icon

HCG 11, není moc nízké?

mona1983
7. říj 2016

Holky mam dotaz.. poslední měsíčky 22.8. TJ před 45 dny..poslední týden jsem si dělala tehotensky testy a nic.. dnes jsem nevydržela a šla jsem nechat si namerit hcg.. výsledek 11.v laboratoři řekli že je to už pozitivní ale na hraně. .řekli byste už přítelovi ?? Jde mi o to ze má zítra narozeniny a chtěla bych mu to dat jako dárek. .ale zase aby to nebyl plány poplach a pak to nevyšlo a nebyli jsme smutný oba ☹

Strana
z2
mona1983
autor
12. říj 2016

Tak holky hcg 96.. tak někde těhotna jsem..za týden se uvidí vic pry.

astyna
12. říj 2016

@mona1983

No to už je krásné číslo 🙂 to bude dobréééé

shine2015
12. říj 2016

@mona1983 tky myslim ze to bude ok..... ;),ale byt tebou tak nikomu nic nerikam...max partnerovi. Ale s tim ze bude ticho taky....nechte si to pro sebe jako vase tajemstvi co nejdyl.

mona1983
autor
12. říj 2016

No to určíte říkat nebudu !! Ted mi zas kamarádka říkala že po 4 dnech je to ještě pořád málo. . Ještě jak mi říkal doktor ze tam někde vidí vodu tak se toho mimo opravdu bojim. .no bude to dlouhý týden čekání 🙂 přítelovi zatím nic neřeknu. .už jsem to vydržela do ted tak to zvládnu. . Za to překvapení kdyby to náhodou vyšlo mi to stoji 🙂

lucka00024
12. říj 2016

@mona1983 Moc držim palce ať je mimi ta kde ma 🙂

shine2015
12. říj 2016

@mona1983 kazde dva dny se ma +-dvojnadobit....tzn 22-44...kolik ze mas ty??? ;) bude to dobre neboj nic.

mona1983
autor
12. říj 2016

Mám 93..no uvidíme. .už aby bylo za týden. .kdyby se to povedlo to by nás tatka koukal 🙂

jarmulka
12. říj 2016

@mona1983 krásně, ukázkově Ti stoupá!!!! Koukej : 7. října jsi měla 11 , za dva dny 9. října bys měla mít 22, za další dva dny - tzn. včera bys měla mít 44 a Ty jsi měla 93 !!!!! Nestresuj se!!!!! Věř miminku 🙂 ... víš, ono i kdyby, tak s tím stejně nejde nic ,,nadělat,, něco na tom změnit... Ale podle mě jsi na tom úplně stejně, jako jsem byla já!!!! Tzn. za 8 měsíců si dáte první rande na sále 🙂 😵 😵 😵 😵

damae
12. říj 2016

@mona1983 supr, zatím to vypadá vážně dobře!

mona1983
autor
12. říj 2016

@jarmulka tos napsala hezky. Tak ja tedy doufám a věřim. . 🙂

lucykal
12. říj 2016

krásné mám velkou radost, věřím, že to bude dobré 🙂 a brzy budeš ukazovat první fotečku.

damae
16. říj 2016

@mona1983 Ahoj, tak co, jak se to vyviji? Drzim ti stale palce!

mona1983
autor
17. říj 2016

Holky jsem objednám a na utery na kontrolu.tyden řekl že doktor počkáme a uvidíme jestli se něco objevi. .takže zítra jdu na to..sama jsem napnuta jak kšandy. 🙂

lucykal
17. říj 2016

@mona1983 moc moc držím palce. budu na tebe (vas)myslett.

lucykal
18. říj 2016

Jak to vypadá?

lucka00024
19. říj 2016

Taky mě zajímá co a jak,doufám že vše v pořádku 🙂

mona1983
autor
20. říj 2016

Holky omlouvám se ted jsem tu nebyla nějaký čas 🙂 takze u doktora asi tak..plod už je vidět. Takže těhotna jsem.ale je to asi někde 6.tyden.a vedle toho plodu mam nějakou sraženinu.ze mam na sebe dávat bacha aby to nevyslo ven i s plodem.. .jinak hcg řekl že nemá význam měřit. . Ze ted je vidět že se něco děje a ze podle času uvidime.nicmene ze si myslí že to má správny vývoj.kdyz před týdnem nebylo vidět nic a za týden už něco vidět je 🙂 tak ještě musím vydržet 14 dni a už se budu trochu radovat. .Ted me ještě spíše doktor strasil az me nakazil 🙂

lucykal
26. říj 2016

@mona1983 Super zpráva už jsem si říkala jak to vypadá. V děloze je vidět když je hcg nad 1000 takže určitě vyrostlo. Věřím, že to bude tak jak má. Jinak sraženina neboli hematom když je malinkatý tak myslím, že to bude v pořádku může se při nem špinit nebo krvácet. Já měla při druhém těhtenství obrovský svakrát jsem byla hospitalizovaná a krvácela až do 16 týdne byl skoro před celou dělohu nějkolikrát jsem krvácela jak z kohoutku když teče voda jen jsem ležela později si mohla dojít na wc. Věřím, že to bude dobré 🙂

Strana
z2