GS mamatest. Je falešný? Je tam duch?
Ahoj, nejsem lovitelka duchu , ale dneska mi to nedalo . Začínám cítit prsa a bolí mě v podbrisku. Vidíte něco nebo už jsem blázen ? Tohle už je po limitu , ale v limitu bych řekla ze šlo vidět lépe. Už jsem měla jednou ducha na maxovi, stalo se vám někomu ze by měl falešný i mamatestu? Děkuji
@pro89 něco tam je
vy máte už zpoždění?
@juliemichal Kdy máte dostat MS?
@jituli84 cca za 3-4 dny,dnes 11DPO.
@jituli84 dělám si teď tak brzo testíky skrz toho,že v úterý mám jet 110km do caru,tak kdyby to náhodou klaplo tak ať zbytečně tak daleko nejezdím 😀 😀
@juliemichal zkuste si udělat test clearblue s ukazatelem tydnu, ten mi to vždy potvrdil uplně, řekne jasně jestli jste těhotná nebo ne 🙂
@jituli84 ano ano to vím 🙂 pamatuji si to jako kdyby to bylo včera 😀 u Matyáška jsem byla 11 dnů po IUI tudiž 11DPO a měla jsem strašně slabého dušíka na tt a ten den jsem po všech čertech (všude v lékárnách) hledala clearblue 😀 sehnala jsem ho asi v cca 5 té lékárně 😀 no a pak jsem si ho prubla v tescu na wc a venku před tescem jsem už měla +1-2 ♥ ale teď tomu moc nevěřím tak proto do něj nejdu ☹ mám strach před 4 cykly ZT a pak min cyklus biochemko,takže tomu tak moc nevěřím,dokud tam nebude silnější čárka tak do clearblue nejdu 🙂 mám ještě 2 testíky na zítřek a pondělí a pokud v pondělí bude daleko viditelnější duch na testíku tak hned do clearblue půjdu 🙂 🙂
@jituli84 a gratuluji ♥ ♥
@pro89 Mamatest neni podle me zrovna moc spolehlivy. Ja beru HA ale ms byla divna tak jsem vcera pro jistotu zkusila. Na jednom duch asi jak u tebe a na druhym nic.
@juliemichal děkuji vám, v dubnu jsem měla samovolný, tak se tak trochu modlím, abych si tím nemusela projít znovu ..
@jituli84 moc držím palečky aby už bylo vše v naprostém pořádku ♥ ♥ já měla samovolný v květnu. a od té doby asi nic,no uvidíme jak zítra bude vypadat testík a pak pozítří 🙂 🙂
@juliemichal jj držím vám palečky, pro mě to bude první dítko, po těch všech strastech, co nás potkaly , at se vám taktéž zadaří 🙂
@jituli84 taky moc děkuji,já se těším na Vaše nové fotečky z UTZ ♥ kdy vlastně jdete na kontrolu? 🙂 u nás to bude 4 a poslední dítko,manžílek mě půl roku přemlouval do mimi,ale já nechtěla a teď se snažíme 4tý měsíc do caru jdu právě proto,že jak jsme se snažili o Matea 4 roky tak mi zjistili,že jsem alergická na sperma a ta alergie prý asi ani nemizí :-O :-O takže když otěhotním tak ta látka na kterou jsem alergická se přemístí do toho zárodku nebo jak to napsat a zabije ho :-O takže když jsem alergik na sperma tak jedině otěhotním přes IUI.a hledám plané naděje teď v tesících i když vím jak to vlastně nakonec dopadne ☹ bude zase s toho biochemko anebo samovolný v raném týdnu.
Mamatest mi nikdy neudělal falešný test.. vždy jsem testovala 1-3dny po ms a byly tam krásne čárky, takže ten 4tt..
Nějaký náznak tam je...
@juliemichal na kontrolu jdu 4.9., screening už máme za sebou, momentálně jsem ve 14tt, ale ten strach zůstává, ale člověk se o dítě pak stejně bojí už pořád. Já zustala doma, 1. trimestr byl pro mně plný nevolností, hrozných migren, zvracení a celkového vyčerpání, asi jsou hrdinky, které to dávaly, ale já teda ne 🙂
@jituli84 jé tak už 14tt?to je krásné,tak jen tak dál 🙂 a už víte co nosíte pod srdíčkem?v tomto týdnu jsem u všech kluků už věděla,že to jsou kluci 😀 😀 jinak já jsem naštěstí nevolnosti aj neměla ani u jednoho,tak tady toto naštěstí neznám 🙂 🙂 ale je dobře,že už je vám líp 🙂 ale aspoň,že miminko o sobě takto krásně dávalo vědět 😀 ale já bych to asi taky nedávala tak jak jste to nedávala vy 🙂 jinak teď jsem na nemocenské ze zády,a chci přejít z nemocenské na nemocenskou,tak doufám,že co nejdřív otěhotním.právě,že mám hrozně špatnou jizvu po 2 sekcí tak stejně hned budu riziková a nemohla bych chodit do práce,hned bych byla doma.
@juliemichal no uplně jistě to nevim, dr si nebyla jistá, jen naznačila, že by to mohla bejt holčička, tak uvidíme 🙂 no mám strach z každého ultrazvuku, ale zatím se zdá bejt v pořádku , dnes jsem 14+6, podle tehu kalkul, ale prakticky každý dr mi to vypočítá jinak
@jituli84 toto moc dobře znám,ale nebojte se,už to určitě bude v naprostém pořádku ♥ ♥ ale chápu Vás 🙂 a ohledně toho UTZ a určování týdnů to taky znám,skoro každý dr mi tvrdil něco jiného 😀 😀
@juliemichal kamarádka mi řekla, na týdny se vykašli , hlavně že víš kdy nejspíš budeš rodit :D
@jituli84 no přesně tak,to kamarádka má pravdu 😀 😀
já jsem měla u prvního TP 15.6.2009 narodil se 26.6.2009
u druhého TP 20.4.2012 a narodil se 26.6.20012
u třetího TP 25.1.2017 a narodil se 12.1.2017 😀
@juliemichal hmmm taky dobře :D

@pro89 a ještě fotku 🙂