Dvě dělohy?

sedmikraska84
10. bře 2017

Zdravim maminky.Jsem už 9 den v nemocnici a ve s krátce se pokusím popsat co mi tu dělají a stejne nikdo neví co mi je.Podezreni na mimo děložní tak mi týden ob den brali krev a dělali ultrazvuk .V děloze se po dvou dnech objevil váček ale prázdný. Po týdnu se nic nezměnilo tak jsem podstoupila revizi dělohy a k tomu laparoskopii a tam se jen podivali a nic tam prý nebylo.Takze mimo děložní vyloučeno a po operaci kontrolní hcg a stouplo o 1000 jednotek.Tak znova za dva dny ultrazvuk a tam znova vacek a prý vypadá lépe ale zase "zatím "prázdný. Podotýkám ze revizi mi dělali v 6+5 a ted prý odpovída 5+1 a dnes po hcg ktere moc ne stouplo mi řekli že mám zřejmne 2 dělohy. A na dále budeme prý sledovat hcg a ultrazvuk. Holky už jsem zoufala. Nevím jestli si nemam nechat udělat znova revizi a jít domu.Pry mi zřejmne vyčistili jen tu jednu dělohu. A to už mám po porodu a mam 14m dítě a ted mi řeknou ze mam asi dvě dělohy? A nechtějí me pustit a bojim se ze stejne to nedopadne a skončím na sále. Stalo se to některé? Na vse mi tady řeknou ze neví. 😢

michaela2015
11. bře 2017

Ahoj sedmikrásko84. S tímto nemám vůbec žádné zkušenosti, ale ráda bych tě nějak alespoň trošičku uklidnila. Vím, že ti to nebude zřejmě nic platné, ale pokusím se.
Chtělo by se říct, abys věřila lékařům, oni jsou ti, co přeci vědí a dokážou uzdravovat a bojovat s různými neduhy... Na druhou stranu ti řeknu, že pokud za 9 dní strávených v nemocnici děláním několika testů stále nedokážou říct, co se ti to děje, doporučila bych ti, abys podepsala revers (pokud se s nimi nedohodneš) a vyhledala jiného lékaře či specialistu. A to i za cenu, že bys stejně mohla skončit na operačním sále. Jak dlouho ještě budeš v nemocnici? A co se změní??? Lékaři nevědí, teď něco tvrdí, ale pravděpodobně jen hádají a odhadují - tohle přece nemůžeš dlouho snášet. Buď silná, bojuj sama za sebe a nečekej, až lékaři někdy někdy... na něco přijdou. Jdi si pro pomoc jinam.

sedmikraska84
autor
11. bře 2017

@michaela2015 Děkuji za názor a podporu.Uz o tom dnes uvažuji. V pondělí mam mit další testy a ultrazvuk a bude vizita.Chci jim říct, že už mi musí něco říct že takhle to nejde a uvažuji o tom,že půjdu jinam. Věřim jim,ale nechápu, že pořád nevedi. Od čtvrtka az ted co bude pondělí si me nikdo nevšimne a další dny pryc.Musim to v pondělí už rozseknout. Děkuji a pěkný den

simone5
11. bře 2017

Také s tím nemám žádnou zkušenost, ale já osobně bych požádala o názor jiného specialistu. Máš na to právo, normálně jim to takto řekni, že to není, že bys jim nevěřila, ale chceš se poradit s dalším specialistou. Nemusíš se ani kvůli tomu dostávat s nimi do konfliktu, vzhledem k tomu, že jsou sami bezradní, tak by to měli pochopit. Držím palce!

kafr
11. bře 2017

Ahoj, moc drzim palce, aby ti to dobre dopadlo. Moc ti asi neporadim, ale:
1. Sousedka ma "dvoulalocnou delohu" proste priroda obcas udela neco extra (doktori ji navic tvrdili, ze nema sanci na normalni prirozene tehotenstvi. A zase, priroda si poradila ma 2syny).
2. I doktori jsou jen lidi a ne vzdy vi. Zrovna vcera mi toto moje gyn. potvrdila, vylozene mi rekla, ze ucebnice a teorie je jedna vec a priroda a realita druha.

Asi to bude potrebovat jineho doktora s jinymi zkusenostmi...

kafr
25. črc 2017

@sedmikraska84 ahoj, muzu se zeptat, jak to s tebou nakonec dopadlo? Zjistili doktori kde byl problem?

sedmikraska84
autor
26. črc 2017

Ahoj.Noc mo neřekli jen me znova vyčistili. Ty dvě dělohy je zřejmne nesmysl a jinak mi nevysvětlil co a jak.pry to nedokážou s určitostí říct. Tak budu doufat že je vse v pořádku protoze se pokoušíme znova.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru