icon

GSmamatest - je spolehlivý?

veronika8808
24. srp 2018

Ahoj holky. Snažíme se druhý měsíc. Ovu proběhla 13-14 srpna. Mám 6 dni do MS. Je možné, že by se na testu takhle brzy něco klubalo nebo mamatest hází falesnaky?

GSmamatest - je spolehlivý?GSmamatest - je spolehlivý?
Strana
z3
veronika8808
autor
29. srp 2018

Dekuju ❤️

astyna
29. srp 2018

Heureka,bajecne!

veronika8808
autor
29. srp 2018

Bohužel holky, teď večer jsem to dostala

janina92
29. srp 2018

@veronika8808 to snad ne😕 a jako že hodně? Určitě bych zajela k doktorovi..

veronika8808
autor
30. srp 2018

no jsem z toho jelen.Na testech duchove. V den očekávané menstruace Digital plus a 1-2 a vecer menstruace. Dneska ráno na testu též duch. Teď dopoledne jsem doma vyhrabala dva mamatesty tak šup snima do moče a ještě dusici. Tak uvidím. Buď to odejde nebo se stane zázrak a budu menstruovat do 5 měsíce jako moje teta 😃

jaaaninda
30. srp 2018

@veronika8808 uvidíš jestli bude sílit nebo z toho bude biochemické. Testy ti moc nesílí, spíš bych to viděla špatně ☹ Držím palce

veronika8808
autor
30. srp 2018

@jaaaninda Já vím že jsem jak blbec ale zažívám tohle poprvé. Takže nevím, jestli čekat až dokrvacim nebo jet na gyndu do nemocnice. Břicho mě bolí pořád ale už to není na prášek jako v noci

jaaaninda
30. srp 2018

@veronika8808 pokud se bolesti znovu nerozjedou a ms normálně po několika dnech skončí, tak bych to neřešila, samozřejmě při problémech k doktorovi nebo na pohotovost. Kdybys netestovala před ms, tak tohle teď povazuješ jen za bolestivější ms. Bohužel se to stává. Ale snažíte se zatím chvíli, tak hlavu vzhůru příště to určitě vyjde.

astyna
30. srp 2018

Heled,ja bych jeste flintu nehazela. Ja to zazila u druheho syna - bolest bricha,duch,pak dva dny krvaceni (fakt cervene),tak si rikam,nepovedlo se. A pak se to zastavilo a den pote jasne dve carky. Pokud te ovsem bude extremne bolet bricho, krvacet kusy, zajedna pohotovost,to uz normalni neni a mohla bys prijit taky o dost krve...tehu je ted bud a nebo.

jaaaninda
30. srp 2018

@astyna vzhledem k tomu,že prvního ducha zakladatelka našla už před 6 dny a test vůbec nezesílil,tak bych se připravovala na tu horší možnost ☹ uvidíme, samozřejmě bych byla ráda za dobré zprávy

astyna
30. srp 2018

@jaaaninda

bohužel máš asi pravdu. toto je přesně ten důvod, proč se nemá testovat před termínem ms....vůbec nic to totiž nemusí znamenat.

veronika8808
autor
30. srp 2018

Máte pravdu - měla jsem to vydržet. No nicméně trochu jsem se prospala. Břicho neboli ale při pohybu ostrá bolest na prave straně

janina92
30. srp 2018

@veronika8808 Ach jo, asi to fakt nevypadá dobře...radši zajeď k doktorovi kdyby se ti něco nezdálo, buď silná 🍀

veronika8808
autor
30. srp 2018

@janina92 mám fakt strach. Krvácím dal, menstruacni bolesti odešli a místo toho nepravidelna bodava bolest na prave straně a test od rána zesílil. Na první fotce tři testy z rána. Modrý dělaný brzy ráno, fialové dva někdy kolem půl 11 a teď před hodinou na druhý fotce. Fakt to nechapu

jaaaninda
30. srp 2018

@veronika8808 jestli se ti to nezdá, zajeď k doktorovi nebo na pohotovost. Test je výraznější, třeba to ještě dobře dopadne. Ale já třeba měla testy z odpoledne výraznější než z rána.

veronika8808
autor
30. srp 2018

Tak na ultrazvuku samozřejmě nic vidět nebylo, děloha čistá, normálně probíhajíci menstruace Doktorce ovšem bylo divné že i digi test ukázal tehu takže mi nabrali krev a zítra si mám zavolat na výsledky. Když HCG bude nízké 100-200 tak v pondělí na kontrolni krev a vyšetření stím, že když to HCG klesne tak to odešlo samo.Kdyz ti bude vysoké tak tam pojedu ještě zítra a bude se to hlídat. Že buď by to bylo mimodelozni nebo si prostě ještě tenhle měsíc odmenstruuju

bejbinecko
30. srp 2018

@veronika8808 ja mam 4 dni do menzesu a.mamatest comfort dnes.mi vysiel takto takze.je to.mozne...dolezite je.ci tie ciarky bolo vidno v limite.....ja som ju krasne v limite videla a potom ked.to uschlo trosku zbledla....inak vsimla som si ze.na tych mamtest pasikoch ked.ich vyberies este.nepouzite a.pozres nan tak je tam taky ako keby duch..takze aby to nemylilo

astyna
30. srp 2018

Ten dnešní test vypadá fakt jako pozitivní. Nemůžeš mít mimoděložní, že ne? kvůli té bolesti na pravé straně...? Krvácení může být i z hematomu...

dzungala
Autor odpověď smazal
ani3
30. srp 2018

Prodělala jsem mimodelozni v květnu ,čárka na testech mi silela ,ale velmi pomalu.Obcas jsem krvacela a vždy jsem myslela ,ze je to menstruace ...nakonec mě poslali do nemocnice a tam po 3 dnech pozorování potvrdili mimodelozni ...držím ti palce a posílám sílu ať to dopadne jakkoliv 💋

dzungala
Autor odpověď smazal
dzungala
Autor odpověď smazal
veronika8808
autor
31. srp 2018

Takže děvčata… Jelikož jsem testila fakt moc brzy, tak je jasné, že stále nevím nic. Kdybych nedostala MS tak teprve dnes bych měla dva dny zpoždění.Takže nevím vůbec nic.Doktor při ultrazvuku neřekl ani slovo. Pouze něco diktoval sestře. Pak mi jen vrazila zprávu do ruky a šla jsem si pro zadanku na další krev na kterou mám jít v pondělí. Jediné, co vím, je to, že mimodelozni to asi nebude protože by prý tam viděl nějakou tekutinu nebo co. Jediné, co mě vrtá hlavou je to, že ve zprávě že včera jiné rozměry dělohy než dneska. Včera děloha v AVF velik 76×37mm endom. echo do 3mm a dneska ve zprávě z ultrazvuku děloha v AVF 80×37mm, end. 5,2mm. Z úst sestry jsem akorát zaslechla hcg 24. Takže to vypadá, že to odešlo

astyna
31. srp 2018

@veronika8808

Hmmm to fakt tak bohužel vypadá. Zase na druhou stranu, máš zkušenost.

ani3
31. srp 2018

@veronika8808 Je možné,že si to klidně dostala a i přesto můžeš být těhotná.Teď záleží zda HCG bude stoupat a bude stoupat tak jak má. Jinak na ultrazvuku bývá dutinka vidět ,když máš HCG 1000. Mimoděložní ti taky nepotvrdí ihned! Já měla dokonce HCG 3404 a můj dr.nic neviděl pouze zvětšenou dělohu a v nemocnici ho objevili až po 3 dnech pozorovaní ! A furt lepší ,aby to odešlo tak jak má, než mimoděložní. Vim,že to bude těžké tohle číst,ale věř,že ta příroda to má sakra dobře zařízené,aby se na svět dostali jen silní jedinci. Myslím na Tebe a dej vědět!

dzungala
Autor odpověď smazal
veronika8808
autor
1. zář 2018

Na testu už nic. Prostě to odešlo, a ikdyz mě to strašně mrzí, mělo to určitě důvod. Hlavu z toho nevesim. Alespoň víme, že nám to jde a budeme se snažit dal

dzungala
Autor odpověď smazal
veronika8808
autor
1. zář 2018

@dzungala no hele už mi to bylo řečeno že se může stát že další měsíc se to chytí a udrží :D Necháme se překvapit 🙂

astyna
1. zář 2018

@veronika8808

přesně tak. Kdyby jsi netestovala, tak to ani nevíš a neřešíš 🙂 navíc je tohle fakt běžné.

Strana
z3