HCG 11, není moc nízké?
Holky mam dotaz.. poslední měsíčky 22.8. TJ před 45 dny..poslední týden jsem si dělala tehotensky testy a nic.. dnes jsem nevydržela a šla jsem nechat si namerit hcg.. výsledek 11.v laboratoři řekli že je to už pozitivní ale na hraně. .řekli byste už přítelovi ?? Jde mi o to ze má zítra narozeniny a chtěla bych mu to dat jako dárek. .ale zase aby to nebyl plány poplach a pak to nevyšlo a nebyli jsme smutný oba ☹
Podle me by, podle hladiny hcg muselo dojit k oplodneni tak pred 10-12ti dny. Mas tak dlouhe cykly? Ja bych s oznamovanim jeste tyden pockala. Drzim palce
Každé těhotenství musí nějak začínat 🙂 Takže každá těhotná měla někdy jen 11. Nicméně to skutečně odpovídá tak cca 10 dnům po oplodnění a asi by to teda znamenalo posunutou ovulaci v cyklu. Určitě bych šla na krev v pondělí znovvu a pak sledovala jak to poroste - jak píše @no_title, teď by se mělo co ob den zdvojnásobit. V téhle fázi se bohužel může ještě ledacos pokazit, tak bych taky byla hodně opatrná se závěry... Na těhotenských testech s citlivostí 10 Hcg by něco velmi málo mohlo být vidět už zítra... (ale asi bych ani neházela flintu do žita, kdyby nebylo - plnou čárku jsem na těchto testech měla až s hodnotami kolem tisíců).
Já bych to asi příteli řekla, ale ne jako dárek. Také si myslím, že 11 ještě není na žádný špatný závěr neni důležitá až tak prvotní hodnota jako aby se za 48 hodin zvojnásobovala. Držím palce
Jsem z toho sama rozpačita. . Hodně holek všude píše jak velke to hcg měly hned od začátku a Me právě přijde tech 11 strasne málo. .tak nevím jestli to mam říct nebo nechat byt.
Na počátku těhotenství se hodnota hCG zvyšuje zhruba dvojnásobně každé dva až tři dny.
Takže bych se snažila být v klidu.
Hodnoty nemá nikdo stejné. Můžoubýt o dost nižší oproti ostatním.
Asi bych zatím nic neříkala - hlavně, když nic není jisté.
Ja bych to rekla. Ale urcite ne jako darek, ale tak jak to je, jako nejistou vec.
Pokud ma byt vztah vyrovnany a otevreny, tak to vedet musi. Nechapu, proc to tajit...
S touhle hodnotou ne....to mu muzes rict pozdeji. Aby jsi to nezakrikla....a hlavne nikomu v rodine nerikat!
@mona1983 ja jsem nikdy hodnoti hcg neznala. Nikdy mi to nikdo nerekl a to jsem tehotna po ctvrte. Ale podle toho co uz jsem ruzne po diskuzich vycetla mi to prijde hrozne nizke cislo. Ja jsem ve vsech ctyrech pripadech mela pozitivni test den po vynechani MS. Musela by si mit strasne pozde ovulaci... no tezko soudit vsak uvidis jak se to dal vyvine. Ale bych to asi nesdelovala jako darek... ja to oznamila manzelovi vzdy az po nekolikatwm pizitivnim testu a kdyu jsem videla ze carka sili.... takue trebas az po tydnu co uz jsem to vedela ja....
Tak jsem holky zatím nic neřekla. . Zítra si nechám znovu změřit hcg a zkusím se vnutit k doktorovi a uvidíme co bude.. zkoušela jsem si dělat znovu test a zase žádna čárka. . Tak je zo nějake divne ☹
ahoj jak to dopadlo? myslím na tebe?
Holky to jste hodne.Sedim v čekárně a čekam 🙂 sama jsem zvědava. . Ale spíše skepticka ☹ včera jsem se objednávala a říkala vse sestřičce a ona mi do telefonu řekla že hcg11 je považováno za negativní. .ale stejne ať prý přijdu když jsem to nedostala.
@mona1983 negativni je mene nez 2, drzim palce
@mona1983 Držim palce 🙂
Jste hodny holky ,díky 🙂
@mona1983 jsem sestřička, pracovala jsem i v laboratoři - negativní většina laboratoří považuje pod 10. Protože i v těle netěhotné může být někdy HCG do 5 jednotek, dalších 5 se dává jako ,,tolerance,,... Kdybych nepracovala v laboratoři a neměla svou vlastní zkušenost, byla bych skeptická... Ale mám svou vlastní zkušenost a zkušenosti v práci. Jak jsem psala - já měla hodnotu 16 a za 8 měsíců se narodil Tomášek 😲 🙂
Čekám na zprávy
Tak holky. .čekam na další hcg..Doktor zpracovává výsledky v noci..posle zprávu jak jsem dopadla.. vyšetřil me a řekl že u jednoho vejcovodů vidí ze by to možná mohlo byt..ale ještě že není nic vidět. . Ze jsem musela asi někdy ted odovulovat a ze se to asi chytlo..ale také říkal že tam vidí nějakou vodu a v tom případe by se jednalo o mimodelozni .. Prý zatím není nic jiste. .nabral krev a uvidí jestli hcg roste a podle toho me prý objedná. . Takže stále nevím a stále čekam. . Už jsem se natěšila a ted se zas pro změnu bojim ze to bude to mimodelozni ☹
@marticcelli tak mne rekl minuly tyden muj Dr. v CARA, ze negativni je 0-10...

ahoj, no, je to málo. Být tebou jdi na krev ještě v pondělí. HcG by se mělo ob dva dny zdvojnásobit. Podle mě by mělo být v pondělí min 30. Pokud bude klesat, je to bohužel biochemické těhotenství. Pokud by bylo vyšší jen nepatrně, běž hned ke gynekoložce, může se jednat o mimoděložní těhotenství.