej doktorce a spěchat nemusíš.Ino když tam půjdeš dřív jak v 6 týdnu,stejne prd se dozvíš.N a utz bude vidět tak max váček a budeš muset jít ještě znovu na potvrzení srdeční akce.Idealne je tam jít kolem 8 tt a budeš mít jistotu,ze je vše ok.

adusee
4. pro 2016

😅

@megynka13

No holky je tam krásně vidět 🙂

talala
autor
5. pro 2016

Děkuji 🙂 já mám už myslím jasno, 🙂 dělala jsem si i clearblue 🙂 a doktorce teda nevím zda zavolat tenhle týden nebo ještě počkat 🙂

lea212
5. pro 2016

@talala zavolej a objednej se za tyden, za dva, však ona bude vedet.....

Jinak holky moc neradim nejak extra otalet s navstevou gynekologa. Moje první tehotenstvi bylo mimodelozni a diky tomu, ze jsem hned běžela na gyndu se na to prislo včas....

tahejhula
5. pro 2016

Klidne pockej ctyri tydny. Nevidim smysl v drivejsi navsteve. Trapit se dopredu mimodeloznim, je zbytecny stres.

astyna
5. pro 2016

Také jsem si dělala ještě 2 testy, protože mi nic není, krásně to sílí a k doktoce jdu až v 8.týdnu.

adusee
5. pro 2016

@talala byla jsem na gyndě,když mi digitál ukázal +2-3,všechny temríny byli obsazené takže jsem šla hned a byla vysoká sliznici 4týden,za týdne jsem byla 5-6(gestační váček)další týden neplánovaně kvůli mykoze 6-7tt a miminku už tlouklo srdíčko a na další jdu zítra,jsme zvědavá kolik jsem tt.

talala
autor
5. pro 2016

Děkuji moc, takže Zavolám doktorce a domluvim se sní a uvidím co mi řekne 🙂 děkuji moc, a napište jak se vám daří budoucí maminky 🙂

racerunner
5. pro 2016

@lea212 taky jsem si prožila mimoděložní, ale teda já nějak od začátku věděla, že to není OK - už v den menses a pozitivním testu jsem slabounce krvácela červenou krví, později černou, pak mě i začalo bolet břicho. HCG ale zpočátku stoupalo v normě. Problém mimoděložního je, že i u něj může být tzv. falešný gestační váček v děloze na UZ . Dr. pak vidí časné těhu a pošle tě na další prohlídku za týden. To byl můj případ a není ojedinělý. Vlastně to lehce oddálilo diagnosu. Takže i za mě- pokud se nic neděje, neběhat tam hned, pokud ale žena cítí, že je něco špatně (krev, bolesti...) tak určitě ano.

lea212
5. pro 2016

@racerunner ja mela slabou menstruaci a pozitivní test (nabehla mi prsa apod.),proto jsem si ho udělala. Ale tak menstruovat na zacatku tehu muzes. U me v deloze nebylo nic, tak mi pichli injekci a po druhe prohlidce, kde nebylo noc jsem uz ficela do nemocnice...

Strana
z2