Dvě čárky na ovulačním testu, může to být těhotenství?

chajdaloupka
9. dub 2015

Ahoj holky, vím že se to tu už několikrát probíralo. Poslední MS jsem měla 14.3. (5 dní). Podle kalendáře bych menstruaci měla dostat 11.4., snažíme se o miminko už dlouho, beru clostylbegyt a proveru. Dnes jsem si dělala ovulační test a jsou tam dvě čárky, ta jedna slabě. Ukazuje ovulační test i doznívající ovulaci? Nebo to může být těhotenství? TT zatím negativní. Prosím poradte, vím že to nemusí nic znamenat ale i tak se tu klepu....

lilie0
9. dub 2015

Ahojky, pokud mas na ovulacnim testu druhou carku jen slabou, tak je negativni. Takze nemas ani ovulaci a nezobrazi ti ani tehu. Cetla jsem, ze spousta holek ma zkusenost, ze i ovu test ukaze tehu, ale to by musel byt pozitivni a to je pouze kdyz je druha carka min stejne tak silna jako kontrolni, precti si letacek u testu a tam to mas vysvetlene.

wrbka
10. dub 2015

@chajdaloupka ja jsem to tak měla, tt test byl snehobily na zacatku a ovu test mi ukazoval dusiky... postupne silil a po par dnech tam byly dálnice. To uz i na tehutestu byla zretelna carka ale plna jeste ne.

belleelle
10. dub 2015

@chajdaloupka čárku na ovu testu mám celý cyklus, v těhu byla extrémně sytá.

lusiana125
10. dub 2015

@chajdaloupka

tento ovulační test jsem měla 2 dny před menstruací....obyčejný těhotenský test mi čárku ukázat až 4 dny po vynechání ms...omlouvám se za fotku, je trochu rozmazaná, ale snad něco z toho bude vidět...

lusiana125
10. dub 2015

@chajdaloupka ještě jsem našla jednu fotku

chajdaloupka
autor
10. dub 2015

@lusiana125 presne takhle vypadaji moje ovu testy 🙂

lusiana125
11. dub 2015

@chajdaloupka tak při takovém výsledku jsem byla v 1. týdnu

pro89
22. dub 2015

@lusiana125 to bylo týden po ovulaci?
Chajdanloupka lh hormon je hodně podobný Hcg tím pádem to ten test pobere a pokud jsi po ovulaci a povedlo se tak ti to ovu test ukáže a může být slabší už je to stjeny princip jako u Tt ;) držím palce

mortizany
19. led 2021

Holky, poradíte mi. Dneska je to 8 dní od pozitivního oči testu a ten dnešní vypadá takto 🤷🏻‍♀️ vůbec z toho nejsem moudrá. Druhá fotka je jak mi začal zase sílit. Běžně ho mám po ovulaci jasného negativní jako je na foto 2. Co to má být ? To mám jako dvě ovulace v cyklu ?

První fotka : horní test je dělaný před 8 dny a ten pod je dnešní

obleceniahracky
21. led 2021

Vcerejsi ovu test a tt clearblue negativni ☹

harleta
13. srp 2021

Holky mám týden po ovu(i pozitivní test) a ovulační test silnější, ms za týden. Stalo se to nějaké z Vás? Viz. foto...

tasimia
13. srp 2021

@harleta to mi přijde jako normální ovu test pri testování cyklu 🙂

harleta
13. srp 2021

@tasimia no po ovulaci mi to právě sláblo až vymizelo. Ale teď to sláblo třia dny po a začalo zase sílit. Jako bych měla dvě ovulace právě.

vendelinka08
13. srp 2021

@harleta Ano stalo, a těhotenství to nebylo. Ale to neznamená, že nemůžeš být těhotná. Jen je ještě dost brzy na zjištění těhotenství, pokud jsi teprve tyden po ovulaci.

nikajir
7. dub 2023

Aho holky a má někdo zkušenost , ze by to klaplo i když ovu test ještě není úplně pozitivní ale čárka tmavne ? Tt zatím negativní jsem 3dny před MS

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru